Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת יש לנו סיכוי לתאומים מצד אישתי :)

אבל לא חבל לקנות רכב בשביל שנה - שנה וחצי ?

אני לא אחד שמחליף דברים, אני מעדיף ראש שקט לכמה שנים, אולי לא ל - 5 שנים אבל לפחות לשלוש שנים.

בכל אופן, נסעתי לי בכביש וראיתי יונדאי i20 חמודה שלגמרי שכחתי מהחברה הזאת. מה אתם חושבים על הרכב הנ"ל ?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ברור לי העניין הזה ממתי לסיכוי ללידה מרובה יש קשר גנטי? תאומים זהים זה פאק בייצור ותאומים לא זהים זה כשמשתחררת ומופרת יותר מבייצית אחת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אם תשאל את התאומים\הורים לתאומים, האם במשפחה היו עוד מקרים של "פאק ביצור" (לפי הגדרתך),

תגלה שהתשובה לרוב תהיה חיובית.

המקרה השני, אולי הכי נפוץ, כמובן, הפריה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממה שאני יודע, כאשר יש קרובי משפחה שהם תאומים, אזי הסיכוי שיהיה לך תאומים גדל משמעותית.

אז מה אתם אומרים על ה - i20 ? לאיזה פורום הגעתי? פוריות הגבר והאישה או לייעוץ רכישת רכב?

פורסם

הגעת לפורום של הכל, פשוט עוד לא הבנת את זה.:lol:

I20 רעיון לא רע, הרכב מחליף את גטס ומהווה שיפור גדול בכל ההיבטים.

הוא לא חסכוני כמו ג'אז, אבל גם לא שתיין דלק רציני.

על שמירה ערך לדעתי אין מה לדבר - כמו במיקרה של גטס נפוץ מאוד בליסינג .

ואם כבר נגעת מקודם בג'אז 2009, אני לא ממליץ על גיר רובוטי חד מצמדי.

לכן ג'אז 2007 עדיף (צורה ישנה ) או הדגם החדש , נדמה לי 2011, שחזר לגיר הרציף (הרבה מעל התקציב שלך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז מה אתם אומרים על ה - i20 ? לאיזה פורום הגעתי? פוריות הגבר והאישה או לייעוץ רכישת רכב?

לא מציאה, אבל אם תמצא אחת מתחת למחירון במצב טוב עם קילומטראז' נמוך אז זה לא נורא...

כמובן שהיגעת לפורום נשואים טריים עם תאומים במשפחה...חחח :lol:

פורסם
שלום לכל חברי הפורום:

אני סטודנט שנה אחרונה לראיית חשבון ואני מתחתן אוטוטו.

עד לאחרונה הייתי סגור על כך שאני רוצה רכב קטן ככל האפשר, עם צריכת דלק קטנה כגון סוזוקי אלטו וחבריו למחיר (כל המכוניות הקטנות שעכשיו ב-60 אלף שקלים).

היום בארוחת בוקר עם נשואה טרייה, היא אמרה לי שבשום ואופן לא לקחת את הרכבים הללו שכן תא המטען שלהם קטן ועגלת התינוק אינה נכנסת. מכאן שאני צריך שהרכב יהיה בעל תא מטען מעט יותר גדול.

אני רוצה לרכוש רכב ל - 5 שנים הקרובות ואיני רוצה להחליפו.

אז כמו שאמרתי אני מחפש רכב כדלקמן:

1. שיהיה קטן ושלא יצרוך הרבה דלק

2. מחפש יד 1, לא חדש, אבל גם לא יד 3 או 4...

3. תא מטען לא קטן אך גם לא כל כך גדול! שיהיה מקום להכניס עגלה של תינוק

4. מחיר - עד 70 אלף.

5. שנה - כמובן כמה שיותר חדש :)

תודה מראש לכל העוזרים בדבר!

קודם כל מזל טוב! :-P

למרות ההתנגדות למיני- שברולט ספארק, המיני של שברולט היא מהרכבים המרווחים ביותר בקטגורית המיני בישראל.

בזכות הגובה, 1551 ס"מ, מתקבלת תחושה של רכב גדול ומרווח.

לגבי תא המטען, למכונית מיני כמובן לא יהיה תא מטען של אמריקאית גדולה, אבל חשוב לציין כי לספארק נכנסת בקלות עגלת טיולון.

בנימה אישית- אחותי ילדה עכשיו את הבת הבכורה שלה ומכניסה את העגלה בשני חלקים בקלות לספארק

עד שתעבור לעגלת טיולון (היא בכלל נכנסת בקלות).

ולגבי המחיר- מ- 70,000 ₪ תקבל עודף.

אם תרצה אשמח לתאם נסיעת מבחן במהלכה תוכל להתרשם מהרכב ולבחון את נוחות כניסת העגלה לתא המטען,

גיא משברולט

פורסם

שלום גיא,

אז ככה, אני מחפש גיר אוטומט אז השברולט ספרק היא לא מתאימה בשבילי. כמו כן, אני חושב שמנוע 1200 קטן מידי. אני מחפש משהו מעט חזק יותר, הכי מתאים לי זה מנוע 1400.

כרגע הבחירה היא בין סקודה פאביה שעולה בין 63-77 אלף למודל 2009 לבין יונדאי i20 שעולה בין 62-75 אלף למודל 2010.

האם מישהו מכיר בעיות מיוחדות בשני הרכבים בנ"ל?

פורסם

לאימי יש יונדאי I20 שגם אני התניידתי בה עד לאחרונה.

שיפור ענקי ביחס ליונדאי גטס שאותה היא מחליפה -

בגדול, אין תלונות, רכב יחסית נוח, יחסית חזק, יחסית חסכוני בדלק ודי מרווח מאחורה.

הכל שאלה של ציפיות והרגלים.

אגב, לא בטוח שעגלה נכנסת בבגאז'.

פורסם
אני יודע שעל טעם וריח אין מה להתווכח אבל הפאביה היא לדעתי בדיוק ההיפך מ"מראה צעיר".

לא מוצא בה משהו אחד שנראה טוב.

אבל אולי זה רק אני... :wink:

זה לא רק אתה. גם אני חושב שפאביה מגושמת ומכוערת. כאילו מישהו התחיל לסרטט אותה מאוחר בלילה ומרוב עייפות סירטט רק שיסיים. הכל נראה לא קשור להכל ברכב הזה :roll: (בלי להעליב את כל מי שיש לו את הרכב...זו רק דעתי).

פורסם

תגידו, מה ההבדל בין פאביה Ambiente לפאביה Sport ולפאביה Elegance?

כמו כן, היכן אני יכול להשוות את אורכי הרכבים: הונדה גאז, יונדאי i20 וסקודה פאביה ?

פורסם

ההבדל בין הפאביות שציינת הוא ברמות הגימור והאבזור.

אני לא בטוח אבל לדעתי רמת ה-Ambiente היא הכי פשוטה וה-Sport היא הכי מאובזרת.

אם אתה באמת רוצה לדעת את ההבדלים, ממליץ לך לכתוב פה למשתמש בשם RS,

הוא יודע הכל על הפאביות, החל מכמה כפתורים יש בפנים ועד מה אורך וקוטר האגזוז.

פורסם
תגידו, מה ההבדל בין פאביה Ambiente לפאביה Sport ולפאביה Elegance?

כמו כן, היכן אני יכול להשוות את אורכי הרכבים: הונדה גאז, יונדאי i20 וסקודה פאביה ?

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp?group=1&manuf=0&price=0&gear=0&safety=0&rating=0&Bm=%E7%F4%F9

הונדה ג'אז הכי מרווחת למרות שהיא הכי קצרה.

• תוכן חדש...