Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במהלך טיול בפולין נתקלתי בסוזוקי הנקראת - Suzuki Kizashi

נראית כמו גרסת סדאן ספורטיבית ומוחצנת של הסוויפט.

יש למישהו מושג במה מדובר? קצת נתונים?

למה לא מייבאים אותה לארץ?

במציאות היא די מרשימה לדעתי.

155sxkz.jpg

ndr0he.jpg

ngq0x3.jpg

פורסם

לא סוזוקי סוויפט אלא מכונית משפחתית גדולה בסגנון מאזדה 6 ופורד מונדאו.

דרך אגב, כבר הרבה זמן שמדברים במכשירי תנועה על הגעתה ארצה. השמועה האחרונה דיברה על תחילת 2012 אבל כמו שאתה רואה אנחנו כבר באמצע 2012 וקיזאשי עדיין אין כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אני זוכר נכון אז הבעיה היא שיש רק מנוע 2.5 ליטר שאיתו המחיר לא יהיה תחרותי מספיק בשביל לעניין את חברות הליסינג.

בפועל עם כל הבהלה לג'יפונים בימינו אני חושב שהרכב הזה ימכור כאן כמויות מיניאטוריות.

פורסם

הקיזאשי הוא רכב שבארה"ב מוגדר כ-mid-size, ואצלנו כ"משפחתית גדולה" (או מנהלים). איני מבין איך אתה משווה אותה לסויפט. תשוה אותה להונדה אקורד או מאזדה 6.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הקיזאשי הוא רכב שבארה"ב מוגדר כ-mid-size, ואצלנו כ"משפחתית גדולה" (או מנהלים). איני מבין איך אתה משווה אותה לסויפט. תשוה אותה להונדה אקורד או מאזדה 6.

ממש לא השוותי בין השתיים.

פשוט הפרונט של הקיזאשי הזכיר לי מעט את הפרונט של הסוויפט וזה הדבר הראשון שקפץ לי.

מיד היה לי ברור שמדובר בדגם אחר ומרשים למדי, אחרת לא הייתי טורח לצלם.

בכל מקרה, לא ידעתי שקיים דגם כזה של סוזוקי, תודה על שהבהרתם במה מדובר. :wink:

פורסם

למכשירי תנועה אין טעם לייבא את המכונית ארצה כי בשוק של ימינו למכונית כזאת אין סיכוי. היא מתחרה למאזדה 6, וגם אם היא טובה ממנה אין לקיזאשי סיכוי לעמוד מול נתח השוק שהמאזדה צברה לעצמה פה במרוצת השנים. כמו כן השם סוזוקי לאדם הממוצע שעיוור למאזדה-יונדאי וכו', הוא שם לא קורץ למרות שסוזוקי יכולה להשאיר אבק לכמה מיצרניות המכוניות הגדולות בעולם מבחינת אמינות, אחזקה וצריכת דלק. נאמר פה שהמנוע היחיד שקיים למכונית זו הוא מנוע 2.5 שיהיה בלתי אפשרי למכור לחברות הליסינג בארצנו (הרי כידוע, הן שולטות ומשחיתות כל חלקה טובה שקשורה במכוניות וזו הסיבה שלא אתקרב למכונית כמו מאזדה 3 משומשת, כי 95% שאני אפול על מכונית ליסינג).

פורסם

אם אני לא טועה אז מאזדה 6 כבר לא מובילה את פלח המשפחתיות הגדולות אלא סקודה סופרב.

בשנית מי שבאמת מוביל את המכירות בתחומי המחיר האלה הם הג'יפונים שכבשו את השוק.

דגמי סוזוקי נופלים בעיקר בסעיפי איכות תאי הנוסעים שלרוב לא עומדים ברמות האיכות מבחינת הפלסטיקה אל מול שאר המתחרות למשל SX4 מול פורד פוקוס אבל במקרה הזה התמחור בהתאם, סוויפט למשל למשל לא מציעה תא נוסעים ברמה של פולקסוואגן פולו או אפילו פיג'ו 207 שהיא כבר דיי מיושנת.

לרכוש רכב משומש לא מליסינג זה לא כל כך מסובך פשוט בודקים היטב ברישיון ובודקים את הדגם שאתה קונה, מאזדה 3 קומפורט או ספיריט לרוב לא נמכרות לחברות הליסינג והן פרטיות.

פורסם

אני זוכר שהיה דיבור (לפני כשנה, שנה וחצי), להביא את קיזאשי ארצה.

זוכר שרצו להביא את הגרסה הכי מאובזרת ודובר על מחירים של 190K-200K.

כנראה שלאחר ניתוח השוק ובדיקת אפשרויות יבוא, הדגם נשאר לא אטרקטיבי די ולא יובא כלל בסוף.

יכול להיות שזה רכב מאוד איכותי, מפואר, חזק ואמין, אבל במחירים הללו היה צריך להתחרות בשוק המקומי במתחרות, כמו: הונדה אקורד, פאסאט, מונדאו טורבו ואופל אינסיגניה.

תחרות היותר קשה כנראה הייתה על הסטיגמה של סוזוקי אשר נחקק כיצרן קטן שיודע לייצר מכוניות עירוניות קטנות ורכבי שטח קטנים ופשוטים.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

האוטו הזה בעל שיק ייחודי, אהבתי מאוד.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

דגמי סוזוקי נופלים בעיקר בסעיפי איכות תאי הנוסעים שלרוב לא עומדים ברמות האיכות מבחינת הפלסטיקה אל מול שאר המתחרות למשל SX4 מול פורד פוקוס אבל במקרה הזה התמחור בהתאם, סוויפט למשל למשל לא מציעה תא נוסעים ברמה של פולקסוואגן פולו או אפילו פיג'ו 207 שהיא כבר דיי מיושנת.

והתמחור בהתאם - SX4 עולה 10-15K פחות מפוקוס לפי המחירון, ובמבצע הנוכחי ההפרש נושק ל-30K. עדיין תמורה הולמת למחיר. גם בסופרמיני הפרש משמעותי במחיר.

הסיבה שרכשתי SX4 לפני שנה וחצי היתה בדיוק זו - מבחינתי האופציה האחרת היתה, נניח, אוריס, אך ההפרש במחיר היה אז כ-17 אש"ח או לרדת לסופרמיני, אבל לכך אשתי התנגדה. וזאת מעבר לנסיון טוב עם 4 סוזוקי קודמים במשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבתי שהתמחור בהתאם, גם לדעתי היום ה-SX4 האצ'בק היא קניה עדיפה על סופר מיני, אישית אני לא רואה סיבה למה לשלם יותר על פולו למשל.

אבל מעבר לתא הנוסעים יש את הבטיחות שהיא כבר לא כל כך עדכנית ב-SX4 וצריכת דלק שנופלת מרוב הסופר מיני.

עדיין לדעתי מדובר בקניה טובה.

פורסם

ממה שאני יודע יש אחת כזאת בארץ ממזמן הצפי לשיווק אמור להיות בחודשים הקרובים, המחיר 180,000 לרכב מאוד מאובזר מנוע 2.5 4X4 לכביש כיסאות עור עם זיכרונות, מערכת מולטימדיה, סאן רוף, גאנט 17" וכ'ו זה ממש שידוע לי כרגע.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...