Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני שונא את ל"ג בעומר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שונא את החג הזה.

השעה אחת וחצי ועד לפני עשר דקות היו בחוץ מוזיקה ואש כמו בשבטים באפריקה. סליחה, אמרתי היו? עדיין.

ואיך העירייה או המשטרה נותנות לזה יד?

בושה לדת ולמדינה שלנו חג כזה שמשתין על איכות הסביבה וכיבוד הזולת, הלוואי והיה יורד גשם כמו שצריך כבר בשמונה שישטוף את הזוהמה הזאת מהרחובות.

זה העם דפוק או הדת הזאת שאני כבר לא מרגיש קשור אליה חוצמזה שאני לא אוכל חזיר כי ככה התרגלתי?

גועל נפש.

פורסם

ידוע לך שבשוויץ (סתם לדוגמה) נהוג לחגוג את החג הלאומי

(המקבילה של יום העצמאות) עם מדורות, נקניקיות על האש, זיקוקים, נפצים וכיו"ב?

המדורות והמוסיקה הם לא הבעיה, בקיצור. ה"איך" - זה כבר סיפור אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בשנים האחרונות יוצא שאני עובד במשמרת לילה בל"ג בעומר (גם השנה),והדבר היחידי שיוצא לי לראות זה את הילדים בדרכם הבייתה מסריחים ושתויים בשעות הבוקר המוקדמות.

Gn'f'R

פורסם

ומה עם איסוף העצים, ההובלה והאירגון ? אנחנו ההורים הופכים להיות עבדים לילדים...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

סליחה?!? ההורים שלי לא נגעו אפילו בקצה קצהו של ענף עץ,

ועם הארגון, הקניות וחיתוך הסלטים הסתדרנו מצוין בלי שום עזרה כבר מכיתה ד' בערך.

אתה בוחר אם להיות עבד או לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מסכים מאוד כרגע (צריך לקום מחר לעבודה ולא מצליח להרדם) אבל כילד אהבתי את החג.

+1 , מבחינתי זה היה ה-חג .

במיוחד כשאבא נגר :lol: .

שנה שעברה עשיתי עם חבר'ה מהלימודים והיה פצצה, פרט לאיזה ערסווט שבא ושאל "אפשר להלוות כמה עצים?" ( אתה מחזיר עם ריבית , כן ?" ) כשקמנו כול החברה ( משהו כמו 10 גברים ) הוא התקפל מרצונותיו המופלגים ונתנו לו 2 קרשים בשביל להמנע מחיכוך בכלל .

הבעייה האמתית והאקוטית היא הדרדרות הנוער , אלכוהול ,דקירות ושות' .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...