Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנה כמות שמספיקה לכמה ימים עד שבוע,וכשנגמר-תקנה חדש.

הפטנט עובד על כל מוצר צריכה עם תוקף קצר.

אני עובד בשיטה הזאת ואני יכול להעיד שכמות האוכל שנזרקת אצלי היא אפסית(למשפחה בת 4 נפשות).

פורסם

מנסיון שלנו, עובד מעולה.

רכוש קופסא באיכות בינונית - LOCK&LOCK , לא יותר מ-30 שח בכל חנות .

בתחתית של הקופסא שים שתי שכבות של נייר סופג, את הירקות שטופים, ועוד שתי שכבות של נייר סופג על הירקות.

סגור את הקופסא ושים במקרר.

כל הירקות שלנו - חסה, כוסברה, נענע - נשמרים בצורה הזו, לזמן רב והם טריים ולא סמרטוטים.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
תקנה כמות שמספיקה לכמה ימים עד שבוע,וכשנגמר-תקנה חדש.

הפטנט עובד על כל מוצר צריכה עם תוקף קצר.

אני עובד בשיטה הזאת ואני יכול להעיד שכמות האוכל שנזרקת אצלי היא אפסית(למשפחה בת 4 נפשות).

מצטרף ומחזק.

הפלוס הגדול הוא, שתמיד נהנים ממוצר טרי.

אצלנו במקרר אפשר לשים את הנענע \ כל דבר אחר במגירת הירקות והוא ישמר בלי להירקב במשך פרק זמן יפה מאוד,

אבל בין לא מרקיב לבין טרי טרי יש הבדל גדול :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

או שתשים בכל קופסא ואפילו נילון ופזר מלח גס לספיגת הלחות והבקטריות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...