Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה עם המע' הנל? רכישה כדאית או עדיף להשקיע את הסכום הזה בראש 1DIN בלי מסך באיכות טובה?

מתכוון להרכיב על WV פולו 2001

תודה

דודי.

פורסם

את זה הבנתי.

מבחינת המערכת זה סיני, אל תצפה ליותר מידי ממנה.

אני רכשתי אותה הרכבתי ולאחר שבוע מכרתי אותה ורכשתי פיונר.

הדגם הספציפי שאתה מדבר עליו די חלש, היציאה של הסאב שלו ממש חלשה - אצלי בכלל לא שמעו את הסאב שחיברתי אותו למערכת.

המערכת נפתחת ממש באיטיות ודי לוקח לה זמן לקבל פקודות.

בעיקרון אני לא הייתי ממליץ לרכוש אותה עדיף לחסום עוד טיפה ולקנות משהו איכותי יותר.

פורסם
פרמייר זה לא מיתוג של פיוניר לארהב?כמו הונדה ואקורה?

ממש לא. פיוניר זה פיוניר בכל העולם. פרמייר זה סיני זול.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
עד כדי כך אנטי? יחסית למה שהיא מציעה בסכום של 900 שקל לא כדאי? אגב אני לא בטוח שארצה להוסיף סאב בהמשך...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734048

זה הלינק לזאפ. עוד חוות דעת בבקשה?

אתה מזכיר לי אותי שרציתי כל כך דאבל דין במחיר לא כזה יקר, הביאו לי הרבה תגובות שליליות שלא התייחסתי אליהם פשוט רציתי במחיר זול שכזה אז קניתי וישר אחרי שבוע מכרתי וקניתי משהו איכותי יותר.

היציאות RCA של המכשיר עצמו חלשות.

עדיף לך להיות מרוצה ממכשיר ולחסוך עוד טיפה מאשר להיות מאוכזב.

• תוכן חדש...