Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעת בלימה לפעמים ההגה שובר מעט או כולו שמאלה, הגלגלים לא.

מה זה יכול להיות? תגובה רגילה של ה ABS? צירייה? בלמים?

תודה

פורסם

לא יתכן שההגה שובר כולה שמאלה 2 וקצת סיבובים והרכב נוסע ישר אלא אם כן אתה הרכב מחליק על כתם שמן רציני.

פורסם

אני מניח שאחד הקליפרים לא עובדים, ייתכן קליפר קידמי ימין, לכן רכב שובר שמאלה. מכיר בעייה כזאת מיוקון שהיה לי, טופל על ידי החלפת גומיות בקליפרים - עלות של כמה מאות שקלים במקרה הזה. סיבה במקרה שלי חלודה על הבוכנה של הקליפר.

ABS לא אמור להגיב ככה סתם, אלא רק אם ננעלים גלגלים, כלומר על משטח חלק או בלימת חירום ועדיין במקרה כזה מעולם לא קרה לי שהגה שבר לאחד הכיוונים.

ההגה שובר ממש חזק - מנסה לברוח מהידיים?

איך יכול להיות שהגה שובר שמאלה וגלגלים לא?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ההגה שובר רבע סיבוב שמאלה, ואז אני יוצא מהרכב והגלגלים הקדמיים ישרים, והרכב עצמו לא סוטה שמאלה...

פורסם

לא הבנתי: ההגה קבוע רבע סיבוב שמאלה והגלגלים ישר? אם כן תעשה כיוון פרונט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא הבנתי: ההגה קבוע רבע סיבוב שמאלה והגלגלים ישר? אם כן תעשה כיוון פרונט.

הרכב מושך ימינה בנסיעה רגילה, ואם אני בולם ומרים ידיים מההגה, ההגה יסתובב חצי סיבוב שמאלה לבד, והגלגלים ישארו ישרים, והרכב לא שובר שמאלה אלא בולם ישר.

פורסם

הרכב נכנס לבור, קיבל מכה מהמדרכה? ממליץ לגשת למכון פרונט לצורך בדיקה/כיוון.

פורסם
שלום,

בעת בלימה לפעמים ההגה שובר מעט או כולו שמאלה, הגלגלים לא.

מה זה יכול להיות? תגובה רגילה של ה ABS? צירייה? בלמים?

תודה

האוטו שלך מסוכן לנהיגה ישר למוסך

פורסם
הרכב נכנס לבור, קיבל מכה מהמדרכה? ממליץ לגשת למכון פרונט לצורך בדיקה/כיוון.

תקנו אותי אם אני טועה. אבל הבחור אמר הרי שההגה זז והגלגלים נשארים ישרים. כלומר אולי הבעיה היא באיזשהו חופש בהגה, לא ?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

ברוב המקרים זו בעיית פרונט (לרוב זה סיפור של בוקסות קרועות לחלוטין בצד אחד או יותר). לעיתים מדובר בבעיות אחרות (לא נכנס אליהן פה כי זה לא רלוונטי, אתה חייב להגיע למוסך לבדיקה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...