Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט לB4 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי משיכה ימינה והלכתי לעשות כיוון פרונט אך הבעיה עדיין לא ניפתרה, לא קריטי כמו קודם אך עדיין כשאני עוזב את ההגה אני מרגיש בריחה ימינה, מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם

איזה קטע.

לי יש כרגע גם b4 ולפני כמה שנים היה לי גם b4 אבל 2005 ובשתיהן אותה הבעיה, משיכה ימינה גם כשכיוון הפרונט תקין.

גם אם אתה נותן מעלה שמאלה בכיוון הפרונט הוא עדיין ימשוך ימינה.

מספר מכונים ניסו לתקן את הבעיה אבל לא עזר, המשיכה היא קלה ( ולא בגלל שהכביש נוטה מעט ימינה).

אם למישהו יש משהו בנושא גם אני אשמח לשמוע.

יום טוב

פורסם

הג׳אנטים לגמרי תקינים וצמיגים החלפתי לפני ארבעה חודשים בגלל הכיוון פרונט שהייתי צריך לעשות תקופה ולא עשיתי ארבעה צמיגים נאכלו בגלל זה.

• ספונסר פורום
פורסם

היכן בצעת את נכיוון פרונט?

גש לעידן ממכון כיוון פרונט המעבדה ובקש ממנו לבדוק את גיאומטריית המתלים.

פורסם

גם אצלי קיימת בעיה כזו, משיכה עדינה ימינה.

הייתי אצל עידן בחולון , בחור נחמד, אבל העובד שלו מניסיון לא מקצועי הבעיה עדיין קיימת .

הייתי עסוק מכדי לחזור אליו, וככה זה נשאר , מקצועי הוא לא, לפחות בעיניי.

אם כיוון פרונט פשוט ל אמתבצע ,אז מה נשאר .

אגב זה לאחר שבדק את המכונית בנסיעה והבטיח כי הכל ישר .

מדובר על B4 2008.

פורסם

ממליץ לך לחזור וללבן עם עידן את הדברים.

מהניסיון שלי החבר'ה שם מאוד מקצועיים, הרבה מחברי מועדון הרודסטרים מבקרים שם מדיי כמה חודשים והם ממש תופרים לך סטאפ לדרישות שלך (דריפטינג, ג'ימיקאנה וכו'), לא פגשתי עוד מכון פרונט עם כזו כמות של ידע מקצועי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הייתה לי משיכה ימינה והלכתי לעשות כיוון פרונט אך הבעיה עדיין לא ניפתרה, לא קריטי כמו קודם אך עדיין כשאני עוזב את ההגה אני מרגיש בריחה ימינה, מה זה יכול להיות?

תודה.

היי

בעניין הכיוון לB4, יתכן שבעקבות הכיוון הלא נכון שהיה הצמיג נשחק לא טוב ועכשיו אחרי הכיוון עדיין מושך כי הצמיג שחוק.

אני ממליץ לך לפנות למוסך מורשה שיטפל בבעיה כמו שצריך.

אייל מסובארו.

פורסם

הנעה בסובארו AWD היא סימטרית לגמרי, כך שאין מצב שאם ארבעת הצמיגים שחוקים באותה מידע, ישרים ולא פגועים יחד עם חישוקים ישרים יכולים לגרום לבעיה. סובארו תקינה נוסעת בקו ישר לחלוטין.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...