Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שלחתי מספר הודעות בזמן האחרון לגבי רנו מגאן, אבל אני מתחיל להתייאש כי תהליך הקנייה לא כל כך מצליח להתקדם...

בעבר היתה ברשותי סיטרואן C4 בליסינג במשך 4 שנים ומאוד נהניתי ממנה. מאחר והיה לי אותה בליסינג מהניילונים ועד שהיא הגיעה לגיל 4 (התעקשתי להישאר איתה עוד שנה...), אני לא יודע מה עלות הטיפולים שלה, ואיך היא מתנהגת בשנים מבוגרות יותר.

אשמח לעצות ומידע נוסף,

תודה ויום טוב :)

איתמר

פורסם

הטיפולים שלה לא יקרים יותר משל רכב אחר.

בארץ היבואן המליץ פעם בשנתיים או 30 אלף ק"מ, בפועל כדי לשמור על הרכב מומלץ כל שנה או 20 אלף.

מעבר לזה בלאי טבעי רגיל כמו בכל רכב.

פורסם

להורים שלי יש C4 שנת 2007 ולחבר טוב יש C4 שנת 2006. שניהם מרוצים מהרכב, נוסע טוב ואין תקלות.

דרך אגב, הרכב של החבר למכירה כי הוא עבר לארה"ב.

פורסם

תודה לעונים!

מביקור באתר של לובינסקי טרייד, ראיתי שיש לא מעט תתי דגמים של C4. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם וממה כדאי להיזהר (אם בכלל...)?

תודה ויום טוב,

איתמר

פורסם

יש דגם SX ויש דגם SX PACK.

ה SX עם מנוע 1600 (גרסת הליסינג).

ה SX PACK מגוע עם מנועים 1600 / 2000.

אם אני זוכר נכון יש לו בנוסף ריפודי קטיפה , חיישני רוורס , מיזוג בקרת אקלים , חישוקים קלים ובטח עוד כל מיני דברים קטנים שאני לא זוכר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עד שנת 2007 כולל היו רק 2 כריות אויר ללא בקרת יציבות בדגם SX 1600.

מ2008 והלאה 6 כריות+בקרת יציבות בדגם SX.

ממודל 2009 עשו מתיחת פנים קלה שחוץ מפגוש קדמי חדש ,רדיו דיסק MP3 ,שעונים טיפה שונים ומרקם שונה לדשבורד לא שינתה כלום.

דגמי הSX PACK נדירים ואחרי מתיחת הפנים במקום מנוע 2 ליטר יש מנוע 1.6 טורבו.

• תוכן חדש...