Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך את המלצתכם על דגמי מכוניות חדשות/משומשות החל משנת 2007.

התקציב שלי עומד על 50K.

הרכב מיועד לי, ועתיד לבצע בעיקר נסיעות יומיות לתחנת הרכבת הקרובה ונסיעות רחובות-ירושלים בסוף השבוע.

אני מחפש אוטו קטן מימדים, שיהיה "צעיר" באופי לא איזה מזדה 3 משפחתית. והכי חשוב - שיהיה חסכוני מבחינת צריכת דלק.

על איזה דגמים הייתם ממליצים?

אני ממש לא מתמצא בשוק הרכב ובזמן האחרון אני רואה את המבצעים של הפגו 107, הC1, אלטו - מה דעתכם עליהם? למרות שהמבצעים הם החל מ59K, שווה להשקיע את התוספת הזו בשביל רכב חדש מהניילונים או שאפשר להסתפק ברכב כזה משנה-שנתיים קודמות?

תודה רבה,

פורסם

המבצעים שאתה רואה על פיג'ו 107, סיטרואן C1 ויונדאי i10 הם לגרסאות עם הגיר הידני. אם גיר ידני לא מפריע לך אז הרכבים האלו באמת יתנו לך צריכת דלק מעולה ואמינות של רכב חדש. אופציה נוספת שאינה דורשת ממך לפרוץ את מסגרת התקציב היא לחפש מכוניות כאלו שנמצאות כבר שנה על הכביש. רכבים כאלו שמסיימים תקופות השכרה קצרות (שנה או פחות) נכנסים לטווח התקציב שלך ויתנו לך שקט לטווח ארוך מצד אחד (הרכבים עדיין באחריות יצרן) ומחיר אטרקטיבי מצד שני.

• תוכן חדש...