Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביקרתי בעצמי בסוכנות והתרשמתי מהרכב. או שאני לא רגיל פשוט, או שהשמשה הקדמית צרה מדי והראות יחסית מצומצמת. נפח תא מטען גם כן לא גדול יחסית והפתח שלו קטן.

מישהו הרגיש או מרגיש משהו דומה?

לוח השעונים גבוה בלאון ולשימשה הקידמית זוית חדה יחסית. שני אלו מעניקים תחושה של חלון מאוד צר מקדימה. גם שאר החלונות באוטו הזה קטנים באופן יחסי.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

zvit, האוקטביה עדיפה על הלאון?

תלוי מה השימוש הצפוי ברכב.

אם מדובר במכונית שאמורה לשמש משפחה האוקטביה עדיפה.

אם היא אמורה לשמש יחיד או זוג והוא/הם מכונים להתפשר על הנוחות בשביל הפוזה - אז הלאון עדיפה.

וכל מי שרוצה לדעתי מה באמת יש במלאי כדאי שיגש לסוכנות ראשית ולא לסוכנות משנה - בסוכנות הראשית הרבה פעמים "שומרים" כלי רכב במחשב עבור לקוחות שחפצים ביקרם. (או שהאף שלהם יפה)

מזכיר לי סיפור מלפני יותר משלושים שנה: ההורים שלי רצו לקנות סובארו סטיישן שנת 80 ואמרו להם בסוכנות שכרגע יש רק דגם 4 דלתות והסטיישן עם מנוע 1600 וגיר רגיל חסר כרגע במלאי. הורי ויתרו על חלום הסטיישן וקנו סובארו 4 דלתות.

שבוע אחרי שקיבלנו את הרכב פגשנו זוג חברים של ההורים שלי עם סובארו סטיישן חדשה בדיוק מאותו הדגם שהורי רצו שקבלו באותו שבוע שאחנו קיבלנו את שלנו.

הסתבר שהם רצו 4 דלתות ואמרו להם שכרגע יש רק סטיישן (הם הזמינו באותו שבוע שהורי הזמינו...)

בקיצור לא להאמין למה שאומרים ולנסות להתקרב מה שיותר למקור המידע (הסוכנויות הראשיות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ביקרתי בעצמי בסוכנות והתרשמתי מהרכב. או שאני לא רגיל פשוט, או שהשמשה הקדמית צרה מדי והראות יחסית מצומצמת. נפח תא מטען גם כן לא גדול יחסית והפתח שלו קטן.

מישהו הרגיש או מרגיש משהו דומה?

אכן הלאון מבחינת ראות היא בעיתית מאוד, כל פעם שצריך לחנות צריך להוריד את המראה הימנית כדי לראות את המדרכה.

נפח תא המטען עדיף בהרבה מהגולף שהייתה לי.

פורסם

וכל מי שרוצה לדעתי מה באמת יש במלאי כדאי שיגש לסוכנות ראשית ולא לסוכנות משנה - בסוכנות הראשית הרבה פעמים "שומרים" כלי רכב במחשב עבור לקוחות שחפצים ביקרם. (או שהאף שלהם יפה)

בקיצור לא להאמין למה שאומרים ולנסות להתקרב מה שיותר למקור המידע (הסוכנויות הראשיות)

איפה נמצאת הסוכנות הראשית שלהם?

פורסם
אכן הלאון מבחינת ראות היא בעיתית מאוד, כל פעם שצריך לחנות צריך להוריד את המראה הימנית כדי לראות את המדרכה.

נפח תא המטען עדיף בהרבה מהגולף שהייתה לי.

אכן הראות מעט בעייתית בגלל הקורות הענקיות ולוקח זמן להתרגל, אבל לגבי המראות מעולם לא נתקלתי בבעיה.

פורסם

קודם כל חוזר על השאלה שלי - איפה נמצאת הסוכנות הראשית של סיאט?

דבר שני שרציתי לשאול הוא האם אני יכול להזמין רכב בסוכנות הראשית למרות שאני גר בעיר אחרת? ואם כן, אז מאיפה אני לוקח אותו? מסוכנות ראשית או בכל זאת יביאו אותו לסוכנות בעיר שלי?

פורסם
אכן הראות מעט בעייתית בגלל הקורות הענקיות ולוקח זמן להתרגל, אבל לגבי המראות מעולם לא נתקלתי בבעיה.

אני מאוד פדאנט ולא רוצה לדפוק את הגנטים ולכן חשוב לי לראות את המרחק מהמדרכה טוב, ברכבים אחרים לא נזקקתי לכך.

פורסם

הסוכנות הראשית נמצאת בהרצליה ברח' שנקר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם מדובר במכונית שאמורה לשמש משפחה האוקטביה עדיפה.

אם היא אמורה לשמש יחיד או זוג והוא/הם מכונים להתפשר על הנוחות בשביל הפוזה - אז הלאון עדיפה.

מזכיר לי סיפור מלפני יותר משלושים שנה: ההורים שלי רצו לקנות סובארו סטיישן שנת 80 ואמרו להם בסוכנות שכרגע יש רק דגם 4 דלתות והסטיישן עם מנוע 1600 וגיר רגיל חסר כרגע במלאי. הורי ויתרו על חלום הסטיישן וקנו סובארו 4 דלתות.

שבוע אחרי שקיבלנו את הרכב פגשנו זוג חברים של ההורים שלי עם סובארו סטיישן חדשה בדיוק מאותו הדגם שהורי רצו שקבלו באותו שבוע שאחנו קיבלנו את שלנו.

הסתבר שהם רצו 4 דלתות ואמרו להם שכרגע יש רק סטיישן (הם הזמינו באותו שבוע שהורי הזמינו...)

מניסיון - עם 2 ילדים ועגלה הלאון בסדר גמור.

עם 3 ילדים ועגלה גדולה + אמבטיה וכיו"ב הייתי הולך על האוקטביה לנוכח תא המטען המצוין.

מבחינת מרווח הפנים, הלאון מאוד מרווחת הן מקדימה והן מאחור. מרווח הרגליים ליושבים מאחורה מצוין, ומאחר והספסל שטוח, אז גם מבוגר גבוה יכול לשבת במרכז.

יש לזכור שהלאון מוצעת במחיר הרבה הרבה יותר אטרקטיבי מהאוקטביה וברמת גימור גבוהה יותר.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
תיהנו לכם שניכם. מדובר בהצעה הכי טובה שיש היום בסוכנויות. מחיר מצחיק ביחס למתחרות שיקרות ב- 30K.

בהצלחה

מה המחיר של הפוקוס הכי מאובזרת (טיטניום) עם 2 ל' 170כ"ס? נכון שזה לא טורבו. השאלה אם זה רלוונטי למי שלא הולך לשדרג מבחינת הביצועים.

מבחינת איבזור היא מפוצצת , כולל גג שמש, ו....צבע מטלי באותו מחיר.....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
מה המחיר של הפוקוס הכי מאובזרת (טיטניום) עם 2 ל' 170כ"ס? נכון שזה לא טורבו. השאלה אם זה רלוונטי למי שלא הולך לשדרג מבחינת הביצועים.

מבחינת איבזור היא מפוצצת , כולל גג שמש, ו....צבע מטלי באותו מחיר.....

היא הרבה יותר יקרה (152,000 ש"ח) ופחות אטרקטיבית לפיכך מהלאון.

זה מנוע אקובוסט 180 כ"ס.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
נראה לי שהוא דיבר על דגם הטיטניום שני ליטרים שעולה 139K.

הבנתי.

בכל זאת ההפרש הוא 20K, כאשר הלאון 1.8 הרבה יותר חזקה מהפוקוס 2.0 האטומוספירית.

נכון שהפוקוס מאוד מאובזרת, אבל המחיר שלה גבוה מדי לטעמי, והלאון מאובזרת באופן מכובד גם כן.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
הבנתי.

בכל זאת ההפרש הוא 20K, כאשר הלאון 1.8 הרבה יותר חזקה מהפוקוס 2.0 האטומוספירית.

במה זה מתבטא בעיקר? 0-100 יש בערך שניה הבדל.

ההבדל הוא בזמינות של הכוח? בפוקוס צריך ללחוץ על הדוושה חזק והרבה בכדי לקבל כוח ובלאון זה הרבה יותר מהיר וקל? זה ההבדל העיקרי?

פורסם

מה שמצחיק אותי כל פעם מחדש הוא שכל מי שטוען שהלאון היא ההצעה הכי טובה כיום בשוק במחיר ה"ל, מתייחס א-ך ו-ר-ק למנוע שלה ותו לא. פרט למנוע, במה היא יותר טובה מהפוקוס החדשה? בכלום.

וזה בסדר, אני יודע שכל בעלי הלאון יתחילו להתווכח איתי, אבל אין טעם. אבזור יש הרבה יותר בפוקוס, היא הרבה יותר מהנה לנהיגה, לטעמי גם נראת יותר טוב, יותר בטיחותית (4 כוכבי ריסוק בלאון? נו באמת... ועוד ה-4 האלה משנת 2005).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...