Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מבני המשפחה שלי ביקר בסוכנות ונאמר לו שנשארו רק 10 רכבים במבצע ורק בשלושה צבעים. נראה לי מלחיצים בכוונה. הרי היבואן הכריז על כמות מספיקה לכמה חודשים. מה אתם אומרים?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה מצפה שהם יגידו? "כן, יש לנו מלא רכבים, קחו את הזמן שלכם?"

מתפקידם של סוכני מכירות זה להלחיץ.

אל דאגה, הם התחייבו שיש להם כמות מספקת של רכבים לכל תקופת המבצע. לדעתי כמה מאות.

מה שכן, לגבי הצבעים, הם צודקים.

גם אני רכשתי את הלאון שבמבצע וכשהגענו לשלב בחירת הצבע

ועברנו את שלב החירטוטים, אכן נשארו רק 3-4 צבעים.

פורסם

מה שכן, לגבי הצבעים, הם צודקים.

גם אני רכשתי את הלאון שבמבצע וכשהגענו לשלב בחירת הצבע

ועברנו את שלב החירטוטים, אכן נשארו רק 3-4 צבעים.

איזה צבעים אמרו לכם שנשארו?

פורסם

כשאני ביצעתי את ההזמנה שלי שבוע שעבר היה גם כחול ואדום לדעתי, מדובר בסוכנות באשדוד...

בהצלחה עם הרכב, יש לי נסיעת מבחן יום ראשון עליו, אם יילך סבבה הרכישה תושלם סופית.

לדעתי יש רכבים, גם אותי היא הלחיצה ואמרה שנשארו רק איזה 20 ומשהו רכבים ככה, סתם טריק שיווקי לדעתי.

יום טוב,

פורסם

תיהנו לכם שניכם. מדובר בהצעה הכי טובה שיש היום בסוכנויות. מחיר מצחיק ביחס למתחרות שיקרות ב- 30K.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
תיהנו לכם שניכם. מדובר בהצעה הכי טובה שיש היום בסוכנויות. מחיר מצחיק ביחס למתחרות שיקרות ב- 30K.

בהצלחה

זאת הסיבה שרכשתי את הרכב.

כן זה הדגם האחרון,

כן יש צורה חדשה שנה הבאה,

כן יש מנוע חדש שנה הבאה כנראה,

אבל ב-120,000 ש"ח (לא מחיר סופי כי יש צבע, איתוראן, מולטימדיה למי שמעוניין ורישוי) לקבל רכב של 1.8 טורבו עם 160 כ"ס, גיר DSG עם 7 הילוכים זאת מציאה.

כל רכב אחר עם מנוע כזה או שישתווה אליו יתחיל מ-150,000 ש"ח לא פחות.

לדעתי מבצע מצויין שמקבלים בו רכב מצויין במחיר מאוד מאוד משתלם.

(שכנוע עצמי? :lol: )

פורסם

ביקרתי בעצמי בסוכנות והתרשמתי מהרכב. או שאני לא רגיל פשוט, או שהשמשה הקדמית צרה מדי והראות יחסית מצומצמת. נפח תא מטען גם כן לא גדול יחסית והפתח שלו קטן.

מישהו הרגיש או מרגיש משהו דומה?

פורסם

צ'מפיון מציעים את האוקטביה עם אותו מנוע וגיר ב-130K לדעתי שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שהאוקטביה שבמבצע מצויידת בגיר הטיפטרוניק 6 הילוכים שקיבלה לאחרונה (בדומה לסופרב) ולא ב-DSG, עם תחילת שיווק הדגם הם טענו שהוא המענה למצוקת הביקוש ל-DSG שגורמת לזמני המתנה ארוכים.

פורסם
ביקרתי בעצמי בסוכנות והתרשמתי מהרכב. או שאני לא רגיל פשוט, או שהשמשה הקדמית צרה מדי והראות יחסית מצומצמת. נפח תא מטען גם כן לא גדול יחסית והפתח שלו קטן.

לגבי השמשה הקדמית, אני מעריך שזו רק התרשמות ראשונית, ומתרגלים בהמשך (כך היה גם אצלי). נקודה נוספת שיש לקחת בחשבון, שלעיתים בתצוגה זה הדגם עם גג שמש, מה שמצמצם את תחושת המרחב לראש הנהג, ומניסיון שלי הדגם בלי גג השמש מרגיש מרווח יותר.

מבחינת תא המטען - הוא ממוצע לקטגוריה וסביר מבחינת נוחות ההטענה. נכנס אצלי הכל, לרבות עגלה, תיקים וכיו"ב.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

היתה לי אותה תחושה כשישבתי ברכב באולם התצוגה אבל אני מניח שמתרגלים להכל בסוף, תמיד התרשמות ראשונית.

נפח תא מטען סביר, הכל תלוי בגודל המשפחה, כמות הקניות שלך ובכלל העיסוק שלך עם הרכב.

בוא נהנה מהרכב, לדעתי מבצע מצויין לרכב מצויין.

פורסם

בטח שיגידו הריי רוצים למכור.

כל סוכנות יכולה לתת דברים אחרים.

נכנסתי בעבר לסוכנות פולקסווגן בקריות לרכוש פולו GTI ונאמר לי שאין במלאי, שהלחתי לסוכנות בחיפה הזמנתי אחת שהגיעה תוך חודש...

פורסם

אתמול דיברתי עם אלכס סוכן של נציגות באר שבע ונאמר לי בשיחה שבארץ נשארו סה"כ 2 רכבים בצבע אדום.

אחת עם גג נפתח ואחת בלי. המחיר הזוי 7k לתוספת הזו.

אני חושב שלא נשארו רכבים יותר למבצע הנ"ל שכן המלאי אזל.

אם המצב שונה אשמח לקבל עידכון.

zvit, האוקטביה עדיפה על הלאון?

פורסם

סיאט התחייבה לספק מלאי נירחב של הלאון במסגרת המבצע לתקופה של 6 חודשים!!!

ניגמר המלאי??(בארץ?) יחודש מלאי ככל שהביקוש ייעלה (והוא עולה..)

הרי גם במחיר הזה,שלדעת רבים ,התמורה הטובה ביותר לכסף ,עדיין מרווחים יפה.

• תוכן חדש...