Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקיפה מימין על השוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לשתף אותכם במקרה שקרה לי הבוקר בדרכי לעבודה.

אני נוסע בכביש בכביש 46 (חד מסלולי) מכיוון ברקת לצמת אל-על במהירות 80 קמ"ש.

2 רכבים שנסעו אחרי עקפו אותי מימין על שולי הדרך באופן שסיכן אותי, אותם ורוכבי אופניים פוטנציאליים (שלמזלם של הרוכבים) שלא רכבו על קטע הכביש בשעה הזו.

וכל זה בשביל לעמוד איתי ברמזור אחרי 400 מטר...

מה עושים אם מצב כזה???

נראה לי שאיבדנו כיוון במדינה הזו!

נמאס לי כבר להתלונן ולסבול את מטומטמי ארצנו!

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

נראה לי שאיבדנו כיוון במדינה הזו!

נמאס לי כבר להתלונן ולסבול את מטומטמי ארצנו!

לא חסרים נהגים במדינת ישראל שחושבים שהם יכולים לנהוג ככל העולה על רוחם בכבישי הארץ,

גם אם זה יכל לסכן אתם ואת משתמשי הדרך.

אין לך כל כך מה לעשות איתם, מלבד לקוות שהם לא יפגעו באנשים חפים מפשע,

ושחוק מרפי יחול רק עליהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לצערי בהחלט +1 להודעה שמעלי. לשמוע אופנוע לוחץ מאחורה ואז לגלות שזה טרקטורון שמזגזג לך כשיש נתיב אחד לכל כיוון (וכמובן, קו הפרדה רצוף) וכל מה שנשאר זה לקוות שהוא טמבל עם מספיק מזל כדי לא להמרח עליי? תענוג מפוקפק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לצערי בהחלט +1 להודעה שמעלי. לשמוע אופנוע לוחץ מאחורה ואז לגלות שזה טרקטורון שמזגזג לך כשיש נתיב אחד לכל כיוון (וכמובן, קו הפרדה רצוף) .

וברגע שתופסים אותם נפתחים שרשורים בפורום מקביל שבהם כותבים,

"נטפלים אלינו" "הביטוח יקר וכל שנה הוא עולה".

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם כבר הכנסנו את עיניין הביטוח, משהו בזה לא מובן לי,

מורה לנהיגה על רכב פרטי משלם די הרבה ביחס לאדם הנוהג ברכב פרטי לדוגמא.

טרם ראיתי רכב של לימוד נהיגה שמעורב בתראונה (מלבד תאונה אחת).

ל'

פורסם
לצערי בהחלט +1 להודעה שמעלי. לשמוע אופנוע לוחץ מאחורה ואז לגלות שזה טרקטורון שמזגזג לך כשיש נתיב אחד לכל כיוון (וכמובן, קו הפרדה רצוף) . וברגע שתופסים אותם נפתחים שרשורים בפורום מקביל שבהם כותבים,

"נטפלים אלינו" "הביטוח יקר וכל שנה הוא עולה".

:roll:

מה עינין שמיטה אצל הר סיני?

רכבים עקפו בשוליים מימין, טרקטורון מזגזג על קו לבן, אבל לאופנועים צריך לעלות את הביטוח?

פורסם

זה פורום שאנשים כותבים בו.

נושאים שכותבים עליהם יכולים להגיע לכתיבה גם על נושאים אחרים,

הקשורים באופן עקיף או סמוך לנושא המקורי שנכתב.

לא צריך לכעוס ולהתעצבן על כך.

ל'

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה. כביש 431, בין ראשון לרמלה, כביש עם 3 נתיבים. אני עקפתי רכבים איטיים שנסעו במסלול הימני והאמצעי. הייתי במהירות של 110 קמ"ש. אני רואה את הערס ביונדאי גטס מגיע מאחורי במהירות, מזגזג בין הנתיבים, ועוקף אותי על השוליים השמאליים. הוא פשוט פתח נתיב חדש משלו משמאל לנתיב השמאלי. מיותר לציין שכשהגעתי לרמזור במחלף רמלה הוא היה שני רכבים לפני.

זה מעצבן שבגלל נהגים כאלה נגרמות תאונות ונפגעים אנשים חפים מפשע.

מעבר לזה, דווקא אותם המשטרה לא ממש מנסה לתפוס.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

כמו שממש היום עמדתי לצאת מחנייה מקבילה ברוורס [חניון סגור] כשמישהו מגיע, נעמד מאחורי וירד מהרכב "לשניה מביא פה משהו למישהו" והאיץ את ההליכה

אני בנימוס פניתי אליו ואמרתי "סליחה, אתה יכול לתת לי לצאת?"

הוא ישר יוצא בצעקות "מה אתה לחוץ?? תן שניה לסיים"

צחקתי לו בפנים והוא המשיך לקלל חח :)

לא שאכפת לי מהפרצוף שלו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם כבר הכנסנו את עיניין הביטוח, משהו בזה לא מובן לי,

מורה לנהיגה על רכב פרטי משלם די הרבה ביחס לאדם הנוהג ברכב פרטי לדוגמא.

טרם ראיתי רכב של לימוד נהיגה שמעורב בתראונה (מלבד תאונה אחת).

ל'

האם הכוונה רק לחובה או רק למקיף או לשניהם יחד?

גם אני לא ראיתי במו עיניי תאונות רבות של רכבי לימוד נהיגה, אך זה לא מדד. צריך להשוות את אחוז המכוניות לימוד נהיגה אשר מעורבות בתאונות לאחוז המעורבות של מכוניות פרטיות רגילות (בלי קשר לליסינג).

בנוסף, רכב לימוד נהיגה סובל מבלאי מואץ (בממוצע) ולכן הסיכוי לתקלות יקרות גדול יותר מאשר ברכב פרטי. באותם מקרים ייתכן מאוד ותובעים את הביטוח.

מעבר לכך, בכל זאת מדובר על סיכון מוגבר, שכן מדובר על כמות מאוד גדולה של אנשים אשר רק לומדים לנהוג.

לבסוף, ייתכן שיש כאן היבט של "לז**ן" את מורי הנהיגה, כי אין להם שום ברירה. לקוח פרטי יכול לבחור שלא לעשות ביטוח מלא או ביטוח כלשהו מעבר לביטוח החובה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...