Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקיפה מימין על השוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש באותו כביש די הרבה, ועד להשתוללות של נהגים חסרי סבלנות ממהרים, ברוב המקרים זה רק סינוור בפנסים וצפירות, אבל יום אחד זה ייגר רע

המהירות המותרת בכביש הזה היא 70 קמ"ש אבל נהגים נוסעים שם הרבה מעל 100 אם הם רק יכולים. השוליים שם צרים, אין תאורה, ויש הרבה הולכי רגל/רצים/ אופניים על השוליים האלה.

פתחתי שרשור גדול על הכביש הזה וההתנהגות הזו של יותר מידי נהגים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=419479

פורסם

רגע, שאני אבין, עברנו מרכב עוקף בשוליים לטרקטורון עוקף בקו הפרדה רצוף, משם לאופנוע שעוקף בקו הפרדה רצוף ומשם לכך שכל האופנוענים הם ערסים כוחניים שתעריפי ביטוח דרקוניים מגיעים להם?

וואו איזה לוגיקה מדהימה, מעניין מה אפלטון היה אומר על זה.

ועכשיו לעניין המקורי של הפוסט, לפני שבועיים בנסיעה בכביש מכפר יאסיף נעקפתי בשול הימני על ידי רכב כשמיד לאחריו הגיע רכב נוסף אשר להפתעתו הגמורה נתקל ברכב עומד כחמישים מטרים מלפנינו וכמובן שחתך אותי במרחק שגבל בשפשוף. איחולים לבביים לנהגים.

פורסם

מאיצים ולא נותנים להם לעקוף אם הדבר יתאפשר. מצידי שיהיה בור בשול הימני והם יכנסו לתוכו. מי שמשחק באש צריך לקחת בחשבון שיכווה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במבה צריך לאכול, ולא ללמוד ממנה נהיגה.

תאט, תן לו להכנס, תמשיך לנסוע. נסיעה בכפרים זה בהחלט מלחיץ, אבל אין לך מה לנסות לחנך אותם או לעשות שריר. רק לפקוח שבע עיניים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתה עושה כאילו אתה שובר את ההגה ימינה גורם להם לרדת מהכביש ויאלה סעלמת 8)

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מהשוליים זה חוראני, בסדר בצפון זה "סטנדרט"

אבל מה עם זה שאתה נוסע לך בכביש עם תנועה קצת עמוסה אבל זורמת ואז מגיעה משום מקום בפול גז

מרצדס שחורה S AMG ועוקפת גם על קו לבן וגם מורידה לשוליים את המכוניות שבאות ממול? מילא הכביש מנגד היה פנוי :evil:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

ומה יותר מעצבן מזה שכולם עומדים בכביש שבסופו יש פניה ימינה,כולם מחכים ויש כאלה שיורדים לשולים,נוסעים ופונים כי הם חושבים שכולם ממשיכים ישר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ומה יותר מעצבן מזה שכולם עומדים בכביש שבסופו יש פניה ימינה,כולם מחכים ויש כאלה שיורדים לשולים,נוסעים ופונים כי הם חושבים שכולם ממשיכים ישר.

לא הבנתי.

נגיד אני צריך לפנות בצומת אחיהוד ימינה לכיוון כרמיאל, ומולי יש פקק בגלל אלה שמחכים ברמזור, או מצומת אחיהוד ימינה לכיוון נהריה, ומולי יש פקק בגלל אלה שממשיכים ישר לכיוון עכו, ואני רואה את הפנייה ימינה ושהיא ריקה, למה שאני לא ארד לשוליים ואפנה ימינה במקום לחכות שהטור ימשיך ישר ואז אפנה?

פורסם

אם כלפי כל נהג שנהיגתו מסכנת את חיי השאר ננהג בסובלנות צפויים לנו עוד הרבה נהגים כאלו. היגיון פשוט אומר שאם ביצעת פשע ואף אחד לא מעונין להוכיח אותך על מעשיך ולהעניש אותך. למה שלא תבצע זאת שוב?

במקרה ותמתח את הנהג הנוסע על השול עד לרמה שבה הוא דואג (רואה שיש מכשול בדרך אבל אתה עדיין לא נותן לו להשתלב) ואז תתן לו לחזור לנתיב אני בטוח שבפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני ביצוע תרגילים מסוכנים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

Bamba ראשית כל עליך להבין שאתה לא יכול לקחת את החוק בידיים. אתה חי במדינה מתוקנת והאכיפה נעשית על ידיה ולא על ידי האזרח הפשוט.

מעבר לכך עליך להבין כי אנשים שעוקפים וחותכים מהשוליים עושים את זה לעיתים בשביל האדרנלין אז ״מתיחת״ הגבולות עבורם היא המטרה כך שאם בסוף תאפשר לו להיכנס זה רק יעודד אותו לחזור על כך. כמו כן, מבטיח לך שלאחר שתאפשר לו להיכנס ותפגשו ברמזור אתה וכל הנוסעים שעימך עלולים להיות בסכנה.

פורסם

שמע אני נוסע כל יום על הכביש הזה, ועם אני לא טועה יש לא קו הפרדה אלה הפרדה עם גדר והשולים, ממש צרים שם וגם על השוליים שם יש מלא חול כי עובדים שם לפעמיים, שיוצא לי לראות (בלילה) ואני לא מבין עד כמה בן אדם נורמלי יכול לעקוף שם. זה מסוכן נורא אבל מדברים שקוראים על הכביש במדינה שלנו אני כבר לא כזה מופתע כל נהג חושב שהוא מקסימום רכש תכביש וגם נוהג בפרארי... עם עקיפות המסוכנות... לא שאני אומר שזה מותר עם רכב ספורט אבל אתם מבינים למה אני מתכוון

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

• תוכן חדש...