Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשפחתית של פיאט נחשפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט חושפת את המשפחתית הבאה שלה:(אחות הדודג' דארט)

לדאתי ניראית מצויין וממלא את החוסר שיש לפיאט בהיצא הדגמם, הלוואי שיגיע לארץ הקודש במחיר ואיבזור שפוי וירענן את מגוון המשפחתיות המשעממות בכבישים.

kqHXLINJdNk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דקה 3

Fiat_Viaggio_Auto_China_2012_12_01.jpg

Fiat_Viaggio_Auto_China_2012_09_01.jpg

מה דעתכם?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אכן הכנף האחורית הגבוהה נראית מאוד לא פרופרציונאלית אל מול הגלגל הקטן, הבראבו הותיקה נראית יותר טוב.

הנוגע להערה על שוק המשפחתיות, נראה ליש כבר שנים הוא לא היה תוסס כל כך, יש המון מתמודדות מעניינות כבר היום, צמד קוראניות חדש בדרך, אוקטביה ולאון חדשות על הכוונת ואחריהן גם הגולף.

מעניין אם כרכב שמיועד לסין היא עומדת בקריטריונים של המתחרות הסיניות או מתעלה עליהן, אם מדובר במוצר סוג ג' לשווקים מתפתחים אני דווקא מקווה שהיא לא תגיע ארצה ותתומחר בלב הקבוצה.

פורסם
פיאט חושפת את המשפחתית הבאה שלה:(אחות הדודג' דארט)

לדאתי ניראית מצויין וממלא את החוסר שיש לפיאט בהיצא הדגמם, הלוואי שיגיע לארץ הקודש במחיר ואיבזור שפוי וירענן את מגוון המשפחתיות המשעממות בכבישים.

מה דעתכם?

והפיאט הזאת לא משעממת?

פורסם

הדארט לא מבוססת בכלל על הג'ולייטה?

לעניין המכונית: נראית חביבה, אבל הגלגל האחורי נראה ממש פצפון ביחס לאוטו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רואים. מזעזע.

אבל אני לא דואג, בארץ סמל"ת יידרשו עבור קיט הנמכה לבטח עוד 15k.

הבראבו החדשה מבחינתי היתה ונשארה אחת היפות על כבישי ישראל, רק שלא יהרסו לה את המראה כמו עם מתיחת הפנים האחרונה של הפונטו.

פורסם

עכשיו כשאתה אומר את זה, התחת מזכיר קצת מזדה 3.

בכ"א, אני חושב שאם הם יתקנו את חוסר הפרופורציות מאחור, היא תראה לא רע בכלל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סליחה,

אבל א.קצת נמאס מהעיצוב האגרסיבי הזה של המשפחתיות שמנסיות להיות ספורטיויות,עם קו דלתות גבוהה וטליון קימורים,

ב. הפיאט הזאת נראת סינית לגמרי!

Porsche 944 turbo

פורסם
רואים. מזעזע.

אבל אני לא דואג, בארץ סמל"ת יידרשו עבור קיט הנמכה לבטח עוד 15k.

הבראבו החדשה מבחינתי היתה ונשארה אחת היפות על כבישי ישראל, רק שלא יהרסו לה את המראה כמו עם מתיחת הפנים האחרונה של הפונטו.

האמת גם אני שמתי לב לגלגלים, חובה קיט הנמכה וגאנטים מוגדלים. ואני גם חושב שגירסת 150 סוסונים יהיה מהנה לנהיגה יחסי. למשפחתית

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

פרסמתי את הסיפור שלה לפני שבוע.

המכונית מיועדת לשוק הסיני בלבד, אולי גרסת האצ'בק תגיע לאירופה.

זה נסיון חדש של פיאט להיכנס לשוק הסיני בשיתוף עם יצרן סיני.

מעניין אם יש לה את שני מסכי ה LCD הענקיים שיש לדודג'

זאת דודג' דארט עם סמל של פיאט.

2013_Dodge_Dart_Detroit2012Live_15.jpg

אייל

פורסם

הפיאט נראית כמו C5\FOCUS.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...