Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה... מספיק להשתלח אחד בשני!

סה"כ אנשים באים לפה אם כוונה לעזור, אז בין אם הם באים אם דעה מוצדקת או אומרים בליל של שטויות, אין זו סיבה לרדת לוויכוח ברמה האישית, בבקשה תענו תגובות ענייניות.

לענייננו:

הסלרון והפנטיום משתמשים באותה ליבה. ההבדל העיקרי בין הסלרון לפנטיום המקביל הוא כמות ה-Cache, הנתון הזה מאוד לא רלוונטי בניגון MP3, שהוא פעולה מאוד זניחה עבור המעבדים של היום. לסלרון אין שום נטיה להתקלקל כמה שידוע לי, ובהחלט אין שום סיבה שהם יתקלקלו יותר מאשר פנטיום, היות וסלרון מכיל אף פחות רכיבים מפנטיום, ומבוסס עליו. אם כבר, זה נשמע לי כמו תירוץ טוב בחנויות לגרום לך לשלם עוד כמה מאות שקלים על פנטיום.

המעבד שלי (2.4 ג'יגהרץ) הוא הרבה יותר ממה שמחשב ברכב צריך - רוב האנשים מסתפקים במעבדים משמעותית יותר איטיים. אני לא מריץ שם Doom 3...

אפרופו זה, בחנתי אותו אתמול, לוקח לו 20 שניות לעלות מ-Hibrenation למצב שהוא מנגן מוזיקה. זה נחמד אבל אני אנסה לסחוט ממנו אפילו יותר.

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה באמת מנהל אתר/באתר PCTIP כמו שכתוב בחתימה שלך, אז יש לך ידע, רק שהוא ברמה של ילדים חאפרים, ואני מקווה שאתה לא נעלב.

ולעניינינו גם פנטיום 500 עושה הכל, רק לאט יחסית. השאלה היא מהן הדרישות.

לבוא ולטעון ש"סלרון זה חרא ועושה בעיות" זאת חלמאות.

אני לא מזלזל ואני ידוע מה הידע שלי...

ותחלאס לא ידוע מי פה באמת מנהל חברת היטק אבל שאני אומר מחשבים אני מתכוון לכול הדברים שיש ביום יום ואף מנהל היטק לא ממש טוב בהם...

אני לומד את התחום הזה עבדתי כמה שנים בחנויות מחשבים

וחבורת ילדים ? משתמשים אולי אבל לא נותנים לכול אחד להיות ADMIN

פורסם

:shock: בגיל 15 היתי ADMIN של שרת SLACK5 :shock:

אז אני יותר מבין !!!!

בכל אופן, לעיניין העיקרי,

fireball, עשרים שניות !? הגזמת אחי, לנייד שלי לוקח אולי כפול !!

דרך אגב, אם אתה צריך עזרה בל"עבד" קצת את המערכת הפעלה, אני יכול לתת כמה וכמה טיפים.

וכמובן וכמובן שגם פנטיום 3 500 עושה את העבודה, ובינינו ההבדלים לא אסטרונומיים כשמדובר בסך הכל ב

MP3PLAYER למחשב, אז באמת שאין הצדקה להוציא סכומי עתק בשביל פעולה שגם פלאפונים עושים בלי קושי מיוחד..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בקשר לספק קראתי כמה וכמה פעמים באתר jeepolog שאנשים שמשתמשים שם בGPS ממליצים לקחת איזה אל פסק

לחבר את המצבר במקום הסוללה שיש שם ולבטל כמה דברים כנס לשם זה יעזור לך מאוד

http://www.jeepolog.com

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...