Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה ברכב שכור ותקלה בקלאץ' .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי, המצמד היה תקול מההתחלה .

היו כמה סימנים לכך שכוונתי בדיוק לסוג הרכב הזה :

1. המזכירה שעימה ישבתי הציעה לי תוך ניסיון להפציר בי : "קח את הדגם הארוך, אל תיקח את הדגם הקצר, חבל לא יספיק לך המקום" וממש פעלה על מנת לשכנע אותי. מדובר בהבדל של 50 ש"ח במחיר. לכן הסכמתי .

2. היה להם יותר מרכב אחד כזה במלאי, הם נתנו לי דווקא את הרכב הזה ספציפית והיא אף אמרה לנציג שהלך איתי לרכב "תן לו את רכב מספר XXX" .

בנוסף, יש פה חבר פורום שלא אציין את שמו או את סיפורו אך אוכל לומר שהוא נפגע מהחברה הזו ואני בטוח שישנם רבים אחרים שגם נפגעו - האופן בו הם פועלים הוא שיטתי, שיטת מצליח לכל דבר ועניין ויש לשים סוף לעניין, לכן אני אנסה להעלות את הנושא בתקשורת ולפנות לגופים שיטפלו בחברה מבחינה חוקית .

יש כאן חברה שפועלת בצורה שמבזה את לקוחותיה, מנצלת את חוסר הידע שלהם ואף מאיימת בתביעות על כך שהיא בעצמה אינה חברה מסודרת אשר פועלת ברשלנות עם רכבים תקולים אשר לא מספקים את הסחורה .

שמחתי לשמוע את דעותיכם בנושא, כרגע השמאי שלי בדרכו למשרדים של החברה על מנת לבדוק ולצלם את הקלאץ' המפורק, למרות שאני בספק שהחברה יכולה לבוא אליי בטענות אחרי שהם לא הואילו בטובם לתת לי לבדוק את הרכב כשהקלאץ היה מורכב - מאיפה אני יודע שמדובר בקלאץ שהיה על הרכב? אולי הוא הוחלף ?

הכול פה פרוץ , אך יש פה עניין לבית המשפט ולרשויות החוק .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SeazeR, אתה יכול להבהיר את הנקודה הזאת?

מה זאת אומרת נעצר?

נתת גז הסל"ד עלה ושיחררת את הקלאץ והרכב עמד במקום למרות שהיה בהילוך?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לדעתי, את כל הטענות על סידרו אותי/דפקו אותי/עובדים עלי וכולי צריך לשים בצד, כי אתה לא יכול להוכיח שום דבר.

העובדות המהותיות, לדעתי, הן אלו:

1. המצמד התקלקל לאחר מספר קילומטרים קטן מהרגיל.
  2. לאחר בדיקה נמצא שסיבת התקלה היא שימוש לא סביר (היו סימני שריפה על רפידות המצמד ועל גלגל התנופה).
  3. הנ"ל מצביע על שימוש לא סביר ברכב.

עד כאן - הכל בסדר, וזה בערך מה שאמר השמאי. אבל, כאן הוסיפה החברה טענה נוספת:

• מי שהשתמש ברכב באופן לא סביר ובכך גרם לנזק הוא אתה ורק אתה.

וכמו בטענות שלך על "סידרו אותי ונתנו לי דווקא רכב זה", גם את הטענה הזו אי אפשר להוכיח. ומאחר שאי אפשר להוכיח, אי אפשר לדרוש ממך לשלם את הנזק.

לדעתי אתה צריך לטעון שאין שום סיבה לחשוב שאתה האשם העיקרי בנזק, ולכן אינך חייב להם פרוטה. כל מיני התנצחויות בסגנון "שכנעו אותי לקחת רכב זה" אינן חשובות.

בהצלחה.

דני

פורסם

חבר'ה, יש לי שאלה .

תראו, עניין העורך דין יוצא לא זול בכלל ולא פשוט בכלל.

אני שומע חוות דעת ממגון רחב של אנשים שפה אין צורך בעורך דין- שכדאי לי לשלוח מכתב ממני, שאומר באופן חד משמעי- במידה ולא תשוחרר מסגרת האשראי תוך 24 שעות- אתבע אותך.

התייעצתי עם עורך דין מכובד, עורך הדין אומר שמדובר חד-משמעית בשיטת מצליח וכי אסור לו לגבות את הסכום.

במידה ויגבה, יש לתבוע אותו בבית המשפט ושם השופט יאלץ אותו להחזיר את הסכום .

מה אתם אומרים ? מכתב לבד או דרך עורך דין ?

חשבתי לשלוח קודם כל מכתב לבד ואז אם זה לא יעזור - מכתב מעו"ד .

עצות יואילו מאוד ! תודה .

פורסם

מניסיון מכתב אכן עוזר אבל צריכים להיות בו כמה תנאים כדי שיקחו אותו ברצינות אם בכלל:

1. מכתב בדואר רשום: לשמור את הקבלה + SMS על אישור מסירה. כשאתה מקבל מכתב וחותם כי קיבלת אותו, זה מקבל משמעות אחרת.

2. המכתב צריך להיות קצר תמציתי ומעט תוקפני. בנוסף שווה לציין במכתב כי יש לך אישור מסירה עליו.

Bimmer

פורסם

מכתב שלך (כאמור, בדואר רשום עם אישור מסירה)יכול להיות נקודת פתיחה טובה, בשלב הבא מכתב מעו"ד.

מכתב כזה לא אמור להיות כזה דבר יקר, פגישה זריזה + כתיבת מכתב יכולה להסתכם בכ 400 ש"ח אצל עורך דין צעיר ורעב (לעבודה) שאותם במידה ותזכה תקבל מהצד השני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שיותר חשוב לזכור זה שבאותו רגע שהם יקחו את הכסף אתה רודף אחריהם, ואם למחרת החברה נסגרת אתה יכול להיות צודק עד תחיית המתים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

והנה דוגמא מהיום!

הלך הכסף לכל הלקוחות האומללים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במהלך הנסיעה הכול היה תקין , אך יחד עם זאת בעת הגעתי לכביש 4 תל אביב-חיפה הישן בדרכי ליעד, הורדתי הילוך

לפתע נשמע רעש מוזר ומיד לאחריו נתקעתי בכביש ללא יכולת לזוז .

נראה לי אתם סתם חופרים פה 4 עמודים. זה ^ בכלל לא תסמין של קלאץ שרוף.

היה עדיף עם הבחור היה מבהיר את העניין אבל הוא מסרב לעשות זאת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

B.D.B - מדובר חד משמעית בקלאץ שבור. או שרוף . תלוי את מי שואלים - בשיחה מוקלטת הם מודים שהקלאץ' שבור, אך במסמכים הם אומרים שהקלאץ' שרוף. יש איבחון לטענתם, של שמאי . לטענת השמאי אני אשם, לטענתי אני נהגתי סביר ואכן כך היה , ב-34 ק"מ אין אפשרות להרוס קלאץ' .

יש ?

עידכון : שלחתי את המכתב בדואר אקספרס, במידה והחברה לא תיענה עד יום ה' תוגש תביעה כנגדם על הנזק שהם גורמים לי, כמו כן שמה יפורסם כאן בפורום ויישלחו מכתבי תלונה לגורמים רלוונטיים לרבות משרד התחבורה וגופי תקשורת במדינת ישראל על מנת שיפרסמו את הסיפור .

אני לא מתכון לוותר לחברה הזו, זאת על מנת שהיא תפסיק לעשוק את לקוחותיה ושאנשים יימנעו מלעבוד עם חברה כזו .

פורסם

ההבדל בין קלאץ שבור ושרוף הוא עצום. שרוף זה עוד איך שהוא יכול להיות אשמתך גם אם מאוד חלקית. קלאץ שבור אומר שהחליפו קלאץ ולא הרכיבו כמו שצריך או פגם ביצור.

אחרי שעצרת בצד במה התבטאה חוסר היכולת לזוז?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ב-34 ק"מ אין אפשרות להרוס קלאץ'. יש ?

בהחלט כן. אפשר להרוס מצמד בלי לזוז מהמקום. אבל צריך להתאמץ:

http://www.youtube.com/watch?v=quTeXhdfoA4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שוב אני אומר: כמו שאתה לא יכול להוכיח שהם נתנו לך רכב זה בכוונה, כך הם לא יכולים להוכיח שאתה הזקת למצמד בכוונה.

אין הוכחה - אין כסף. זה הכל.

כל השאר - "שיטת מצליח", ותיזהר שזה לא יצליח.

לגבי יצוג עצמי וכולי - בהחלט אפשרי, אבל צריך לדעת. אם אינך יודע - יתכן שתפסיד בגלל טעות טכנית. לכן אני מציע לך לקחת עו"ד מתחיל או מתלמד, ולכן זול, כי המקרה נראה פשוט.

דני

פורסם

B.D.B - בהקלטה בעל המקום מוקלט שהוא אומר "הקלאץ' נשבר" . במסמכים כתוב אחרת .

בנוסף, לאחר שעצרתי בצד, חוסר היכולת לזוז התבטאה בהילוך שלא נכנס לראשון ואף לאחר מספר נסיונות הרכב חדל מנסיונות ההנעה.

יש להדגיש כי הגיע שוטר למקום שהדריך אותי איך להזיז את הרכב מהצומת, אך עשיתי זאת בקושי רב ולמרחק של בקושי 10 מטרים לאחריו גם לאחר הנעה לא הצלחתי לגרום למצמד לשוב לעבודה תקינה.

לפי הרעש שהיה בעת ההתרחשות - מדובר ברעש של שבר, היה ממש רעש שנשמע מאוד חזק .

DNY - התייעצתי עם עורך דין, כמו כן התייעצתי עם שמאי בכיר בחברת ביטוח, חשוב לומר שהעורך דין צחק על החוזה, אמר במילים אחרות שזו חארטה מוחלטת, שמדובר כאן בשיטת מצליח ושאסור לו לגבות את הכסף כי אם יגבה- בית המשפט יחייב אותו להחזיר. חובת הוכחת הנזק היא עליו - עד כה אפילו את ה "תמונות" המהוללות שהוא מדבר עליהן לא קיבלתי .

כמובן שבבית המשפט בעת הצורך יתייצב השמאי ויתן חוות דעת מקצועית מנקודת המבט שלו ולאור נסיונו.

החברה הזו מתנהלת בצורה שרירותית, אני לא אתן להם !

לאחר חשיפת השם בעת הגשת כתב התביעה, הדברים יתבהרו לכולם, יתברר לכם מי החברה ומה היא עושה וכמו כן הדברים יתבהרו גם לכל אזרחי מדינת ישראל ואזרחי העיר החרדית שבה הכול מתרחש .

צר לי שיש עסקים שפועלים כך במדינה, אך כאדם שרודף צדק- הפעם אני לא אוותר .

עידכון : החברה עשתה בדיחה ושלחה לי מכתב שהיא שלחה מהצהריים והיא משנה את הנוסח וכותבת "נהגת ברכב תוך גרימת נזק למצמד מתוך רשלנות וחוסר מיומנות"

מוחקת את מה שהיה כתוב במכתב הקודם (שהם יתבעו אותי אם לא אשלם בתוך שבועיים) וכותבת בכתב יד (!!!!) "מכיון שנמסרו לך כל הפרטים בעבר מיידית ובסמוך לאירוע החיוב יתבצע בכרטיס האשראי שהשארת וחתמת לשם כך ובהתאם לחתימתך בחוזה השכרה" ומתחת לזה "באם ברצונך להסדיר את התשלום באמצעי אחר צור איתנו קשר בהקדם" .

זו היא תשובתם (נשלחה אחרי מועד שליחת המכתב בפקס + דואר אקספרס) לכן אין מנוס מתביעה משפטית.

פשוט בושה שיש עסקים כאלו במדינת ישראל, אני מקווה שמישהו שם למעלה במשרד התחבורה יתעשת ויקח להם את הרישיון .

פורסם

חד משמעית מדובר בלא אשמתך. וחד משמעית החברה יודעת שזה לא אשמתך ומנסה להפיל את זה עליך.

בניגוד לשריפת הקלאץ בה החברה יכול להאשים אותך בתום לב בין אם זה באמת אשמתך או לא (או חלקית).

תבקש לקבל ספר טיפולים של הרכב תראה מתי החליפו מצמד, אני מנחש שתגלה שממש לאחרונה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
חד משמעית מדובר בלא אשמתך. וחד משמעית החברה יודעת שזה לא אשמתך ומנסה להפיל את זה עליך.

בניגוד לשריפת הקלאץ בה החברה יכול להאשים אותך בתום לב בין אם זה באמת אשמתך או לא (או חלקית).

תבקש לקבל ספר טיפולים של הרכב תראה מתי החליפו מצמד, אני מנחש שתגלה שממש לאחרונה.

+1 לשורה שסימנתי בקו תחתון.

Bimmer

• תוכן חדש...