Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עצמאי, מחפש לקנות רכב חדש\יד ראשונה עם מעט קילומטרז'.

אני עושה בממוצע 52 אלף ק"מ בשנה.

אם אקנה פרטי יהיה לי קשה למכור, ראיתי שיש תוכניות של ליסינג פרטי לעצמאיים, אז כל שלוש שנים לקנות רכב חדש דרכם זה הפסד כסף רציני [בגלל השנה הראשונה בה ערך הרכב יורד באופן משמעותי].

מה כדאי לעשות ? איזה עוד אלטרנטיבות ?

האם באמת כל כך קשה למכור רכב פרטי עם 120 אלף ק"מ במחיר טוב ?

פורסם

רוב תוכניות הליסינג הפרטי מתאימות לאנשים שעושים קילומטראז' ממוצע (כ-15 עד 20 אלף קילומטרים בשנה).

לדעתי במקרה שלך, לאור העובדה שאתה עצמאי ועושה הרבה קילומטרים בשנה, ליסינג תפעולי יהיה הפיתרון הכי טוב.

פורסם

40-50 אלף ואז בתשלומים..

כלומר אם לקנות פרטי אז לקחת מהבנק מימון ואם ליסינג אז הכסף יילך למקדמה.

רוצה רכב משפחתי ממוצע

פורסם

רכישת רכב באשר הוא אינה תוכנית חיסכון! רכב זה הוצאה והפסד. תקנה חדש ותפסיד ירידת ערך אבל תרוויח אחריות ושקט נפשי.

תקנה משומשת, תשלם הוצאות על בלאי ותיקונים.

בכמות ק"מ שציינת הייתי קונה רק חדש.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לדעתי גם כדאי לך לשקול דיזל, זה יכול לחסוך לך הרבה כסף.

פלואנס דיזל למשל לא יקרה בהרבה ממשפחתית ממוצעת מונעת בנזין ויכולה להיות אופציה טובה בעבורך.

• תוכן חדש...