Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUNDOWN SA-15 תכנון תיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה,אני מאמין שאני יביא לפחות מצבר יותר חזק.

ג'ינו. המשלוחים של הסאבים באזור החודש אני מבטיח לעדכן

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

עדכון קטן,אני וישראל חוחו דיברנו קצת והגעתי למסכנה שאני ככל הניראה אזמין את ה-DC audio level2 15,הקטע המבאס הוא המשלוח שלוקח כמעט חודשיים!

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

זה לא משנה כרגע,העניין הוא שהמישלוחים ארוכים לשניהם ואני ירד מיזה כניראה זה נורא ביאס אותי.

ג'ינו.

פורסם
אני לא יגיד מי אמר מה בשביל לא לעשות סבטוחה,בעיקרון נאמר לי שהDC יותר אהודים מאשר הסנדאון..מעבר לזה שום חיסרון לגי הסנדאון.

כרגע,אני לא סגור בגלל שביאסו אותי כשאמרו לי שזמן משלוח נע כמעט עד חודשיים,וזה לא מתאים לי כרגע חבל,אם היה לאנשים סאבים כאלה במלאי הייתי חוטף,אבל זה בהחלט ביאס אותי אני כניראה ימצא חלופה טובה אחרת.

ג'ינו.

הDC AUDIO הינם מוצר חדש בארץ, ואין איתו יותר מידי היכרות.

כנ"ל גם לגבי הסאבים של סאן-דאון אודיו, שאומנם החברה עצמה יותר מוכרת בגלל ההיכרות שלה מתחום המגברים, אבל הסאבים שלהם רק עכשיו מיובאים ע"י יוסי אלפיין.

בזמנו, שסאן דאון היה מיובא ע"י אליקו, הוא היה מוכר את הסאבים של FI CAR AUDIO ושל AA(אסנדנט אודיו) ולכן לא הביא את הסאבים של סאן-דאון.

לכן, אני לא מבין מה זה יותר "אהודים" לעומת סאן-דאון.

זה לא העניין של מי אמר מה, הסאבים כמעט זהים בגדול, אין הרבה הבדל לכאן או לכאן.

העניין הוא שDC AUDIO מיובאים ע"י ישראל SROOL, וסאן דאון מיובאים ע"י יוסי ALPINE, ולכן יש פתאום "אמרו" לך שהDC יותר אהודים מסאן דאון, בוא נקרא לילד בשמו..

וחבל שכך, גם ככה חסר מוצרים בארץ, וכל השטויות האלו מסביב רק פוגעים בזה.

under construction..

• תוכן חדש...