Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח

לאחר תקופה די ארוכה שאני מתכנן לבצע את הפרויקט החלטתי שפסח זה הזמן הכי מתאים בשבילי לעבודה על הרכב.

אז מה עושים?

מבודדים תקרה,כנפיים אחוריות 2 שכבות ותא מטען

במה משתמשים?

בבאלק דיינאמט אקסטרים ועוד כ 20 יריעות של סקנד סקין מכוון שיש כרגע חוסר בדיינאמט.

אני חייב לציין ששני החומרים ממש טובים אך דווקא עם הסקנד סקין פחות אהבתי לעבוד.

גלגלת פשוטה שעלתה לי 14 שקל ועשתה העבודה טובה בסך הכל.

וספירט לבן כי אחרי הכל צריך לשתות משהו לא :-D

אוקי אז נתחיל!

יום חמישי התפנה לי קצת זמן מהעבודה והחלטתי שהיום זה יום הפירוקים, מכוון שמדובר ברכב 3 דלתות מרכב האצ'בק היה צורך לפרק כמעט את כל הרכב בשביל להוריד את הגג.

הכנפיים האחוריות היו די קלות לפירוק בסך הכול שמונה ברגים מחזיקים אותה ועוד כמה קליפסים, לאחר מכן פרוק קורות קדמיות ואחוריות וניסיון כושל לפרק קורות מרכזיות (הבנתי שזה פשוט בלתי אפשרי כי יש ברגים שנמצאים מאחורי חיפוי הפלסטיק שלא ניתן להגיע אליהם) אז הן נשארו במקומן.

אפילו הכלב שלי בא לראות מה נעשה לרכב ואפילו תרם את חלקו כשהשתין על הגלגל ואני דרכתי על זה אחר כך...:roll:

במהלך הפירוק של הכנף השמאלית גיליתי שהבעלים הקודמים של הרכב (שזו בחורה...) השאירו לי מתנה קטנה.... חבילת קונדומים בטעם תות! דבר שגרם לי לחשוב מה היא הייתה עושה ברכב :lol: אבל אז נזכרתי איך היא נראית וזה היה :mm_eek:

אלו הם ארועי יום חמישי לא ממש הספקתי לעשות את מה שתכננתי אבל זו התקדמות.

קודם קצת תמונות ואז נמשיך

DSCF1151.JPG

DSCF1152.JPG

DSCF1161.JPG

DSCF1159.JPG

DSCF1155.JPG

DSCF1154.JPG

DSCF1153.JPG

DSCF1156.JPG

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

נעבור ליום שישי, את העובדה ביום שישי התחלתי מאוד מאוחר בסביבות השעה 3 וסיימתי לעבוד בערך ב6 ערב חג בכל זאת...

אבל ב3 שעות האלו הספקתי המון, סיימתי לבודד את הגג ואפילו להחזיר את הריפוד ,סיימתי לבודד את הפח הפנימי בכנף השמאלית כולל בית הגלגל ועשיתי קצת באזור הפח האחורי עם כמה חתיכות שנשארו לי.

ועוד תמונות.

DSCF1162.JPG

DSCF1163.JPG

DSCF1164.JPG

DSCF1165.JPG

DSCF1166.JPG

DSCF1167.JPG

DSCF1168.JPG

DSCF1169.JPG

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

ביום שבת לצערי לא התקדמתי הרבה הספקתי בסך הכל לבודד את חלק הפנימי של הכנף השמאלית ולהחזיר את הדיפון...

ונגמר לי הדיינאמט אז עוברים לסקנד סקין :-)

ונמשיך עם התמונות

DSCF1176.JPG

DSCF1177.JPG

DSCF1178.JPG

DSCF1179.JPG

DSCF1182.JPG

פורסם

ביום ראשון לא הספקתי בכלל לגעת ברכב רק לנקות קצת חלקי פלסטיק ולאטום את הפלסטיק שמחפה על הפח האחורי.

ביום שני לקחתי יום חופש מהעבודה והחלטתי שזה חייב להיגמר היום אז קמתי מוקדם בבוקר והספקתי לבודד את כל הכנף הימנית גם פנימי וגם חיצוני ולהשלים עוד כמה חתיכות על הפח האחורי.

הרכבתי את פלסטיק של הכנף הורכב חיפוי אחורי וכיסאות עכשיו כל מה שנשאר לאטום זה את התא מטען וזהו:lol:

DSCF1180.JPG

DSCF1181.JPG

DSCF1184.JPG

DSCF1185.JPG

DSCF1186.JPG

DSCF1187.JPG

DSCF1188.JPG

DSCF1189.JPG

פורסם

זהו חברים עד כאן הספקתי יש קצת לחץ בעבודה עכשיו אז ממש לא מתאפשר לי לגעת ברכב מקווה לסיים עד סוף השבוע ולעדכן...

אני חייב לציין שיש כאן כמה תמונות באיכות לא משהו כי המצלמה השתגעה לי ויש כמה תמונות שצולמו תוך כדי עבודה אז אני מודע לכך שיש מקומות שזה לא נראה טוב אך זה שופר לאחר צילום התמונה...

אז זהו חברים אשמח לביקורות :)

פורסם

עבודה יפה !

אני אוהב לראות עבודות איטום..... יש לי עוד דרך ארוכה לפני שאני יבצע איטום בפיז'ו שלי :)

זה נראה שבנוסף לקונדומים בעלת הרכב הקודם השאירה לך פוחלץ של עטלף... מה זה הדבר הזה ?!!

פורסם

אני ממש אהבתי את התות ואת הגג של הרכב. ממש אהבתי איך שזה נראה וזה נראה ממש טוב.

תתחדש ואני יהיה חייב לשבת ברכב לשמוע איך הוא עכשיו אם כל הבידוד המטורף הזה של הגג ושל כל הרכב.

ועוד פעם תתחדש ממש יפה אהבתי !!!!:lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תודה רבה חברים

nitzanc הדבר המוזר שאתה רואה שם הוא חלק מגרביון ששמו על הפנסים האחוריים ...

ודודי אתה תמיד מוזמן גם עכשיו כאשר אני בלי סאב ברכב והסטאפ קצת מעפן בגלל כיוונים לקויים...

• תוכן חדש...