Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 או 307 שתיהן 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לרכב לאשה בין שתי המכוניות הנ"ל.

בבקשה לא להציע יפניות כי אלה שתי הרכבים שהיא מאוד אוהבת.

מנסיון בבקשה חוות דעת על אמינות, נוחות, דגשים, תצרוכת דלק וכ"ו.

תודה רבה.

פורסם

לדעתי C4, יותר מודרנית, אם היית מעמיד את ה308 מולה הייתי אומר לך 308.

היות והC4 מודרנית יותר, לטעמי גם מאובזרת יותר וחדשנית יותר, הייתי בוחר בה.

במילא בשני המקרים מדובר ברכבים שנמכרים במחירים מצחיקים.

אציין נקודה למחשבה:

אם ה307 מטופלת ושמורה יותר מאשר הC4, הייתי בוחר ב307 למרות שלטעמי היא פחות טובה, רק בגלל מצבה.

מדובר ברכבים די רגישים להזנחה וכאלו שדורשים טיפולים בזמן ובצורה מסודרת ולפי הספר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מדובר שבני רכבים זהים כמעט לחלוטין.

מבחינת מערכת חשמל ואביזרים(כגון רדיו, מחשבים וכו') אלה חלקים משותפים.

ההבדל הניכר בין הרכבים הוא בעיצוב.

ישנם אנשים שאוהבים סיטרואן ואת העיצוב של סיטרואן וישנם אנשים שמעדיפים פג'ו ואת העיצוב של פג'ו.

בארצנו הקטנה, ישנה עדיפות למותג פג'ו ולכן גם המחירים שלהם גבוהים מעט יותר מסיטרואן.

לגבי תקלות, צריכת דלק, אמינות ובטיחות, זה זהה בינהם.

הגיר והמנוע כמובן זהים.

ישנו הבדל אחד שיש אנשים שזה חשוב להם, ב C4יש בקרת שיוט והגבלת מהירות וב-307 אין.

תתחדשו.

• תוכן חדש...