Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד הכבל רימוט מחובר לר"ד ולא ל+ מהמצבר, והר"ד כבוי, המגבר יהיה כבוי וכך לא יצרוך חשמל כלל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

צודק קינג. אבל זאת לא תופעה זה תקלה.

זליגות לא מופיעות פתאום משום מקום, הם נגרמות כשתוצאה ממשהו.

תסביר בבקשה את המקרה, למה אתה חושב שיש לך זליגה ולמה אתה חושב שזה המגבר?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

זה קצת יותר מורכב מזה אבל אני אספר לכם את הסיפור

בחניה עומדת הפולקסווגן פולו שלי, עוד אין לי רישיון ולכן היא עומדת לרשות אחי פעם בסוף שבוע שני עקב התגייסותו לצבא...

בכ"מ אני מוניתי לתפקיד להתניע אותו פעם ביומיים בין כ-10 דק' ל15...

אני נושא עימי ברכב מגבר 1500W של קאדנס מסדרת Q הישנה, סאבוופר Infinity 1220SE (חדש- הותקן לפני כשבועיים בערך, חשוב לציין שלא נתקלתי בזה שהמגבר נגמר לפני התקנת הסאבוופר), ו2 רמקולים אחוריים של פיונייר... הדגם פחות קריטי...

בכל אופן אני מתניע פעם ביומיים לפעמים לוחץ על הגז לפרקים קצרים של שניה מפמפמם ומפסיק, לפחות פעמיים בפרק זמן של ה10דק' - 15...

ביחד עם ההתנעה הזאת אני אוהב לשמוע מוזיקה ומגיע לרוב לווליום של 35~40 מתוך 62.... האוטו רועד המוזיקה מתנגת היטב וחזק ואפילו כמה שכנים ביקשו להנמיך חחחח.. אני נוהג להתניע על בסיס ולכן לא נגמר המצבר, אבל היה התנעה שפספסתי ופשוט אחרי 4 ימים באתי להתניע והמצבר התרוקן, לא יצא לי לשבת לשים מוזיקה באוטו בלי שהוא מותנע (אולי לדקה כדי להשמיע לחבר- לא מעבר.)

אז בעיקרון השאלה היא- האם המצבר נגמר עקב 'זליגת חשמל'

או בגלל שאני שם את המוזיקה חזק מדי והטענת המצבר איננה שווה לשימוש בו בעת ההתנעה + שמיעת המוזיקה בווליום המדובר?

JL Audio

פורסם

המלצה יותר בנושא הרכב, אל תמשיך עם המנהג של ״לפמפם״ את הגז כשאתה מניע, השמן באוטו עדיין קר בטווח הזמן שציינת ואתה שוחק את המנוע בצורה קשה, בלאי ההנעה הוא מאוד גבוהה ואתה רק מוסיף עליו.

פורסם
המלצה יותר בנושא הרכב, אל תמשיך עם המנהג של ״לפמפם״ את הגז כשאתה מניע, השמן באוטו עדיין קר בטווח הזמן שציינת ואתה שוחק את המנוע בצורה קשה, בלאי ההנעה הוא מאוד גבוהה ואתה רק מוסיף עליו.

לקחתי לתשומת ליבי תודה רבה! רק ליתר בטחון- אתה אומר שפשוט להתניע אותו ולשבת בפנים?

JL Audio

פורסם
חיובי, אם תראה שמד חום המנוע עומד על 90 (האמצע שהיא טמ״פ עבודת המנוע) אתה יכול ללחוץ כמה שבא לך.

רשמתי, תודה רבה!!

--

ON TOPIC- יש למישהו רעיון ממה נובעת ה'בעיה?'

JL Audio

• תוכן חדש...