Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לטיול קצר בן חצי יום באזור הצפון. היציאה היא מחיפה כך שהמרחק נסיעה הוא לא בגדר בעיה.

המסלול צריך להיות לא ארוך עד 4 ק"מ ולא קשה, ללא הליכה במים, אבל אין בעיה לפגוש מקור מים כזה או אחר בדרך.

תודה!

פורסם

מסלול מצויין יהיה פארק קקק"ל עם הגשרים התלויים בנשר.

http://wikitravel.org/he/%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7_%D7%A7%D7%A7%22%D7%9C_%D7%A0%D7%A9%D7%A8#b

http://212.199.160.128/kkl/radCC9A0.html

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי הולך על נחל הבניאס.

המקום מדהים ביופיו, המסלול לא קשה ורובו מוצל.

אני לא יודע מה האורך של המסלול, אבל בזמנו טיילנו שם משהו כמו 4 שעות.

לדעתי מתאים לדרישות שלך

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

זקס - הבניאס נפלא, אבל מרחק הנסיעה לא מתאים לטיול של חצי יום אלא של יום שלם, וחו מזה היהיה צפוף מאוד.

RNB - לא ציינת לאיזה אוכלוסיה מיועד הטיול.

לטיול של חצי יום צריך להיות ברדיוס נסיעה של כשעה מחיפה - אפשר לנסוע לעכו (אם מתענינים בעתיקות) - כולל חומות העיר, העיר התת קרקעית והגן הבהאי.

קצת צפונה - ראש הנקרה, עם סיור בנקרות.

גם באותו כיוון - מבצרי יחיעם והמונפור, פרק התעשיה בתפן עם המוזיאונים שבו (כולל מכוניות עתיקות).

לכיוון דרום: אפשר לסייר בשמורת הכרמל הירוקה והשרופה+ החי בר, ובשמורת נחל מערות.

כפרי הדרוזים + המוחרקה.

ליד זכרון קיים פארק הנדיב שמרגיש כמו חו"ל. אם רוצים - אפשר לסטות ליקבים בזכרון ו\או בנימינה.

לכיוון מזרח - גן לאומי בית שערים, ובטווחים יותר ארוכים התבור, הגלבוע, סחנה, מעיין חרוד.

יש גם לא מעט אתרים מיעדים לילדים - ציין אם יש כאלה, ומה גילם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכוונה היא חצי יום של תאלכ"ס להיות בשטח נסיעה של שעתיים לכל כיוון פחות מתרידה אותי.

הטיול מיועד לאנשים בריאים בגיל 25-50.

נראה לי נלך על הבניאס מזמן רציתי להגיע לשם, מקווה שלא יהיו יותר מידיי אנשים (מה שלא נראה לי).

את שאר ההמלצות שלכם אני אשאיר לטיול הבא שבטח יהייה בזמן הקרוב.

תודה לכולם על התגובות שבוע טוב וחג שמח!

פורסם

מתוך נסיון בפסח לפני שנה - הבניאס עמוס מאוד. ויתרנו על רוב המסלול ועשינו רק את הקטע של השביל התלוי שנפתח זמן קצר לפני כן .

אתר נוסף במרחק כ-10 דקות נסיעה מהבניאס הוא קלעת (מבצר) נמרוד, ובכיון ההפוך מומלצות שמורות תל דן ונחל עיון.

פורסם

טוב חזרנו מהטילו בבניאס.

הגענו לשם סביבות 11 החניון היה ריק. עשינו את הכחול וכאשר הגענו למפל הורגש שם קצת עומס, עשינו את האדום וחזרנו בכחול לחניון העליון.

סה"כ לא היו יותר מידיי אנשים רק סביבות 14:00 שכבר יצאנו משם התחיל להיות מורגש עומס בחניון.

ב9:00 לכיוון קריות שמונה 0 פקקים ב14:30 לכיוון טבעון 0 פקקים (חוץ מאיזה האמר צבאי שהתעקש לנסוע 60 ולא לרדת לשוליים לאפשר עקיפה).

מקום מעולה לטיול, המון מים, מאוד נהנינו.

• תוכן חדש...