Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המטיף ידידי ,

עופר שוורץ כתב :

לסיכום,

מכיוון שלא יתקיימו כנראה, אירועים לפני חודש אוקטובר השנה (וגם זו אופטימיות ראויה), הייתי ממליץ לכל הספורטאים, להתאזר בעוד קצת סבלנות, וכך יוכלו גם לבצע את שנדרש – ולא יותר, וגם לחסוך גם קצת כסף, לטובת השתתפות ביותר אירועים

בדגש כל האופטימיות .

בקיצור אתה ואני (ועוד כמה ) צריכים להזמין קלנועית על פי תקן FIA :cry::lol:

פורסם

מה זה בדיוק אומר ברמה הפרקטית ? (חוץ מסכום X שעבר מקופה לש A לקופה של B)

לא כל מוצר של OMP הוא מכוןן למירוצים/בטיחות. (אפילו לא כולם תוצרת איטליה)

מצש שני מלא מוצרים של חברות אחרות שבאים עם חותמת של FIA....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
למי שמתעניין הפרוטוקול של הישיבה

http://portal.knesset.gov.il/com8chinuch/he-il/Protocols/

הפרוטוקול ארוך ומייגע אבל אני ממליץ לכל מי שמגדיר את עצמו כ "מתעניין בספורט המוטורי הישראלי" לקרוא בעיון.

* בשעה ועשרים דקות חבורת האנשים שהתיישבה סביב השולחן חורצת גורלות, תחת לחץ מתמיד של יו"ר הועדה-

"תודה. רבותי, אנחנו לא נסיים את זה היום אם אתם תתחילו בנאומים."

כרגיל הרגולטור שיכור מכוח וטובת העניין לא מעניינת אותו. מה שמעניין זה לסגור עניינים ולהמשיך הלאה.

* יוסי ניסן, מי שפעילות ספורט מוטורי אמורה להיות בראש מעייניו - פשוט מפחד לדבר. מפחד ללחוץ. מפחד לקדם. יותר מעניין אותו לכבד הסכמים (מי סיכם אותם?) עם חבריו בכנסת מאשר הספורט שכולנו אוהבים.

ברור שיש לו מחוייבות גם לקולגות שלו, אבל אם לא תקדם את הרשות שאתה עומד בראשה - בשביל מה אתה שם ??

* הפחד הגדול ביותר של האוצר - שזה יהפוך לנתיב "עוקף מיסוי" ויעלו ככה רכבים לכביש. שוב הישרא-בלוף דופק אותנו בעונש קולקטיבי. על האפשרות שיהיו נוכלים שייבאו לארץ "רכבי מירוץ" ובאיזושהי צורה יעלו אותם לכביש (נראה לי בלתי אפשרי טכנית אבל מי יודע) - כולנו אוכלים אותה.

* אני שמח לקרוא שנציגי העמותות/התאחדויות של המכוניות (להבדיל מהדו"ג) לא מוותרים כל כך בקלות ובהחלט נתנו פייט בניסיון להאריך את תקופת הייבוא של רכב מירוץ משומש לכמה שיותר זמן. כרגע יש הוראת שעה על 36 חודשים, והבטיחו לדון בהמשך.

כמובן שזה לא פייר-פייט, פשוט כי כשנציג האוצר פותח את הפה אין לאף אחד יותר זכות דיבור. והוא מאיים שהוא יצטרך "לערב את השר".

* הזדמנות טובה להגיד תודה ענקית לכל מי ש"מזיע בחליפות" לטובת כולנו - ואני מתכוון הפעם למי שמזיע בישיבות ובוועדות המייגעות מול האטימות וחוסר הסבלנות של נציגי הציבור.

פורסם

כנראה שקראנו לא בדיוק את אותו הפרוטוקול

יו"ר הועדה דווקא היה זה שדחף כל הזמן לכיוון הספורטאים ולהאריך את השנים

גם יוסי ניסן ניסה .

אותי מדהים שאף אחד שם לא ידע שמותר לייבא רכב עד לשנתיים מיום ייצורו ולא שנה כמו ששם נאמר ולכן חוסר הידיעה הזה עלה לספורטאים בשנה כי נקודת המוצא הייתה שנה ולא שנתיים. חבל!!

כרגיל האוצר חושש מפרצות כי הוא מעניק הנחה ממס לרכב מירוץ ולכן בעל המאה הוא בעל הדעה, ומעניין היה לראות את המחלוקת בין הדרג הביצועי קרי פקידי האוצר לבין חברי הכנסת הדרג המחוקק.

בסה"כ בסוף יצאו התקנות עוד חודש חודשיים , גם זו לטובה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הפרוטוקול ארוך ומייגע אבל אני ממליץ לכל מי שמגדיר את עצמו כ "מתעניין בספורט המוטורי הישראלי" לקרוא בעיון.

* בשעה ועשרים דקות חבורת האנשים שהתיישבה סביב השולחן חורצת גורלות, תחת לחץ מתמיד של יו"ר הועדה-

"תודה. רבותי, אנחנו לא נסיים את זה היום אם אתם תתחילו בנאומים."

כרגיל הרגולטור שיכור מכוח וטובת העניין לא מעניינת אותו. מה שמעניין זה לסגור עניינים ולהמשיך הלאה.

* יוסי ניסן, מי שפעילות ספורט מוטורי אמורה להיות בראש מעייניו - פשוט מפחד לדבר. מפחד ללחוץ. מפחד לקדם. יותר מעניין אותו לכבד הסכמים (מי סיכם אותם?) עם חבריו בכנסת מאשר הספורט שכולנו אוהבים.

ברור שיש לו מחוייבות גם לקולגות שלו, אבל אם לא תקדם את הרשות שאתה עומד בראשה - בשביל מה אתה שם ??

* הפחד הגדול ביותר של האוצר - שזה יהפוך לנתיב "עוקף מיסוי" ויעלו ככה רכבים לכביש. שוב הישרא-בלוף דופק אותנו בעונש קולקטיבי. על האפשרות שיהיו נוכלים שייבאו לארץ "רכבי מירוץ" ובאיזושהי צורה יעלו אותם לכביש (נראה לי בלתי אפשרי טכנית אבל מי יודע) - כולנו אוכלים אותה.

* אני שמח לקרוא שנציגי העמותות/התאחדויות של המכוניות (להבדיל מהדו"ג) לא מוותרים כל כך בקלות ובהחלט נתנו פייט בניסיון להאריך את תקופת הייבוא של רכב מירוץ משומש לכמה שיותר זמן. כרגע יש הוראת שעה על 36 חודשים, והבטיחו לדון בהמשך.

כמובן שזה לא פייר-פייט, פשוט כי כשנציג האוצר פותח את הפה אין לאף אחד יותר זכות דיבור. והוא מאיים שהוא יצטרך "לערב את השר".

* הזדמנות טובה להגיד תודה ענקית לכל מי ש"מזיע בחליפות" לטובת כולנו - ואני מתכוון הפעם למי שמזיע בישיבות ובוועדות המייגעות מול האטימות וחוסר הסבלנות של נציגי הציבור.

בקיצור !

אין שום סיכוי ותקווה שהספורט המוטורי יוכל אי פעם להתנהל עצמאית ומקצועית כמתבקש !

כנראה שעלינו להודות שעד שהחוק העלוב הזה,שנחקק באדיבותם של חלק מאיתנו הספורטאים, לא יבוטל ויוחלף בתורת ה-FIA ,

לא נוכל לעסוק בתחום באופן נורמאלי כפי שראוי ונהוג בכל העולם !!

מישל

פורסם

יש להבדיל בין החוק לתקנות

אלה שבאדיבותם הלכו לעשות חוק (שנכפה עליהם) עשו באמת קופה שמנה על חשבון העשוקים וחיים בשמנה וסלתא בבוורלי הילס. רק האיש מהקריות ידע מראש שכך תהא התוצאה.(תבקש את הכסף שנתת ובעזרתו תמכת)

ולמי שרוצה להבין, כדי להניע את מנוע החוק ,ה"דלק" אינו מתאים וספק ה"דלק" (הרשות ויועציה) דפקו את המנוע.

התקנות השלומיאליות,הסחבת, תוקעים ויתקעו את הספורט והתחרויות כנראה לדור הבא.

מירוצי מכוניות

פורסם

זה יבוא יותר מהר מאשר אתם חושבים ידידי בני דור המדבר.

דני חשבתי לתומי שתהיה בישיבה הזו אחרי שהוזמנת .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום לכולם

אלון, דני, עופר, ישה וכול שאר הכותבים שפה, מעניין השרשור ממשיך ומירוצים אין יש למישהו תשובה מתי יהיה ארוע?? האוטו עבר את כול התהלכים יש מספר ויש את כול מה שקשור להביא אותו למה שצריך. נראה לי שהשנה עוברת שוב כרגיל וכלום לא קורה חוץ מלכתוב פה? צר לי שאני כולכך אגרסיבי אבל הגיע הזמן לעשות מעשה ולא רק לכתוב ומעשה זה אירוע מוטורי ומהר כי אנו כבר בשנת 2012 יוני. אני מקוה לתשובה ישירה ולא שאלות ותשובות שממשיכות לעוף פה, יש פה כולכך הרבה תגובות אירוע אין????

בברכה לאחד שקורא ולא מגיב בדרך כלל אבל עברנו את גבול הטעם הטוב. המטיףףף

הי זלמן, מה שלומך?

חוץ מלכתוב פה, אנשי התאחדות נהגי המרוצים ובכלל זאת המועדון המוטורי הישראלי 2010 עושים לילות כימים על מנת שתוכל להתחרות. ממש ברגעים אלו יושבים אנשי המועדון עם נציגי הרשות לאשר באופן סופי את כללי האירוע.

להזכירך, יתר הכללים הנוגעים למועדון המוטורי הישראלי אושרו. גם הביטוח שולם.

ככל שלא יהיו הפתעות בלתי צפויות (ואני מקווה שלא יהיו, אם כי לא אופתע...) המועדון יהיה ערוך להוצאת אירוע כבר היום.

אלא שישנן סוגיות אחרות הדורשות מתן מענה - חלקן על ידי הרשות חלקן על ידי המועדון וחלקן על ידי אחרים, דוגמת מרשלים, מנהל אירוע, סדרנים וכיוצ"ב.

אני מקווה שנוכל לארגן אירוע כדמו"י במהרה בימינו. לצערי, אני לא יכול להשיב לשאלתך באיזה תאריך יהיה האירוע הראשון, אם כי הדרך לקיום אירוע התקצרה באופן ניכר.

אגב, אתה חושב שזה יעצור את הודעות הנאצה והשטנה המופנות כלפי המועדון, ההתאחדות והחברים?

או את אלה המנסים להכשיל את ההתאחדות?

בברכה,

ניר

פורסם

ישה

כאמור אינני נושא משרה אינני רוצה ומעוניין לתמוך או להתנגד במהלכים שלא הייתי שותף להם ב7 השנים האחרונות

כל החלטה שנופלת בכנסת איננה נושאת את חותמי (אולי את צילי :-)) אבל אי אפשר להאשים אותי (למעט האיש מקריות)

ולכן נעדרתי ואמשיך להעדר מכל החלטה ממלכתית בנידון.

לעומת זאת הסכמתי לעזור בתחום הטכני להתאחדות ואת התוצאות לכך יספרו חבריי (אם ירצו)

מה שכן ,חזרנו להתאמן והפעם עם רכב חוקי לחלוטין ובשבת אפילו משטרת התנועה שעצרה אותנו לביקורת רשיונות שיגרתית פירגנה.

מירוצי מכוניות

פורסם

כפי שהבטחתי - עדכונים.

היום הושלם נוסח סופי של כללי אירוע לספרינט. אין עוד אי הסכמות של הרשות לגביי הנוסח.

סוכם כי אני אעביר את הנוסח הערוך ומסודר (מספרי סעיפים וכו') במהלך הסופ"ש.

כזכור, הכללים הללו היו האחרונים לאישור ומייד עם פרסומם נגיש בקשה לאירוע.

אוליי באמת עכשיו המכפישים ידומו??? משום מה לא נראה לי...

תודה רבה לדני לוי שהצטרף חזרה לצוות המקצועי של התאחדות IRDA ובפגישה היום ברשות סייע בסיום כללי האירוע. דני היה זה שהחל בתהליך, אני עמלתי במשך שנתיים להביאו לנקודת הסיום - והיום אכן הוא הסתיים.

זה אמנם לא אומר שעוד כמה ימים יש לנו אירוע - אבל משך הזמן התקצר משנים לחודשים ספורים להערכתי.

בשעה טובה,

אלון

נ.ב.

ותודה לדני לוי, כבר אמרתי? מקווה שיפסיקו להשמיץ אותך דני או לפחות כשהמשמיצים ישחררו קלאץ' באירוע הראשון - ידעו בליבם פנימה מה היה חלקך, מה היה חלקי, מה היה חלקה של התאחדות IRDA בהקמת הספורט הזה - ובזכות מי הם בכלל על המסלול באופן חוקי.

אלון

• תוכן חדש...