Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות משעשעות ממלטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום בבוקר חזרתי משבוע נפלא עם זוגתי באי מלטה.

המקום מדהים, תרבות מפתיעה ואינספור מקומות עוצרי נשימה. ביחד עם זאת, ראיתי שם כמה מכוניות שהן די מוכרות, לצד כאלו שלא. עם קצת מיתוג מוזר.. התמונות ידברו:

סוזוקי אלטו בשנים מוקדמות, וגם סוג משונה של לנדקרוזר

4yjwzwmkmu2y.jpg

סובארו ג'סטי חדשה, כמובן:

gjtnmz3foqte.jpg

טויוטה קורסה:

2ymqqdwmxyjz.jpg

מיני קופר במימדי ג'יפ, עוד לא בדקתי באתר שלהם איך נקרא הדגם, אך פעם ראשונה שאני רואה אותו

jexjmmmzrmym.jpg

jnnjdigzjdl3.jpg

תחנת דלק:

1nnqzxdgmzwl.jpg

טויטה פאסו???!

2ioygj2kmgnf.jpg

lkimjdzmjjm1.jpg

מדהים

zgzzyodck5wj.jpg

n0tykytmzndi.jpg

מונית מקומית:

itj4mm2fywnm.jpg

טויוטה ויטס

n30uqoidy3wg.jpg

מי שיכול לעזור ולהסביר חלק מהתמונות, אני יותר שאשמח.

כל השאר תהנו :-)

פורסם

המיני נקראת מיני קופר קאנטרימן, מסתובבות לא מעט בכבישים בארץ.

תמונות משעשעות, תודה על השיתוף.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

לגבי הטויוטה בתחילת הכתבה,

אכן קיים רכב כזה (אורבן קרוזר), חבל מאוד שלא מביאים אותו כאן לארץ =\ יש ממנו הרבה באירופה

אחלה תמונות דרך אגב :)

פורסם

לא צריך להיות מופתע מהסובארו ג'אסטי ומהטויוטה פאסו - אנחנו מכירים אותו כדייהטסו סיריון אבל יש לא מעט מיתוגים מקבילים, כמו שאנחנו נתקלים כעת באיגו\C1\107..

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך יכול להיות שאותו רכב בדיוק (בשונה מ107/C1/איגו) משווק תחת שני מותגים שונים באותה מדינה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• אחראי פורום
פורסם

זה היה גם בארץ עם המסחריות של פיג'ו ופיאט.

התחתונה הלא מזוהה היא קורטינה דור שני והחומה בתמונה שמעליה - מוריס?

ארגז מגניב על הקטנוע :-)

n0tykytmzndi.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתמונה העליונה, המדובר בטויוטה אורבאן קרוזר ( Urban Cruiser), קרוסאובר קומפקטי, ולא בטויוטה לנד קרוזר, כמובן.

אגב, בדומה לספייס ורסו, גם הוא מבוסס על היאריס, רק זו מעין גרסת פנאי שטח יותר מאשר מיקרו-וואן.

רק לי נראית מלטה כמו פרבר של אום אל פחם?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לגבי אום אל פחם, יש גם דעות כמו עכו או יפו. אבל היא מדהימה והיעד מאוד מומלץ. האנשים שם מאוד אדיבים ונחמדים.

ולגבי הרכב החום, אינני בטוח אבל אכן אני שמדובר במוריס מאיזור שנות ה60 ( מישהו יכול לתקן אותי?)

פורסם

הפאסו והג'סטי הן סיריון בדיוק כמו ש-107/C1/אייגו הן זהות. ממש לא ביג דיל. הויטס היא בפשטות - יאריס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תמונות מדהימות ומוזרות בו זמנית,אהבתי את הרנו מגאן קבריולט פעם ראשונה שיוצא לי לראות את הדגם הנ"ל(בתמונה כמובן).

• תוכן חדש...