Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד אתה קורא את מה שאני רושם?!

שאלתי על בדיקה ממהירות צפונית ל-140 קמ"ש ולא מהמקום.

לאופנוע מקדם גרר גבוה משל רכב בערך פי שניים, 0.3 לרכב לעומת 0.6 לאופנוע, זה בגדול כי יש ויש..

אופנוע זה אכן כלי מסוכן ויצא לי כבר להתרסק עם GS500, זה נחמד שיש לאחרים אבל בארץ אנשים לא יודעים לנהוג

ולכן בחיים לא אקנה אחד ליום יום.

אין פה מישהו קופרה/S3 משופרות שבדק את העניין? זה נורא מעניין אותי!

חיפשתי גם ביוטיוב השוואות, אבל אין משהו חד משמעי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי על S3 משופרת מקפריסין עם 4.2 שניות למאה. השאלה היא אם הוא בדק את העניין...

שמלוב, אבל הכל בגדר תיאוריה כמובן (נניח ויש לך 450 כ"ס + קויילים + צמיגים דביקים מאוד). השאלה איך העסק עובד בתאכלס על הכביש, וזה כבר יותר מעניין מתיאוריה. אולי תסע לקפריסין ותעשה איזה ניסוי? :wink::-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרכב כבר לא קיים,הנהג חי באיזור ללא חוק הסגרה,וזה בכלל צולם במהלך טיול בח'ול.

גם אוטוטו חוק התישנות נכנס שם.

אבל יאאלה נמחוק.

פורסם

בהתאם לאזהרות אענה בזהירות,

מנסיון אישי, ליטר ספורטיבי(רק עם 150 כ"ס, מודל 2002) בגלגול מהמהירויות האמורות לא השאיר שום סיכוי לאיביזה משופרת מאד, סיוויק עם חילזון גדול, פורשה 911 ועוד כמה משופרות תחת ובאזור 300-600 כ"ס.

בקיצור? חפש מישהו בגודל שלך להתעסק איתו.

משער ש 500 כ"ס יעשו אותך שווה כוחות ל VFR בין 100-200 כאשר הוא יברח מעט בהתחלה ולקראת 200 יש סיכוי שתעקוף.

בעברי מספר אופנועי ליטר ספורטיביים ומכוניות ספורט חזקות מאד כך שלא מתכוון להכנס לוויכוחי סרק כאן.

מי שמכיר, יודע.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אמנם לאופנוע שטח פנים קטן (הוא צר מאוד), אבל מקדם הגרר שלו בשמיים

יש לך עובדות שסותרות את הקביעה הזו, אדון פרוקסימה? שנינו מסכימים ששטח הפנים של אופנוע קטן משל אוטו, ושנינו מסכימים שמקדם הגרר של אופנוע + רוכב גדול משל אוטו. אז מה אתה רוצה בעצם?

לא, לא הבנת שאין לי בעיה עם הקביעה זו אלא על מה שהשתמע ממנה.

פורסם

מנסיון אישי, ליטר ספורטיבי(רק עם 150 כ"ס, מודל 2002) בגלגול מהמהירויות האמורות לא השאיר שום סיכוי לאיביזה משופרת מאד, סיוויק עם חילזון גדול, פורשה 911 ועוד כמה משופרות תחת ובאזור 300-600 כ"ס.

משער ש 500 כ"ס יעשו אותך שווה כוחות ל VFR בין 100-200 כאשר הוא יברח מעט בהתחלה ולקראת 200 יש סיכוי שתעקוף.

בעברי מספר אופנועי ליטר ספורטיביים ומכוניות ספורט חזקות מאד כך שלא מתכוון להכנס לוויכוחי סרק כאן.

מי שמכיר, יודע.

סוף סוף אחד שמבין

פורסם

אם אתה רוצה להתעסק איתו, תגיע לפיתולים. להתעסק עם אופנוע בקו ישר זה מתכון לקבל בראש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מי שמכיר, יודע.

וגם לא חסר סרטונים של הונדות,פיאט טיפו,איביזות עם 500כ"ס שנותנות פייטים ל אופנועי ליטר בארץ.

אישית יצא לי לראות R1000 לא חדש, שדבוקה לו איביזה עד 300 קמ'ש מאחורה,כמה וכמה פעמיים לאותו ערב.

חבל שיש פחד לעלות סרטים כאלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...