Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה מזכיר לי את התקופה שהיו לוחצים על כביש 6 לפני יותר מעשר שנים לפני שהכביש נפתח היה לי בזמנו ר6 ולחבר היה cbr 900 ופג'ו 205 נתנה לי רכבת לחבר שלי פייט רציני כמובן מיגילגול בסביבות 100 עד היום אני לא יודע מה היה ברכב אבל הוא נסע חזק מאוד:lol:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השרשור הזה מזכיר לי את התקופה שהיו לוחצים על כביש 6 לפני יותר מעשר שנים לפני שהכביש נפתח היה לי בזמנו ר6 ולחבר היה cbr 900 ופג'ו 205 נתנה לי רכבת לחבר שלי פייט רציני כמובן מיגילגול בסביבות 100 עד היום אני לא יודע מה היה ברכב אבל הוא נסע חזק מאוד:lol:

פג'ו 205 בצבע מעיין שמנת שכזו??

דומה לזו:

peugeot-205-gti-1.jpg

במידה וכן, אני מכיר את הרכב ואת בעליו בזמנו, אכן הייתה אחת החזקות בזמנו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בקו ישר אין לשום רכב סיכוי מול אופנוע סביר.

אני נוסע עם דוקאטי עם מנוע של 100 כס' בלבד, אבל 0-100 הוא יודע לעשות ב 3.6 שניות

תשאלו את בעל הקורבט החדשה שזכה לראות את המספר שלי בחודש שעבר :-)

שוב,רק בקו ישר ורק עד המהירות החוקית, אסור לעבור אותה בישראל ואני שומר חוק

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
פג'ו 205 בצבע מעיין שמנת שכזו??

דומה לזו:

peugeot-205-gti-1.jpg

במידה וכן, אני מכיר את הרכב ואת בעליו בזמנו, אכן הייתה אחת החזקות בזמנו.

כן משהו כזה אבל הרכב לא היה נראה טוב בכלל אבל הוא נסע חזק מאוד מה היה ברכב לפי דעתי היה הרבה יותר מסתם שבלול :lol:

פורסם

זו הייתה כתבה מיוחדת בזמנו, עדיין שמורה אצלי הכתבה מלפני ~10 שנים.

אפילו נכתב שם שהבעלים אהב את הרכב מוזנח חיצונית כך הוא נהנה יותר לראות הפנים המופתעות של כל האופנוענים שקיבלו ממנו בראש..

עצוב ש 10 שנים אחרי עדיין אי אפשר לערוך כזה אירוע בצורה חוקית.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

היום היה לי פתרון לאופנוע שעקף בגסות רוח, הוא הגיע ראשון לרמזור, אני האטתי בכוונה איזה 200 מטר מאחוריו.

להזכירכם פגיו 205 1.6 עם גיר קצר, ואז כשכבר התחלף הרמזור אני בהילוך 2 על מהירות 80 עוקף אותו מבלי שהוא מבין מה קורה. האופנוע הוא ופנוע ספורט כלשהו לא הבנתי איזה, בקלות מרסק אותי בישורת, אבל עד שהוא הגיע אלי כבר היה צריך להאט, כך שמקצה בין רמזור 1 לרמזור ה2 אני לקחתי את האופנוע, אני מודע שבמצב רגיל אין לי סיכוי מולו, ולכן צריך תחבולה בכדי להרגיש טוב, חוץ מזה הוא הזמין אצ זה לבד.

עד כמה המוח של האדם קטן אם הוא לוץ בכוח ואז עומד ברמזור, ולכן נאלץ לחטוף הפעם בגלל טעות טכטית.

אולי תעשה לו גם משהו כזה, הוא מעמידה כאשר אתה כבר בשיא המומנט שלך?

פורסם

חחחחחח זה לא הוגן, לא חוכמה לבוא לו ב-200 כשהוא עומד. אני רוצה בלי תחבולה!

כבר רשמתי שיש ברכב שלי שיפור מסוים + זמן תאוצה ל-100 קמ"ש, לא מעוניין לפרט מעבר..

אני בודק פעם בתקופה עם VAG COM כדי לראות שהכל פיקס, אז יצא לי לבדוק גם תאוצה מ-60 ל-120 קמ"ש על הדרך שיהיה,

תוצאה: 5 שניות בדיוק, מהילוך שלישי אם אני זוכר נכון, היה לפני שנה פחות או יותר.

היינו ברכב אני ובחורה ששוקלת פחות מ-50 ק"ג, טמפ' בחוץ 14 מעלות.

גם אני שמעתי סיפורים על ה-205 הזו, היום יש אחת מטורפת לחבר של חבר עם טורבו מפלצתי, לא בדקתי אם זו אותה אחת.

אני מבין ש-GTI MK5 צריכה להיות עם הספק של כ-400 כ"ס +- כדי לעמוד עם VFR800 בתאוצות ביניים, לא חושב שצריך יותר מזה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אם אתה רוצה להתעסק איתו, תגיע לפיתולים.

אבל יש לו גולף...:twisted:

שטויות, עדיף אופנוע עם מנוע של רכב! :wink:

rapom_v8_monster_bike.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי,לפי דעתי אתה לא תצליח אפילו עם 500 כ"ס לעשות צרות לאופנוע הזה.. אתה צריך מינימום 600-700 כ"ס..ומתחיל מגלגול 150-170 קמ"ש... כך שהדבר הולך להיות לא הגיוני... ומי שאמר שהאופנועים נחלשים במהירות גבוהות זה לא בדיוק תקף אם מתחלים מרמזור או מגלגול במהירות נמוכות, כי הפער שהוא פותח בהתחלה קשה מאוד לסגור אותו כך שהופך הדבר לא רלוונטי... והאופנועים החדשים מצוידים במערכות הזרקת דלק מתקדמות וטכנולוגיה מתקדמת יותר מדגמים הישנים כך הסיכוי לכל רכב יהיה אפסי.

הוכחה לכמה סרטונים מהארץ ובחו"ל רכבים שופרו ל 800 כ"ס ועדיין קבלו בראש מהאופנוע במרחק כמובן זניח.. והתחילו מגלגול 180-190 קמ"ש.הוכחה מה שעושה אופנוע R6 לאודי RS6 עם 720 כ"ס...

http://www.liveleak.com/view?i=536_1261544841

והסרט הכי חזק שראיתי עד היום אמפריזה ממש מטורפת ומגיע כל הכבוד לבעלים שלה! נגד R1000 מהארץ..

עמד יפה מאוד עם האופנועים ואפילו בסגירות עקף....

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-2212908-%D7%A8%D7%A2%D7%9D_%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C_%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%9C_%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99_R1000.html

ואם אתה במאת רוצה לעשות את הרכב שלך 500 כ"ס וצפונה אז תהיה מודע להשקעה של עשרות אלפי שקלים..וגם יכול להיות שתגיע ל 100K.

פורסם

עם תקציב של 100K ש"ח אני משגר לך את הגולף הזאת למסלול היקיפי מסביב לירח :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זו הייתה כתבה מיוחדת בזמנו, עדיין שמורה אצלי הכתבה מלפני ~10 שנים.

אפילו נכתב שם שהבעלים אהב את הרכב מוזנח חיצונית כך הוא נהנה יותר לראות הפנים המופתעות של כל האופנוענים שקיבלו ממנו בראש..

עצוב ש 10 שנים אחרי עדיין אי אפשר לערוך כזה אירוע בצורה חוקית.

תוכל לשתף?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם
תוכל לשתף?

הבעלים של הרכב היה אדיוט חביב עם עודף כסף (עלה על רעיון גאוני להקים חברת כ"א של מצילים)

שקנה את האוטו מבחור שכל יום שישי היה נכנס בעמוד או מדרכה.

מידי פעם כשהיה יוצא מהחניה היה נוהג להשאיר אחריו שלולית שמן.

פורסם

ה205 החזקות כרגע הן של א הלבנה ושל ע השחורה.

היו הייתה פעם 205 של fast שהייתה סדנא לשיפור רכבים,השבאמת הייתה מוזנחת עם ים שיפורים.

אני חושב שכל אחת מן השלושה הייתה יכולה לתת פייט רציני לרוב האופנועים הרציניים בארץ, ואף לקחת כמה מהם

פורסם
תוכל לשתף?

בשמחה, ברגע שאקפוץ להורים אקח את העיתון משם ואסרוק.

אגב, בכתבה ישנו גם פירוט ברמת רשימת מכולת על כל שיפור ושינוי שבוצע ברכבים, כולל דיינו ונתוני האצה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...