Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שהתחיל אתמול בפורום Vagit, התפתח למשהו מאוד מעניין.

אתמול חברה שלי הודיעה לי בדרך זו או אחרת שיש פנצ'ר ברכב,

נסעתי היום לפנ'צריה לתקן את הצמיג - וגיליתי משהו מדהים.

3 מתוך 4 הצמיגים שעל הרכב לא תואמים את רישיון הרכב.

ברישיון הרכב כתוב 87w, ושלושת הצמיגים הם 87v, וצמיג אחד שכן תואם והוא באמת 87w.

כל הצמיגים הם bridgestone potenza שהגיעו עם הרכב - חדש מסיאט הרצליה.

כשרכשתי את הרכב, בדקתי את דגם הצמיג, ותאריך היצור, והכל היה בסדר, לא האמנתי שמשהו כזה יכול לקרות.

בקיצור, התקשרתי לאולם התצוגה שבו רכשתי את הרכב, דברתי עם מנהל האולם - ועכשיו אני ממתין לראות מה הם יגידו.

מן הסתם, אני עצבני מאוד, עכשיו נראה מה סיאט יגידו / יעשו.

המשמעות של הדברים היא שכבר חצי שנה אני נוסע עם רכב שלא עובר טסט, ושוטר יכל להוריד אותי מהכביש אם היה רוצה.

זהו. אעדכן כשיהיו התפתחויות.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל זה לא תקין שהצמיגים לא אותו דבר.

זה לא אומר שאתה לא עובר טסט, אני רוצה לראות את הבוחן בטסט בודק קוד מהירות בצמיג או יותר מזה יודע מההבדל בין צמיג V לצמיג W.

פרט לזה שהצמיגים לא תואמים אין שום בעיה לנסוע עם צמיג V גם ככה לא תגיע למהירות שהצמיג הזה מסוגל להחזיק.

רק כדי לסבר את האוזן צמיג V מיועד למהירויות עד 240 קמ"ש וצמיג W הוא עד 270 קמ"ש.

אתה תסלח לי אבל אני לא חושב שהאיביזה יכולה להגיע אפילו קרוב למהירויות כאלה

פורסם

אתה תסלח לי אבל אני לא חושב שהאיביזה יכולה להגיע אפילו קרוב למהירויות כאלה

קוד מהירות אינו אומר שהרכב יכול להגיע למהירות המירבית של קוד המהירות. אתה חושב שברגע שהוא מגיע למהירות המוגדרת הוא מתפוצץ?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עדכון : חזר אליי מנהל האולם בהרצליה, הוא אמר שהוא לא מוכנים לעשות שום דבר ושאני צריך ללכת למשרד הרישוי

ללכת לשנות את ה w אל v, והצמיג הלא תואם עליי.

כל מי שחושב לקנות סיאט, שיחשוב פעמיים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

המהירות המירבית בכלל לא מעניינת.

הנושא החמור כאן שהוא שמכרו לי רכב עם שלושה צמיגים מסוג מסויים ורביעי מסוג אחר, בנוסף שלושה מהם לא תואמים את מה שכתוב ברישיון הרכב.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הייתי מציע לך את הדבר הבא:

ללכת למכון טסטים, לעבור מסלול רישוי. לא לצורך חידוש רשיון רכב, אלא לבקש לעבור מסלול. להסיב את תשומת לבו של הבוחן לכך כי צמיגי הרכב אינם תואמים את הרשיון ושיכשילו אותך.

להפנות את טופס הרישוי המוכשל יחד עם מכתב נלווה אל מחלקת השירות של היבואן עם העתק לסוכנות בה רכשת את הרכב ולהשאיר העתקים על שליחת הפקס. לציין כי אתה מבקש תוך 7 ימי עסקים להחליף לך את הצמיגים הלא תואמים.

אם לא תתקבל תשובה ו/או פתרון, להפנות מכתב נוסף למשרד התחבורה בצירוף המסמכים ששלחת.

לאחר מכן לרכוש 3 צמיגים תואמים לקוד מהירות W, לתעד בתמונות ולשמור את הצמיגים שהורכבו על הרכב שלך מלחתחילה.

לאחר מכן להפנות תביעה לבית המשפט להחזר הוצאות על הצמיגים שרכשת, בצירוף מכתב תשובה שיתקבל עד אז ממשרד התחבורה.

פשוט מאוד.

פורסם
הייתי מציע לך את הדבר הבא:

ללכת למכון טסטים, לעבור מסלול רישוי. לא לצורך חידוש רשיון רכב, אלא לבקש לעבור מסלול. להסיב את תשומת לבו של הבוחן לכך כי צמיגי הרכב אינם תואמים את הרשיון ושיכשילו אותך.

להפנות את טופס הרישוי המוכשל יחד עם מכתב נלווה אל מחלקת השירות של היבואן עם העתק לסוכנות בה רכשת את הרכב ולהשאיר העתקים על שליחת הפקס. לציין כי אתה מבקש תוך 7 ימי עסקים להחליף לך את הצמיגים הלא תואמים.

אם לא תתקבל תשובה ו/או פתרון, להפנות מכתב נוסף למשרד התחבורה בצירוף המסמכים ששלחת.

לאחר מכן לרכוש 3 צמיגים תואמים לקוד מהירות W, לתעד בתמונות ולשמור את הצמיגים שהורכבו על הרכב שלך מלחתחילה.

לאחר מכן להפנות תביעה לבית המשפט להחזר הוצאות על הצמיגים שרכשת, בצירוף מכתב תשובה שיתקבל עד אז ממשרד התחבורה.

פשוט מאוד.

הצעדים נשמעים טוב מלבד בעיה אחת, סיאט יכולים, וכבר טענו, שהם לא יכולים לדעת אם החלפתי צמיגים ברכב בעצמי.

למען הסר ספק, הדבר היחיד שהחלפתי ברכב, זה רדיו.

התקשרתי עכשיו לשירות לקוחות שלהם שוב, ונראה מה יהיה - אבל לא מפתח ציפיות.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
הצעדים נשמעים טוב מלבד בעיה אחת, סיאט יכולים, וכבר טענו, שהם לא יכולים לדעת אם החלפתי צמיגים ברכב בעצמי.

אתה תטען כי יש לך אחריות על הצמיגים (בתעודת אחריות על הרכב 1 שנה) ואתה רוצה לנצל אחריות. יתרה מכך, הצמיגים אינם תואמים. מבחינתך, שיקחו אותם ויעשו את כל הבדיקות שלהם.

הם באמת לא יכולים לדעת אם החלפת את הצמיגים ברכב בעצמך, אבל הטענות האלה יצטרכו תמיכה ראייתית. טענות סרק לא יתקבלו. יש לך הגנה על פי חוק אחריות למוצרים פגומים ונטל ההוכחה כי המוצר תקין הוא על היצרן, לא עליך. לפי כך אתה מוגן על פי חוק.

כמו כן לרשותך תקנות משרד התחבורה, כלי יעיל נוסף בידיך.

ממליץ לך לפעול במיידי ולתעד את כל פעולותיך.

התקשרתי עכשיו לשירות לקוחות שלהם שוב, ונראה מה יהיה - אבל לא מפתח ציפיות.

למה אתה בכלל טורח להתקשר? הכל רק בכתב עם אישורי שליחה וקבלה. בטלפונים לא יזוז שום דבר. תתחיל לכתוב. ורק לגורמים מעל סוכן המכירות.

פורסם

הצדק איתך, אבל איך באמת הם יכולים לדעת שלא החלפת כבר צמיגים וזה לא בא מהם?

פורסם

אם תצליח שלא החלפת צמיגים הצדק איתך ואתה תזכה אם תלך איתם עד הסוף.

וסתם שאלה כללית אם יש לך עוד אחריות מסיאט על הצמיגים אתה יכול לביים פנצ'ר או משהו ואז לבקש החלפת צמיגים

מתוקף האחריות שקבלת ברכישת האוטו

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

• תוכן חדש...