Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לך לבדוק את מקדם השחיקה של הצמיגים (treadwear), שכן אף אם הצמיגים נראים זהים, זה יצביע על תרכובת גומי שונה, שתשפיע, כמובן, על התנהגות הצמיגים השונים.

51 קג"מ :shock::lol:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שזאת טעות בהרכבה בכלל, אצל היצרן.

הרי מין הסתם יש במפעל את שני סוגי הצמיגים (במיוחד שתאריך הייצור דומה).

בהחלט ייתכן שמישהו הרכיב צמיג אחד שונה (נדיר אבל לא בלתי אפשרי).

פורסם

עדכון :

רק לסכם את מה שקרה, בעקבות פאנצ'ר + חברה שנסעה על הגלגל בלי אוויר, הלך צמיג.

הלכתי להחליף וגיליתי בעיה מוזרה ברישיון הרכב לגבי קוד מהירות הצמיגים + על הרכב היו שלושה צמיגים בעלי קוד מהירות נמוך

מהמצויין ברישיון הרכב, ורק אחד תואם.

שיחת טלפון ראשונה בוצעה לאולם המכירות שממנו קניתי את האיביזה שלי לפני חצי שנה.

נאמר לי שמנהל האולם לא נמצא במקום ולמרות שהסברתי שאני לא יודע אם להחליף צמיג או ארבעה צמיגים או מה לעשות עם המצב המוזר אף אחד לא היה מוכן להתקשר למנהל האולם ולגרום לו להתקשר אליי. אמרו שהוא לא נוכח, ויתקשר אליי כשיגיע ואף אחד לא יודע מתי זה יהיה.

היות ולא הייתי מרוצה מהתשובה ואפס המאמץ שנעשה, הודעתי להם בחביבות שאני לא יורד מהקו עד שהוא לא מדבר איתי.

שמו אותי ב Hold, אחרי כמה דקות נתקתי והתקשרתי שוב. ואז שוב, ואז לפתע כן היה מנהל לדבר איתו.

הוא לקח ממני כמה פרטים וחזר אליי אחריי כמה דקות, אמר : "הרכב בן חצי שנה, אני לא יודע אם החלפת צמיגים בעצמך, אנחנו לא יכולים חוקית לעזור לך.", אחרי שהתווכחתי איתו קצת זה הפך ל : "אנחנו יכולים לממן לך החלפת צמיגים אבל לא נעשה את זה"

חשוב לציין שבאותו שלב, לא ידעתי שיש טעות ברישיון הרכב, וחשבתי שיש שלושה צמיגים נחותים ושדפקו אותי. הוא לא טרח להסביר, ספק אם הוא בכלל ידע, שיש טעות ברישוי.

קבלתי כמה שיחות טלפון מצ'מפיון, ספציפית בעקבות פניה דרך מערכת ההודעות הפרטיות בפורום.

הוסבר לי שלא מחליפים צמיגים בארץ, ושכנראה שככה הרכב הגיע מחו"ל, ושאין שום בעיה בטיחותית / ביצועית עם המצב.

הייתה טעות ברישוי, שולחים לי רישיון מתוקן. החלפתי צמיג, אז הרכב חזר לעבודה תקינה.

בנוסף, צ'מפיון הציעו כמחווה להשתתף איתי בעלות הצמיג החדש למרות שלא היו חייבים וזה לא קשור אליהם שהוא נהרס. (כדמות זיכוי במוסך עבור טיפולים עתידיים)

אז אפשר להגיד שבשורה תחתונה, שירות לקוחות צ'מפיון במקרה הזה יצאו בסדר גמור - אפילו מעל ומעבר והטיפול היה מאוד מהיר.

אני לא יכול להגיד את אותו הדבר על המנהל הנוכחי באולם המכירות של סיאט בהרצליה. הוא לא התאמץ אפילו מ"מ לעזור לי,

דיבר מאוד לא יפה וזלזל. פשוט חוצפן. אם היה מתנהג כמו בנאדם, כל הסיפור הזה היה יכול להגמר באווירה טובה ועם הרגשה של עוד. זהו, אני לא ממליץ לאף אחד לקנות שם, לפחות כל עוד לא התחלף שם מנהל.

זהו, אין יום אחד משעמם.

אני עדיין אוהב את הסיאט שלי, אבל הרכישה הבאה לא תהיה בעיניים עצומות.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
רק לי ניראות הזויות עלויות האגרות שפורסמו כאן 2200 ו 2000? איזו מסחטת כספים!!

טעית ב Thread? או שאני מסטול?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לא הוא לא טעה, הוא מתכוון לעלויות הרישוי השנתית שלך ושל הבחור עם הלאון שפירסמתם את רישיונות הרכב.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
לא הוא לא טעה, הוא מתכוון לעלויות הרישוי השנתית שלך ושל הבחור עם הלאון שפירסמתם את רישיונות הרכב.

ידעתי שיש סיכוי שאני מסטול והוא לא טעה :)

לא יודע למה זה המחיר... אין לי מה להגיב על זה :)

לגבי למה בנזין ולא טורבו בנזין, זה כתוב בסוג הדלק, אין דבר כזה דלק טורבו בנזין.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
ידעתי שיש סיכוי שאני מסטול והוא לא טעה :)

לא יודע למה זה המחיר... אין לי מה להגיב על זה :)

לגבי למה בנזין ולא טורבו בנזין, זה כתוב בסוג הדלק, אין דבר כזה דלק טורבו בנזין.

אה סליחה, לא שמתי לב שכתוב סוג דלק, חשבתי שזה סוג מנוע.

היכן הסעיף ש"מאשר" לרכב להיות בעל טורבו?

פורסם

eitama,

המענה של צ'מפיון נראה לי הוגן ויפה.

לא כתבת מה הדגם הספציפי של הצמיגים המורכבים ברכבך.

האם פרט לקוד המהירות V/W אין שום מספר או אות שונה בזיהוי הדגם של הצמיג הבודד?

האם תאריך הייצור של הצמיג שנקרע והוחלף היה זהה לשאר הצמיגים?

פורסם
האוטו כרגע אצל יוסי אלפיין, אז אני לא יכול להסתכל, אבל בערב כשאקח אותו, אני אגיד לך בדיוק :)

יותר חשוב - איך המערכת? :wink::-)

קומנדר, התאריך אותו תאריך (של המוחלף עם אלו שבאו עם הרכב), הצמיג אותו צמיג, רק קוד המהירות שונה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אה סליחה, לא שמתי לב שכתוב סוג דלק, חשבתי שזה סוג מנוע.

היכן הסעיף ש"מאשר" לרכב להיות בעל טורבו?

זה לא כתוב בשום מקום. האבחנה בין מנוע אטמוספרי למוגדש היא באמצעות הסעיף דגם מנוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
eitama,

המענה של צ'מפיון נראה לי הוגן ויפה.

לא כתבת מה הדגם הספציפי של הצמיגים המורכבים ברכבך.

האם פרט לקוד המהירות V/W אין שום מספר או אות שונה בזיהוי הדגם של הצמיג הבודד?

האם תאריך הייצור של הצמיג שנקרע והוחלף היה זהה לשאר הצמיגים?

אני מסכים, וגם הדגשתי את זה ב Bold וירוק!

את הדגם אעדכן בקרוב.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
יותר חשוב - איך המערכת? :wink::-)

קומנדר, התאריך אותו תאריך (של המוחלף עם אלו שבאו עם הרכב), הצמיג אותו צמיג, רק קוד המהירות שונה.

Well, המערכת נשמעת מצויין, יש כמה דברים קטנים שעוד צריך לסדר, אבל הם שאריות של התקנה קודמת לא מוצלחת במיוחד. (לא על ידי יוסי. יוסי מלך.)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בלי קשר לטופיק - תבוא למפגשים, נשמע קצת. וכן, יוסי מלך :mm_yeah:

אגב, כלכך קשה לך להגיד לנו את דגם הצמיג? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...