Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש פלטות/לוחות עץ (סיבית או סנדויץ) במידות של 100 ס"מ עומק על 265 ס"מ גובה.

אני יודע שרוב הפלטות הן באורך של 240 עד 242 ס"מ (לפני יישור).

ע"מ להקשות, הפלטה צריכה להיות עם חורים מוכנים עבור מדפים לכל גובה הפלטה כך שניתן יהיה לכוונן את המדפים ללא צורך בקדיחה (כמו בארונות של דובלה).

בדקתי עם דובלה ואין להם פלטות בגודל שאני מחפש.

איפה ניתן למצוא פלטות כאלה (באיזור המרכז: אשדוד עד כפר סבא) ?

פורסם

265ס"מ זה אורך לא-נוח-בעליל שפשוט לא ייכנס לך לבית,

או לחלופין, לא יצליח לעבור סיבוב אחד של מדרגות,

או לחלופין, יתעקם ויישבר תוך כדי הובלה.

תחלק ל-2, חלק אחד באורך 200 ומשהו ס"מ,

וחלק שני - מה שנותר. יהיה גם הרבה יותר קל להרכיב.

המון ארונות מורכבים בצורה כזאת - בסיס של 200-200 ס"מ

ותוספת.

לגבי קדיחת החורים מראש - נראה לי שרק בהזמנה מיוחדת מנגר.

יש אופציה חורנית אחרת, והיא לקנות ארון להרכבה מאיקאה ולנסר את החלקים המתאימים לצרכיך.:twisted:

עם קצת מזל זה לא יהיה רק זול יותר, אלא גם החורים יהיו מוכנים מראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, אם מדובר בפלטה אז זה לא בעיה. דיקט מגיע 120*240 ואפשר להוביל בחדרי מדרגות.

ולעניין, אני חושב שלקנות פלטה במידה מיוחדת יעלה הרבה יותר מאשר לעשות גב משתי חתיכות. את הקידוח לא בעיה לעשות לבד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
האנס, אם מדובר בפלטה אז זה לא בעיה. דיקט מגיע 120*240 ואפשר להוביל בחדרי מדרגות.

ולעניין, אני חושב שלקנות פלטה במידה מיוחדת יעלה הרבה יותר מאשר לעשות גב משתי חתיכות. את הקידוח לא בעיה לעשות לבד.

בשביל זה כתבתי "לחלופין". :-)

לגבי קידוח עצמי, אתה צודק בהחלט (זה מה שהייתי עושה), אבל ידידנו ביקש פלטה מוכנה מראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תחילה אני רוצה להודות לכל המשיבים.

אני רוצה להתייחס להערות:

התקרה אצלי בבית היא של 275 ס"מ (אז אין לי בעיה עם הגובה - בכוונה הגובה שאני מתכנן הוא 265).

לגבי החורים - אז הכוונה לא לקדח עובר אלא לקדח (של ~4-5 מ"מ) על מנת לתפוס את הפין של המדפים. הכוונה היא לשים מגירות נשלפות (לגבי המדפים - אז נשאיר את זה לדיון אחר - נסתפק כרגע במדפים).

סקיצה:

נתוני הנישה -

- גובה הנישה: 275 - אבל הגג של הארון יהיה עד 265 ותהיה סגירה של לוח עץ (מאותו סוג) עד לתקרה.

- עומק הנישה: 110 ס"מ (גם 100 או 90 ס"מ יספיק לי)

- רוחב הנישה: 45 ס"מ (לפני חישוב של עובי פנלים) - מתאים לדלת אחת סטנדרטית.

הארון:

- 2 X פלטה במידות של 265 ס"מ גובה על 100 ס"מ רוחב עם קדח לא עובר במרווחים של 33 מ"מ (כמו בתמונה).

- מגירות במידה של 40 רוחב על 100 עומק (הרוחב תלוי גם בעובי של הפלטות מהצדדים).

- גב במידות של 265 ס"מ גובה על 45 ס"מ.

- שתי דלתות: אחת בגובה של 140 ס"מ והשנייה בגובה של 120.

20120325_100957.jpg

פורסם

מה זה חשוב מה גובה הנישה.

אם אתה יוצר 2 דלתות או דלת אחת ומגרות הפלטה לא חייבת להיות בחתיכה אחת.

אתה יכול לשחק אם הפלטות איך שתרצה.

זה יוזיל עלויות וגם בעיות בהובלה.

אלא אם כן לא הבנתי נכון ואתה רוצה דלת אחת.

נ.ב

ממה שזכור לי בארון נישה אתה צריך לנצל את הנישה ולבנות מדפים מה שאתה צריך לייצר זה רק דלת.

פורסם

אם אתה יוצר 2 דלתות או דלת אחת ומגרות הפלטה לא חייבת להיות בחתיכה אחת.

קצר ולעניין.

• תוכן חדש...