Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב קומפוננט דוטק אוביישן, 6X9 מורל טמפו, רדיו דיסק קלריון, סאב של jbl ומגבר ישן.

ההתלבטות קודם כל היא - 4 ערוצים או 5 . אם זה 4 ערוצים אז החיבוא הוא לרמקולים + סאב מחובר למגבר הישן (מה שאומרבשאצטרך בנוסף קבל). אם זה 5 ערוצים אז הכל מחובר לאותו מגבר עם 3 rca. מה אתם אומרים מה עדיף?

ההתלבטות השניה היא דגם המגבר- אני כבר הרבה זמן מחפש משהו טוב והציעו לי אין ספור מגברים, ועדיין לא הצלחתי לגבש דעה בנושא.

היום הציעו לי מגבר של פלנט אודיו 5 ערוצים וגם חיברו לי אותו- שומעים סבבה אבל אני חושב שאפשר להוציא מהמערכת שיש לי יותר. מה דעתכם?

איזה מגבר הכי יתאים לסט-אפ שיש לי?

תודה רבה לעוזרים.

תקציב- עד 1500 ש"ח.

פורסם

אין שום קשר בין כמות המגברים לקבל.

אין ספק שהמצב האופטימלי ביותר הוא מגבר 5, אבל אם יש לך מגבר טוב אולי זו אופציה טובה.

מה דגם המגבר?

פורסם

פלאנט אודיו כיום היא חברה בת של BOSS

המוצרים שלה בסיסיים ,ואתה יכול לרכוש מגבר Boss D1800.5 תקבל אותה תוצאה ובפחות כסף

לא הייתי ממליץ על מגבר 5 ערוצים אלא על מגבר 4 ערוצים חזק+מגבר מונובלוק.

התקציב שלך קצת נמוך ,הייתי ממליץ על מגבר JBL GTO1004 {או מגבר 4 ערוצים משומש איכותי כול שהוא}.

ועל מונובלוק משומש כול שהוא,באזור 500-600 שח אתה תקבל תוצאה טובה בהרבה.

פורסם

לא, אתה לא תצטרך קבל.

בקשר ל4 ערוצים חזק, אתה יכול לחפש הרץ EP4X משומש, הוא אמור להיכנס לך לתקציב.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני חושב שאני יקנה חדש את הJBL. בינתיים אני ישתמש במגבר הישן בתור מונובלוק לסאב ובהמשך אולי אשדרג למונובלוק איכותי יותר.

• תוכן חדש...