Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום, בדרך מבית הכנסת, מספר לי השכן שלי, אדם מבוגר, שהוא עומד למכור את הרכב שלו, הונדה סיוויק כמעט בת 3, עם 13K ק"מ. מעבר לחוסר ההבנה למה למכור רכב כזה ולקנות חדש, הבנתי שבמהלך 3 השנים שהרכב אצלו הוא לא ביצע בו את 2 הטיפולים השוטפים, למעט "הוספתי פעם אחת חצי ליטר שמן", וגם זה לא נעשה במוסך מורשה, אלא אצל חבר של אחיו...

האם יישור קו של כל הנוזלים והפילטרים יפצה על ההזנחה היחסית, או שההזנחה עלולה לפגום באמינות הרכב לאורך זמן? מדובר ברכב שבקושי נסע, למרות שנוזלים מאבדים מתכונותיהם גם לאורך זמן ולא רק משימוש.

לא שיש לי כוונה או צורך לקנות את הרכב, אבל עלתה בליבי המחשבה האם אני הייתי רוכש רכב כזה. מה דעתכם?

ואוו, אני לא מבין אנשים.

רכש רכב ב-140K ש"ח והתקמצן על טיפול בכמה מאות שקלים.

ומה עם האחריות שהוא איבד בדרך?!

ולעיניין, הרכב עדיין מאוד מאוד אטרקטיבי!

מה שכן, יש לבדוק אותו בציציות, כלומר לקחת אותו למוסך מורשה הונדה ולבקש לפרק אגן שמן ולבדוק בוצה (לדעתי אין סיכוי שיש, אבל מי יודע תמיד יש הפתעות), כמו כן יש לבדוק שאר תפקודי מנוע.

אם כל הבדיקות עוברות בהצלחה זו עיסקה לא רעה בכלל ואני מניח שהרכב ימכר מעל למחירון (והוא באמת שווה את זה).

אגב, אם אתה לא מתכוון לקנות, תעשה טובה לחברה כאן ותפרסם את הטלפון של הבחור :lol:

לגבי חוסר ההבנה לצורך במכירת הרכב, גם אני לא מבין.

לאימי יש גם כן סיויק עם נתונים זהים לדוגמא הנ"ל (רק מטופל בזמן) וגם היא רוצה להחליף את הרכב :shock:

ניסיתי לומר לה שבשביל ה-2K ק"מ שהיא עושה בשנה (עכשיו כבר בפנסיה) נראה לי מיותר להחליף לרכב חדש.

הצלחתי לשכנע אותה עד הפעם הבאה שהמחשבה תצוץ לה בראש (כנראה יקרה בעוד חודש חודשיים)..

לדעתי זה סתם משעמום נטו.

פורסם

אנשים משום מה חושבים שאחרי 3-4 שנים צריך להחליף את הרכב. בלי שום סיבה.

גם לי יש רחוקת משפחה עם סיריון בת 4 שעשתה ~40K בקושי, מטופלת במורשה וכו'.

האוטו נוסע ומרגיש חדש.

וגם לה יש הרהורים לקנות חדש.

בינתיים הורדתי אותה מזה.

(גם לא היה קל לשכנע אותה שאין צורך להסתובב עם שמן מנוע+נוזל קירור+השד יודע איזה עוד נוזלים בבגאז' באוטו שלא אוכל גרם של שום דבר חוץ מדלק ומים לשפריצרים...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
(גם לא היה קל לשכנע אותה שאין צורך להסתובב עם שמן מנוע+נוזל קירור+השד יודע איזה עוד נוזלים בבגאז' באוטו שלא אוכל גרם של שום דבר חוץ מדלק ומים לשפריצרים...)

זה קשה? נסה לשכנע ירושלמי ותיק שאין צורך לאגור במזווה פח שמן, שק קמח ושימורים למקרה שיהיה שוב מצור.

לעניין הרכב, עדיפה הזנחה כזו על הקילומטרז', ההתעללות והטיפולים זולים שעובר רכב ליסינג ממוצע.

פורסם
זה קשה? נסה לשכנע ירושלמי ותיק שאין צורך לאגור במזווה פח שמן, שק קמח ושימורים למקרה שיהיה שוב מצור.

חזק ביותר ולזה יש להוסיף נרות וגפרורים ובדיקה שגרתית של בור המים בחצר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לכל אלה שביקשו שאם אני לא מתכוון לקנות, אז לפרסם את הטלפון - כתבתי בפתיחת השרשור שאני לא מתכוון לקנות:

"לא שיש לי כוונה או צורך לקנות את הרכב, אבל עלתה בליבי המחשבה האם אני הייתי רוכש רכב כזה".

השאלה שלי באה כדי להכשיר את הקרקע כדי אולי לקנות את הרכב הבא שהוא עומד להזניח. האיש קיבל סכום כסף ובא לו לקנות רכב פרמיום, כנראה אאודי A3 (או לחילופין ב.מ.וו סידרה 1. אני המלצתי על ה-A3). השאלה אם האאודי תעמוד בהזנחה שעברה ההונדה :shock:.

בכל מקרה, אני מבטיח לכם, ואם זה לא עובר על חוקי הפורום, לפרסם את הטלפון כאשר תתקבל ההחלטה שלו למכור.

פורסם

מקסימום תשלח בפרטי לכל מי שביקש ממך (לכל מאה חברי פורום שיריבו ביניהם מכות אח"כ :lol: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תעשה כמו שעושה בעל דירה בתל אביב המועמדת להשכרה

מזמן את כולם לאותה שעה וכך יוצר מלחמת עולם והגדלת המחיר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לכל אלה שביקשו שאם אני לא מתכוון לקנות, אז לפרסם את הטלפון - כתבתי בפתיחת השרשור שאני לא מתכוון לקנות:

"לא שיש לי כוונה או צורך לקנות את הרכב, אבל עלתה בליבי המחשבה האם אני הייתי רוכש רכב כזה".

השאלה שלי באה כדי להכשיר את הקרקע כדי אולי לקנות את הרכב הבא שהוא עומד להזניח. האיש קיבל סכום כסף ובא לו לקנות רכב פרמיום, כנראה אאודי A3 (או לחילופין ב.מ.וו סידרה 1. אני המלצתי על ה-A3). השאלה אם האאודי תעמוד בהזנחה שעברה ההונדה :shock:.

בכל מקרה, אני מבטיח לכם, ואם זה לא עובר על חוקי הפורום, לפרסם את הטלפון כאשר תתקבל ההחלטה שלו למכור.

תחתום איתו חוזה שהוא מתחייב למכור לך את הרכב במחיר מחירון, ותמורת זה תשלם לו על הטיפולים...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אנשים משום מה חושבים שאחרי 3-4 שנים צריך להחליף את הרכב. בלי שום סיבה.

גם לי יש רחוקת משפחה עם סיריון בת 4 שעשתה ~40K בקושי, מטופלת במורשה וכו'.

האוטו נוסע ומרגיש חדש.

וגם לה יש הרהורים לקנות חדש.

בינתיים הורדתי אותה מזה.

גם הוריי מחליפים רכב כל 3-4 שנים,

רוצים ראש שקט ולנסוע ברכב חדש, בלי בעיות, עם אחריות, עם בטיחות גבוהה יותר וכו' (אכפת להם כי אני נהג חדש ועוד מעט גם אחותי תנהג וכו', הם דואגים לזה מאוד), אחריי 4-5 שנים מתחילות הבעיות כבר עקב הגיל, יש בלאי שנגרם מהגיל, אין מה לעשות הרבה.

אני חושב שאני גם באופן אישי לא הייתי מחזיק רכב יותר מ4-5 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...