Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה לפג'ו 306 97'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי פג'ו 306 97' עם קודן רגיל, ואני רוצה לאבטח אותה במערכת אזעקה.

אני לא מכיר את כל סוגי ההזעקות ומה הרעיון של כל אחת, בכל אופן מה שאני רוצה זה שהרכב יעשה רעש כשנוגעים בו .

הייתי שמח לקבל קצת מידע לגבי ההזעקות שקיימות בשוק, והמומלצת והמתאימה ביותר לרכב שלי.

הנעילה ברכב איננה חשמלית במידה וזה רלוונטי ....

תודה רבה !!

• ספונסר פורום
פורסם

היום כבר לא נהוג להתקין אזעקות כיוון שהיעילות שלהן נגד גנבים נמצאה כנמוכה במיוחד. מה גם שכמדומני תקנות חדשות אוסרות על התקנה של אזעקות רכב.

יש מגוון של פתרונות אחרים שיעזרו לך לשמור על הרכב שלך גם בלי לעשות רעש לכל השכונה.

פורסם

אזעקה קולית אינה חוקית להתקנה ממאי 2011, ומ2012 אינן חוקיות להפעלה.

ישנן אזעקות "שקטות" שמתריאות רק לבעל הרכב - ע"י SMS לטלפון הנייד (שזה הכי טוב- תדע אם נגעו לך ברכב, גם אם אתה בחו"ל) , או ע"י ביפר , הפועל בתדר רדיו , ויעיל למרחק של כמה מאות מטרים בין הרכב לבעליו (דוגמת גארד או רב בריח MVP625).

גנב מתחיל מנטרל כל אזעקה בפחות משתי דקות. חבל על הכסף שלך. תשקיע אותו במנעולים מכניים (הגה,הילוכים) ובקודן טוב עם שתי עלוקות אלחוטיות שיותקנו בצורה יצירתית בחורים שהגנב לא יחשוב לחפש בהם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...