Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מאזדה 3 שנת 2005. 133,000 ק"מ.

הייתי שמח לקבל חוות דעת מהחברים בפורום בנוגע לתוצאות הבדיקה.

הנקודות שהייתי שמח לקבל עליהן חוות דעת:

1) הסעיף המתייחס למנוע. בעיקר בכול הקשור ל"סימני שריפת שמן".

2) עניין הספק המנוע. נתוני היצרן מצביעים של 105 כ"ס. אולם בפועל לאוטו יש רק 92.8

האם מדובר בתוצאה גרועה או שכל רכב בשנתון הזה נראה כך, ומכוני הבדיקה פשוט עושים כסת"ח.

כיצד הייתם מגדירים את תוצאות הבדיקה?

04032012070.jpg

04032012069.jpg

פורסם

אתה צריך להסתכל דווקא על הסעיף של השילדה- לפי מה שכתוב נראה שהרכב עבר תאונה ותיקונים לא כ"כ מוצלחים.

מהסעיף של המנוע עולה שיש נזילה של שמן.

פורסם

יחסעת לשנתון הבדיקה יצאה יפה

צריך לבדוק את מקור נזילות השמן של המנוע וההגה. תוריד מהמחיר שסגרתם לפי העלות שיבקשו במוסך מומחה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בד"כ בכל בדיקה של מכון בדיקה כתוב שהמנוע שורף שמן וזאת על מנת ל"התנער" ממך אם יהיו תקלות במנוע זמן קצר לאחר הקניה .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
בד"כ בכל בדיקה של מכון בדיקה כתוב שהמנוע שורף שמן וזאת על מנת ל"התנער" ממך אם יהיו תקלות במנוע זמן קצר לאחר הקניה .

לא בכול בדיקה רשום שריפת שמן,נכון מכון הבדיקה "מתנער" ורושם לכאן ולכאן רגקטים מסויימים

ותאמין לי אני רואה לפחות 10-15 בדיקות בשבוע (מבצעים טרייד בסוכנות)

הבדיקה כשלעצמה חמודה

תבדוק את עניין המנוע במוסך-אני כמעט בטוח שעקב החלפת דלתות הרכב היה מעורב בתאונה ויש ירידת ערך

אתה יכול לקבל מחברת הביטוח את היסטוריית העבר הביטוחי

ובאם ישנה תאונה לקבל דו"ח שמאי כולל ירידת ערך מסחרית(אם היה)

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...