Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הגיעו הוראות הרכבה, ואני לתומי חשבתי שלא צריך כלל. יש מעין 4 קפיצים כאלה, אבל איך אני מחבר אותם שיתפקדו כמו קפיץ?!

בתמונה ניתן את שני החורים בצורת משולש ומעליהם שני חריצים. היה נראה לי הגיוני שהחור של הקפיץ נכנס לתוך החריץ. זה נכנס יפה... אבל אין את עקרון הקפיץ שיחזק את הספוט לגבס. ניסיתי גם את הקפיץ לתוך החלק הקודקוד התחתון של המשולש. גם לא תופס את הגבס. האם זה בכלל מתאים ללוח גבס סטנדרטי?!

 

תודה לעוזרים.

 

שחר המיואש.

IMG_20120303_022237.jpg

פורסם

הפטנט הסיני הזה דיי מוכר בספוטים.

 

צרפתי לך תמונה ואני אנסה להסביר:

 

שלב ראשון: העיגולים שסימנתי על הקפיץ צריכים להיכנס לתוך הפינים בספוטים עצמם.

 

שלב שני: החלק הקטן (הפנימי) של הקפיץ הוא התומך למתיחה. סביר להניח שעליך לחבר את הקפיץ עם מתיחה לכיוון מסויים.

הצבעים שהשתמשתי בהם היו לצורך המחשה, להערכתי העיגול האדום בקפיץ צריך להיכנס לעיגול הירוק בספוט - והחלק הפנימי צריך להימתח קלות לפני שאתה מחבר אותו פיזית לתוך הפינים בספוטו.

 

שלב שלישי: החלק הארוך יותר בקפיץ חייב להימתח כלפי מעלה לפני שאתה מכניס אותו לחור שנמצא בתקרת גבס אליו הוא אמור להתחבר.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

בתמונה הראשונה שהעלת וערכתי, סימנתי לך מה בקפיץ צריך להתחבר לספוטים.

 

בתמונה השניה:

צד ימין - ככה הספוט צריך להראות בפרופיל לפני שאתה מחבר אותו

צד שמאל - זה הכיוון שאתה צריך להעלות את הקפיץ ואז להכניס אותו לחור בתקרת גבס.

 

איציק

IMG_20120303_022237.jpg

productInner1359_1734_1.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איצק,

 

ידעתי שתגיב, ד"ש למשה :)

 

את החיבור של הקפיץ לפינים ניסיתי מכל כיוון. וגם את הקטע שהחלק הקצר של הקפיץ הוא שצריך לתת את המתיחה הבנתי עוד אתמול ב 2 בלילה. אבל הבעיה שאני לא מוצא היכן לתפוס את החלק הקצר כדי שייתן לקפיץ את המתיחה.

IMG_20120303_123655.jpg

IMG_20120303_123627.jpg

פורסם

את החלק הקצר תשחיל פנימה לחריץ בין 2 הפינים שאמורים לתפוס את הקפיץ בקצוות.

 

בתמונה אני רואה שהחלק הקצר נשאר "בחוץ", תכניס אותו בפנים (תצטרך טיפה ללחוץ עליו).

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מניח שלא ניסית להשחיל את החלק הארוך מפנים הקופסא.. :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

×
×
  • תוכן חדש...