Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוגטי: 1,200 כ"ס בלי חלק עליון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שהרגשתי ממש שהפנים שלי נמתחות (כמו בסרטונים של אסטרונאוטים, למרות שאני רזה), והרוח הייתה חזקה מאוד!

לגבי כוח G, לדעתי הלחץ שפועל על הגוף בזמן התאוצה לא היה חזק מאוד, לא הגיע ל3G. (וישבנו רגיל, אולי ממש קצת בשכיבה, אבל זה היה ישיבה רגילה).

ברור שלא הגיע ל-3G. אבל הרגשת את הפנים נמתחות גם כי כנראה ישבת לא בתוך קרון סגור (הכוונה כמו לשבת ברכב) אלא פתוח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסרטון הראשון קצת מפחיד...

מה גורם לבחור לאבד את ההכרה?

אני מתאר לעצמי שזה בגלל כוחות הג'י, אבל למה זה קורה?

ירידה של הדם מכיוון המוח לרגליים.

עוד מילה על הG SUIT, זה בעצם שקי אוויר שמתנפחים שהמחשב מזהה תאוצה, באזור הרגליים וכך מונעים מהדם להגיע לרגליים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

שנה שעברה חשבתי לקנות את הגרסא הקודמת שלה,פשוט כאב לי לתרום 10 מיליון שח מס למדינה ! :shock:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
וזה לא קצת מסוכן לאורך זמן ולעיתים תכופות?

יש בשביל זה חליפות לחץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה40G פשוט מטורף!!!

בחיים שלי לא ראיתי בנאדם שהיה בכוח כזה,

ראיתי המון דיסקברי אבל מראים שם עד 10 11 מקסימום :shock:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

קולונל ג'ון פול סטאפ, שפן נסיונות שהאריך עד גיל 89, כבוד.

http://www.youtube.com/watch?v=s4tuvOer_GI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=A8fl-n4zAqE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=3UEYxf4fl_A&feature=related דרך יוטיוב
פורסם

כנראה שזה רק אני....

הווירון לא עושה לי את זה.

זהו, אמרתי את זה, עכשיו אני מקווה שלא ירוצו לסקול אותי באבנים.

היא נראית לי מכונית חסרת נשמה לחלוטין.

כן, יש לה ביצועים מדהימים, הספק מפחיד, אבל לטעמי היא לא יותר מבן אדם שרוצה להתחרות בתחרות מר עולם ומתחיל לדחוף לעצמו סטרואידים ומתחיל לפתח גוף לא בגלל עבודה קשה בחדר כושר אלא בגלל הסטרואידים.

חסר בה משהו לטעמי.

לגבי הלמבו שהציגו בסרטון, גם לא כוס הקפה שלי, המורצ׳לאגו נראתה טוב יותר, במיוחד מאחורה (החדשה נראית כאילו נחתה עליה איזו משקולת שמעכב אותה בחלקה האחורי).

לגבי נושא ה-G שדיברו עליו ונתנו דוגמאות מטיסים, צריך לזכור שטייסים חווים G חיובי (דם זורם מהראש לרגליים עד כדי עלפון) וגם G שלילי (דם זורם מהרגליים לראש עד שמתחילים לראות הכל בגווני אדום ולבסוף גם מאבדים את יכולת הראייה לכמה שניות, דומה לעלפון).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כנראה שזה רק אני....

הווירון לא עושה לי את זה.

זהו, אמרתי את זה, עכשיו אני מקווה שלא ירוצו לסקול אותי באבנים.

היא נראית לי מכונית חסרת נשמה לחלוטין.

כן, יש לה ביצועים מדהימים, הספק מפחיד, אבל לטעמי היא לא יותר מבן אדם שרוצה להתחרות בתחרות מר עולם ומתחיל לדחוף לעצמו סטרואידים ומתחיל לפתח גוף לא בגלל עבודה קשה בחדר כושר אלא בגלל הסטרואידים.

חסר בה משהו לטעמי.

לגבי הלמבו שהציגו בסרטון, גם לא כוס הקפה שלי, המורצ׳לאגו נראתה טוב יותר, במיוחד מאחורה (החדשה נראית כאילו נחתה עליה איזו משקולת שמעכב אותה בחלקה האחורי).

לגבי נושא ה-G שדיברו עליו ונתנו דוגמאות מטיסים, צריך לזכור שטייסים חווים G חיובי (דם זורם מהראש לרגליים עד כדי עלפון) וגם G שלילי (דם זורם מהרגליים לראש עד שמתחילים לראות הכל בגווני אדום ולבסוף גם מאבדים את יכולת הראייה לכמה שניות, דומה לעלפון).

אתה אדם יחיד במינו למרות שכן חסר לה נשמה כמו פרארי שאני אוהב :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אף פעם לא אהבתי בוגאטי, רק את ה Bugatti EB110 שלדעתי היתה מדהימה.

ולגבי למבורגיני, כנ"ל, אהבתי הכי הרבה את הדיאבלו VT 6.0 משנת 2001... :(

Opel Adam S 2017

פורסם
אף פעם לא אהבתי בוגאטי... :(

שמע, יש יצירות של בוגאטי שאי אפשר להתעלם מהן

rl-bugatti.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...