Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס 60 2001 או מאזדה סדאן 323 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אוטו בתקציב של כ 11K-12K. הכי חשוב לי שלא אקנה אוטו שאצטרך להתחיל להשקיע בו תיקונים והחלפות, כיוון שזה כבר יחרוג מהתקציב שלי. מצאתי פונטו די שמורה חיצונית, יד שניה שנת 2001 שלכאורה נראית תקינה ו"בסדר". במקביל שכן הציע לי לקנות את המאזדה הישנה שלו שעשתה ממש מעט ק"מ ומטופלת לפי הספר מהיום הראשון (יד ראשונה), אך הוא מבקש עליה 12K... שזה בערך 2000 מעל המחירון, ומצבה הקוסמטי לא משהו (ריפוד גג מתקלף, מכה קטנה שדורשת פחחות מקדימה) אך תקינה ו"יפה" מכאנית". די ברור לי שמבחינת אמינות במאזדה תקח בגדול וההשקעה בתיקונים בזמן הקרוב תהיה יחסית מינימלית, ובכל זאת, אוטו מיושן ביותר (מזכיר סובארו DL) ובעל צריכת דלק גבוהה (הוא מדבר על 1:8 בעיר). מה דעתכם ?

פורסם

אל תהייה כ"כ בטוח שהמאזדה תיקח בגדול. היא מאוד ישנה - כבר בת 15.

יש גם את עניין כמות הק"מ שאתה נוסע - אם אתה נוסע לא מעט, הפונטו תחסוך לך המון כסף. הדלק מתקרב כבר ל-8 שקלים.

אם אתה נוסע ממש קצת, עד 10K בשנה, ואתה מרגיש המאזדה כ"כ שמורה שהיא תעלה לתחזוקה פחות כסף מהפונטו, אז לך על המאזדה.

פורסם

למיטב הבנתי צריכת הדלק של המאזדה מתקרבת לפי 2 מצריכת הדלק של הפונטו. הגיוני ? (1:8 לעומת 1:15)

פורסם

איפה פה ההתלבטות?

ברור שהפונטו.

הפער הטכנולוגי בין המכוניות לא מותיר מקום להתלבטות לדעתי.

הפונטו בטוחה הרבה יותר, תספק לך איכות חיים טובה משמעותית, היא חסכונית הרבה יותר -ויש לכך משמעות כלכלית לא מבוטלת בימינו, שמפצה על כל שבריר של אמינות שאולי יש למאזדה ע"פ הפונטו.

אני אגב, מוכן להמר שהפונטו תהיה אמינה יותר לאורך זמן.

אם נוסיף לזה את הדרישה התמוהה (מנופחת? מנותקת מהמציאות? כזו שבעצם אומרת "אל תקנה"?) ל20% תוספת מעל המחירון של המאזדה, אני חושב שהשכן כבר החליט בשבילך במה לבחור.

• תוכן חדש...