Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד שלא היינו רוצים לקחת איתנו למקלחת, אני מבין? 8)

כל אחד והנטיות שלו... זה לא מחייב שהברווז יסכים.

אתה בטוח שמדובר בברווז יותר גדול או בברווז רוסי ענק (איגור?) ששם אותו בבית? :wink:

יש גם ברווז יוצא ברה"מ לשעבר, לא ענק, בשם רומן.

בעצם, יותר כמו כבשה מאשר ברווז.

קיבלתי, מה זה טכנולוגיות מים מתקדמות?

הממברנה שמסננת את המים היא טכנולוגיה שהומצאה עבור נאס"א. מכיר את זה שהאסטרונאוטים שותים את ה... ובכן... שתן שלהם אחרי שעבר טיהור (לפחות הוא עובר טיהור, בר גרילס זה כבר משהו הזוי)? אז, הסינון שלהם עובד על ממברנה. פילטרים באיכות גבוהה מארה"ב, בר מים מתקדם טכנולוגית (צג מגע בעל מאות פונקציות) וכולי.

קצרה היריעה מלהיכנס לכל השיקולים בבחירת השם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה! :-D

פורסם

גם. קבל ה"פ.

השאלה אם אתה צריך באמת מונע אבנית, או שמוצר אחר גם יפתור לך את הבעייה.

שלחתי ה"פ, תאר לי את הסיטואצייה, נראה איך אוכל לעזור הכי טוב שניתן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עצה קטנה:

זה נראה קצת לא רציני ואפילו טיפה מציק שדף בפייסבוק של מוצר/חברה שעשית לו לייק מעלה לעיתים תכופות איזה סרטון או תמונה או משהו כזה (מלבד פרסומים שקשורים למוצרים שלו)

פורסם

יש מאחורי זה אסטרטגייה כלשהיא. תודה על העצה.

פורסם
עצה קטנה:

זה נראה קצת לא רציני ואפילו טיפה מציק שדף בפייסבוק של מוצר/חברה שעשית לו לייק מעלה לעיתים תכופות איזה סרטון או תמונה או משהו כזה (מלבד פרסומים שקשורים למוצרים שלו)

אני מתקשה להסכים איתך. אם חברה/עסק רוצה לפרסם מוצרים/שרותים/מבצעים וכדומה, היא יכולה להעלות קמפיין פרסומי או לפרסם זאת באתר המסחרי שלה ו/או לעדכן באמצעות RSS. אם לקוחות רוצים ליצור קשר עם החברה, הם תמיד יכולים להתקשר או ליצור קשר באמצעות מייל או טופס כלשהו.

כל הרעיון מאחורי הפעילות של חברות ועסקים בפייסבוק הוא לתקשר עם הלקוחות שלהם באופן יותר ישיר ובנימה יותר אישית {בכל זאת, זו רשת חברתית ולא זירה עסקית}. כך יוצרים יותר תחושת הזדהות וקרבה בין הלקוח למוצר/חברה ומשיגים התבטאויות בסגנון "אני אוהב את המוצר", "אני אוהב את השרות" וכיו"ב - תעבור על דפים של חברות ותראה המון התבטאויות כאלה. רשתות חברתיות הן כלי נהדר למיתוג (פחות למכירה)

אם תטריד לקוחות בפרסומים שקשורים אך ורק למוצרים שלך לעיתים תכופות ו"תחפור" להם, אתה עלול לגלות שמספר הלייקים צונח צניחה חופשית.

אם תפרסם {הכל במידה ולא בהגזמה} דברים בנימה יותר אישית שקשורים ישירות או בעקיפין לחברה/מוצר שמראה שיש בני אדם מאחורי הארגון/גוף, תזכה דווקא לאהדה גדולה יותר לאורך זמן. אם תערוך הגרלה/תחרות, תגלה שמספר הלייקים (ומכאן החשיפות) יצמח פלאים.

בקיצור, אין רע בהתנהגות מעט "חברית" יותר של חברה ברשת חברתית

פורסם

כמובן שהכל תלוי במידה

באופן כללי, דף פייסבוק של חברה כל שהיא שתעלה כל יום כמעט סרטון/תמונה יגררו ביטול של הלייק שלי (אני משתדל באופן כללי לא לעשות לכל דף לייק), יש מספיק חברים/אנשים-שאין-לי-מושג-מי-הם-אבל-הם-חברים-שלי-בפייסבוק שמעלים דברים כאלה

פורסם

הכל תלוי במידה, נכון, אבל גם בבחור מהצד השני של המתרס.

אני למשל רק אשמח אם אראה חברה שמפרסמת סרטון מצחיק, למרות שהשימוש הכמעט יחיד שלי בפייסבוק האישי זה להביט על סרטונים ותמונות מצחיקות. תמיד יש מקום לעוד צחוק בחיים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב- 34 לייקים. לא רע!

אנחנו אגב גם בגוגל פלוס... אשמח לפלוסים שלכם (אם נרשמתם לשירות הזה). מסתבר שדוד גוגל אוהב אתרים פעילים בפלוס שלו ומעלה את הדירוג הכללי שלהם בחיפוש... אז אשמח מאד לכל פלוס שתיתנו.

תודה!

פורסם

תותח, תודה!

• תוכן חדש...