Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מליסינג 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עליי להחליף את רכב הליסינג i30 שברשותי, ולמרות בקשתי ל i35 או פוקוס חדשה, ניתנו לי רק האפשרויות הבאות:

אופל אסטרה

סיט' c4

רנו פלואנס

קורולה

מזדה 3

מאד אהבתי את היונדאי, ועכשיו אני מתלבט מאד:

משפחה של 4 נפשות (2 תינוקות קטנים)

אני די גבוה (1.90) וגם אישתי.

גרים בעיר (חנייה...)

ביצועי האוטו חשובים, אך יותר חשובה הנוחות נסיעה (3 פעמים בחודש נסיעות רחוקות).

קצת לא נעים להגיד, אבל החיבור לאיי-פוד שהיה ב i30 די הייתה הסיבה שבחרתי אותו, והייתי מאד מאד רוצה שיהיה אותו דבר ברכב הבא...

אני נוטה לכיוון הסיטרואן, אם רק בשביל להיות "מיוחד" וכי הבנתי שהדגמים החדשים די מפנקים...

את האופל אני לא מכיר בכלל מעבר לתמונות וסקירות פה ושם ברשת. מישהו מכיר?

פורסם

אם מדובר ב4 נפשות אז קודם כל הייתי מוותר על הפלואנס.

היתרון החזק שלה זה המרווח ואם אין לך צורך בזה אני לא רואה סיבה מיוחדת לבחור בה (לטעמי)

טויוטה או מאזדה לא הייתי לוקח מליסינג כי אתה לא צריך לדאוג למכירה אז למה לא להתפנק?

השיקול הסופי (לדעתי האישית) צריך להיות בין ה-C4 שהיא יפייפיה לבין האסטרה שגם נראית מעולה.

אני הייתי הולך על ה-c4

בהצלחה :)

• תוכן חדש...