Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדים אצלי שתי מגברים ( מונו ו4 ערוצים) שמתי קבל זול שהוא לא מיתחבה בכלל... לפני כ7 חודש שמתי מצבר חדש. בזמן האחרון כאשר האוטו עומד יומיים בממוצע בלי ליסוע אז כאשר אני מניע אותו אז הוא בקושי תופס את הסביץ', אבל מתניעה בסופו של דבר מפעם ראשונה. יכול להיות שזה בגלל הקבל ? אני נוסעה כ10 דקות מחבה את האוטו מניעה מחדש הוא מניע כמו חדש... מה יכול להיות ? (הקבל עם צג דיגיטלי אולי להשוות את האמפרים כאשר האוטו עומד הרבה זמן עם יש הבדל גדול אז בעיה במצבר?) או בכלל להוריד קבל ?

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חידושים... נסעתי להחליף את המצבר כי הוא מת... בדקו לי עם הגנרטור עובד טוב והוא כן 13.8 וולט כאשר האוטו מונע וגם בדקו עם המערכת "אוכלת" חשמל כאשר האוטו סגור ושום דבר לא דלוק, והתוצא היא שלילית אז החליפו לי למצבר חדש... עבר כמעט חודש וכאשר האוטו דלוק המצב לא משתנה 13.8 וולט אבל כאשר האוטו עומד יומיים בלי ליסוע אז הוולט ירד לי ל11.9 ובספר רכב כתוב שהוולטאג' שצריך להיות הוא 12.5 כאשר האוטו עומד ועם הוא בין 12-12.4 אז המצבר הוא בשלבי "הצתננות" ועם פחות מ12 וולט אז המצבר הוא ריק... הבעיה כאשר אני נוסע ומחבקה את האוטו הוולטאג' הוא בסדר 12.5 אבל אחרי שהוא עומד כמה ימים הוא יורד... יכול להיות שהבעיה היא בקבל או שעוד הפעם שמו לי מצבר חרא ?

פורסם

כניראה יש לך זליגה מאיזה שהוא מקום.

תנסה לנתק את הקבל לכמה ימים ותראה מה המצב שם, לפני שאתה מנתק את הקבל תבדוק מתח לפני ואחרי.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חחח אתה אמרתה לי למה אתה צריך את הקבל הזה.. חח ניראה לי צדקתה...

אני יעשה את זה... רק כאשר אני מנתק את הקבל יש צורה מסוימת לעשות את זה או פשות אני מנתק את המינוס או את הפלוס מימנו ?

• תוכן חדש...