Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני דיי חדש בפורום.

יש לי פונטו ספייס 02 ELX. 170 K

הרכב בתקופה האחרונה לא סוחב טוב במשיכת הילוכים ובנסיעה רוורס יש רעש חזק של גלגלי שיניים.

הייתי אצל מוסך של חבר ואמר לי שיש צורך להחליף גיר אבל השאלה שלי האם הירידה בסחיבה היא כתוצאה מהגיר?

גם הלך לי ההגה כוח! נכנסתי לסטטיסטיקה!

קניתי מנוע מפירוק עוד לא הלכתי להרכיב אותו , יש איזשהו איפוס למחשב שצריך לעשות אחרי הרכבת המנוע? איך עושים את זה?

יש אפשרות לשפץ את המנוע החשמלי? כלומר לשים אותו בחנות שמתעסקת במנועים חשמליים ?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

יש אפשרות לשפץ את המנוע החשמלי? כלומר לשים אותו בחנות שמתעסקת במנועים חשמליים ?

ייתכן שכן. פנה אל חנות החלפים האינטרנטית my parts שמתמחה בשיפוץ ושיווק של מכלולי הגה חשמלי כמו שמותקן בפיאט פונטו.

פורסם

המנוע של ההגה עלה 300 ש"ח מפרוקיה.

לעזרה - החנות MY PARTS היא אולי תיתן לי פתרון אבל היא לא באיזור של בכלל.

בכל מקרה אני מחכה לתשובה מהמוסך לגבי ההגה מה נסגר עם זה.

יש מישהו שיוכל לתת לי תשובה בעניין הגיר , המוסכניק שלי אומר שפירק את הגיר ולא רואה משהו מיוחד, האם רעש ברוורס יוכל להגרם ע"י כיוון לא נכון של הכבל??

• תוכן חדש...