Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי רכישת אודי 80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האלה אני מחפש יורשת פוטנציאלית לפורד סיירה שלי, שמשרתת אותי בנאמנות מזה יותר משנה (ובינתיים גם ממשיכה, ככה שההחלפה היא תיאורטית כרגע, ואולי תהפוך מעשית יותר לקראת הקיץ).

התקציב עדיין לא מוגדר, אבל הוא כנראה יעמוד על סביבות ה-7 אלף שקלים, לפני טיפולי ישור קו וביטוחים, כמובן. אני מודע למגבלות התקציב הזה היטב, ואני לא מצפה לקרוע ניילונים או לעולם לא לבקר במוסך או בתחנות דלק. אני מחפש רכב מיוחד עם ערך מוסף, ואף אחת מהבחירות המיינסטרימיות בתקציב הזה לא עונה על הדרישה הזו (הגם שתהיה הרבה יותר הגיונית :lol:).

כאמור, אני לא מחפש צריכת דלק נמוכה במיוחד (קצת קשה להביס את הסיירה בכל מה שקשור לזה) או עלויות תחזוקה נמוכות, אבל כן חשובה לי אמינות בסיסית - זה אומר שאחרי שאשקיע בטיפול ישור קו איכותי עם חלפים מקוריים, אני אצפה לאמינות טובה פרט לבלאי טבעי. הרכב ישמש אך ורק לנסיעות בינעירוניות קצרות לצבא (כ-15 ק"מ לכל כיוון). אחרי סיירה שמאיצה ל-100 בערך בדקה, אני גם מעוניין להשתדרג מעט בביצועים (אבל אני לא מחפש חורכת אספלט). וכן, אני מחפש גם מזגן ואיכות נסיעה טובה. וכמעט שכחתי: גיר ידני בלבד - גם בשביל הנאה מהנהיגה, וגם בשביל השקט הנפשי שלי - אני לא מעוניין להסתבך עם גירים אוטומטיים בני שני עשורים.

אז חשבתי על אודי 80. הביקורות אומרות שמדובר במכונית טובה ולא מוערכת מספיק שמתיישנת מצויין, והמחירון שלה ביחס למתחרות הגרמניות הוא נמוך יחסית (בין 6-10 אלף שקלים, בדיוק במסגרת התקציב הפוטנציאלי), ולפי הדיווחים - האמינות טובה ולא קשה להשיג חלקי חילוף. מסקירה קצרה ביד 2, אפשר למצוא אקזמפלרים די שמורים.

האם יש כאן מישהו שמסוגל לאמת את השמועות האלה על הרכב ולספר עליו קצת מניסיון (או מידע מבוסס אחר)? אני מחפש מידע שיעזור לי קודם כל להתקבע על הרכב (אז אתם מוזמנים להציע הצעות חילופיות) וגם על הדגם הספציפי - אני חשבתי על ה-1.6 עם 102 כ"ס, מכיוון שדגם ה-2.0 הידני נראה די קשה להשגה במצב טוב.

תודה מראש :-)

• תוכן חדש...