Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מחפש רכב באיזור ה20K-25K

במקום הסובארו אימפרזה 96 שבירשותי

חשבתי בגדול על אווואו 2004-2006

אבל נראה לי שרובם כאן נגדו

הוצא לי מחבר פורד פוקוס 2009 על 200000

ב 25K

שווה או לא להיכנס לזה

פורסם

אני חושב שאם התקציב נמוך כדאי מאוד פשוט לרדת בשנתון ולחפש רכבים נורמליים, ולא להתפשר על דברים כמו אוואו או פוקוס שעשתה 200k ב3 שנים.

אפשר למצוא בתקציב שלך מגוון רכבים סבירים בהחלט בני 10 שנים +-.

V5

פורסם

כן אוואו בהחלט נוחה ויציבה (בהשוואה למיטת מסמרים ולחד אופן,בהתאמה)

בזמנו זה היה נחשב לרכב הגרוע ביותר בקטגוריה, והרוויח לעצמו מוניטין של גוש צואה על 4 גלגלים.

(אני משתדל לשמור על שפה יפה, הולך לי? :lol: )

בתקציב הזה אפשר למצוא פוקוס דור ראשון, שזה רכב מצוין באופן כללי אך לא חזק ולא חסכוני במיוחד.

ואפשר למצוא הרבה אופציות מוצלחות בקטגוריית הסופר מיני כגון פולו ו206.

V5

פורסם

הוצא לי מחבר פורד פוקוס 2009 על 200000

ב 25K

שווה או לא להיכנס לזה

המחיר נמוך בצורה לא סבירה.

מחיר מחירון בסיסי של הרכב הזה הוא כ 70.000 ש"ח.

לאחר שקלול קילומטרז' ונניח יד ראשונה השכרה, מגיעים לאיזור 50.000 שקל. נניח, מורידים עוד 10.000בשביל למשוך קונים, שמפחדים מהקילומטרז' הגבוה, מגיעים ל 40.000.

אבל 25 אלף שקל לפורד פוקוס 2009 זה מחיר לא הגויני. משהוא כאן נראה לא טוב.

פורסם

הייתי בודק היסטורית טיפולים של הפוקוס המדוברת.

לא הייתי פוסל ישר למרות הק"מ ההזוי.

כבר ראיתי ניסאן מיקרה שנסעה מדי יום מיקנעם לאשדוד וצברה קילומטרים בטירוף. עדיין לא הייתי מתלבט ואם היא הייתה למכירה, גם עם 200K, במחיר שהוא 70% הנחה מהמחירון - הייתי לוקח אותה.

קח בחשבון להשאיר לפחות 5K לתיקון בלאי כלשהוא וכמובן את העובדה שלא תוכל למכור את הרכב בעוד כמה שנים, אלא במחיר זנות.

(אין הרבה שוק לפוקוס בת 6 עם 250K).

פורסם
המחיר נמוך בצורה לא סבירה.

מחיר מחירון בסיסי של הרכב הזה הוא כ 70.000 ש"ח.

לאחר שקלול קילומטרז' ונניח יד ראשונה השכרה, מגיעים לאיזור 50.000 שקל. נניח, מורידים עוד 10.000בשביל למשוך קונים, שמפחדים מהקילומטרז' הגבוה, מגיעים ל 40.000.

אבל 25 אלף שקל לפורד פוקוס 2009 זה מחיר לא הגויני. משהוא כאן נראה לא טוב.

אתה יכול למשוך קונים אם מדובר ב-150K. כאן מדובר ב-200K. כאן אתה יכול רק להוריד חזק חזק במחיר ולקוות שמישהו ייקח.

שום שקלול לא רלוונטי אם אתה לא מצליח למכור.

פורסם

במידה והרכב תקין וללא תאונות זאת דווקא יכולה להיות עסקה מעניינת. אבל קח בחשבון שאתה תיהיה היד האחרונה של הרכב הזה. ממך הוא ימכר רק לפירוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפוקוסים מראים אמינות באופן כללי לא רע,

אולם השאלה הראשונה שהייתי שואל את עצמי בגישה לרכב כזה היא באיזה אופן הוא נסע,

משמע האם רוב הנסיעות שלו היו מחוץ לעיר או בתוך העיר?

אם רוב הזמן הוא בילה על הכביש המהיר הייתי פחות מודאג מהבלאי של הקילומטראג' ויותר מאיזה טיפולים הוא עבר ואם לדוגמא לא "משכו טיפולים" כדי לחסוך כמה מאות שקלים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אתה בטוח במחיר שרשמת?

כי גם לאחת שמורכבת מ-8 רכבים שונים ועברה 500 אלף קילומטר, המחיר הזה פשוט לא הגיוני לשנת 2009.

אבל במידה וכן, ומישהו באמת התחלק על הראש ומוכר במחיר כזה, אני הייתי הולך על זה.

הפער כול כך גדול ששווה לקחת את הסיכון.

פורסם

אין פה הרבה משחקים,

זה ככל הנראה רכב משיקום קשה או משהו כזה, הפער לא הגיוני גם עבור ק"מ כזה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...