Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמורה להיות בעיה.

תאימות של דרייברים וכו' תוכל למצוא באתר היצרן.

אני שוב שואל כי אני עקשן שכזה - למה אתה פשוט לא קונה לה לוח אם חדש במקום זה שהלך?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פרט קטן שהלך לאיבוד בכל השרשור הזה - בן כמה המחשב החולה ואיזה רכיבים יש בו.

לפי מערכת ההפעלה אני מניח שמדובר במחשב די ישן, כך שגם אם יהיה אפשר להשיג רכיבים הם יהיו יקרים ואולי גם ישנים וחשודים לגבי תקינותם, ואז נושא התיקון לא רלונטי, אלא רק שדרוג או החלפה.

מרק - האם אני צודק?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחשב נקנה לפני 7 שנים וקצת. לוח אם של אסוס P4P800SE עם זיכרונות DDR400/333/266 SDRAM.

דיסק קשיח יישן של 80GB עם חיבור IDE של 40 פינים.

ספק כוח של 350W ללא חיבורים סטנדרטיים ל-SATA כלומר אני משתמש במתאם עבור כונן התקליטורים.

את כרטיס המסך שידרגתי ל-GFORCE עם 500 מגה-בית זיכרון מסוג AGPX8.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא אמורה להיות בעיה.

תאימות של דרייברים וכו' תוכל למצוא באתר היצרן.

אני שוב שואל כי אני עקשן שכזה - למה אתה פשוט לא קונה לה לוח אם חדש במקום זה שהלך?

אני חושב שהתשובה לשאלה היא.

המחשב נקנה לפני 7 שנים וקצת. לוח אם של אסוס P4P800SE עם זיכרונות DDR400/333/266 SDRAM.

דיסק קשיח יישן של 80GB עם חיבור IDE של 40 פינים.

ספק כוח של 350W ללא חיבורים סטנדרטיים ל-SATA כלומר אני משתמש במתאם עבור כונן התקליטורים.

את כרטיס המסך שידרגתי ל-GFORCE עם 500 מגה-בית זיכרון מסוג AGPX8.

איזה כייף לי :)

פורסם

300 שקל ויש לך לוח אם חדש ושלום על ישראל ועל הסבתא.

יש ב-KSP לוח אם של ASROCK שמתאים - אני לא מצליח לצרף קישור.

אבל תמצא בטח דרך זה:

לוחות אם למעבדי אינטל ‏ASROCK‎ - ‏P4i65G s478, 865G, AGP, SATA, LAN, VGA‎

פורסם

היה לי מחשב מאותו דור (מעבד פרסקוט 2.8 גה"צ וצ'יפסט 865, במקרה שלי לוח של גיגאבייט) שנקנה בסביבות 2004-2005. כבר לפני 4 שנים הלך לוח האם היה קושי להשיג לו לוח אם סביר, בסוף התפשרתי על לוח מתוצרת שאפילו את שמה איני זוכר, ונאלצתי גם להחליף את ה-RAM כיון שהלוח דרש DDR2 (הרווח היה שדרוג מ-1 ל-2 ג"ב).

למרות מה שכותב נקמיצ'י אני מניח שהתיקון יהיה קצת יותר יקר - צריך להוסיף גם RAM - לי נראה שהגיע זמנו של המחשב להיות מוחלף במשהו קצת יותר חדיש, אפילו במחיר הדרכת האמא בשימוש בחלונות 7. גם היא תהנה משימוש במחשב יותר מהיר עם מערכת הפעלה מודרנית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלוח הנוכחי שלו תומך DDR1. מן הסתם לוח האם החדש לא יתמוך ב-DDR1 אלא רק ב-DDR2. זה היה המצב לפני 4 שנים, אז בודאי שגם היום. הרי התוספת לעלות.

פורסם

קח אותה לאחד הסניפים של idigital תבקש מאחד המוכרים להסביר לה על המכשיר תן לה לשחק איתו כמה דקות ושתתחדש

גילוי נאות. אני עובד באיידיגיטל ומאות ( לא לא טעיתי ) מאות מבוגרים באים אלינו ורוכשים אייפד כי סה״כ אייפד זה הדרך הכי טובה נוחה וקלה לחוות איטנרנט מיילים מוזיקה וסרטים

פורסם

הרעיון שלך היה מצויין בשלושה תנאים:

1. שהיה מסוגלת, מבחינה מוטורית, להשתמש במכשיר בעל מסך מגע.

2. שתהיה מוכנה ללמוד מערכת חדשה לגמרי (אני מניח שהתשובה לכך חיובית).

3. שיש מחשב אשר ישמש לגיבוי, iTunes וכו'. וזה חסר לה.

• תוכן חדש...