Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חדש עבור אמא שלי.

תקציב-2500 שקלים.

שימוש - גלישה+מיילים+וורד.

דרישות

לוח אם אמין ומכסימום אחריות.

שירות תיקונים ואחריות באיזור ת"א.

מקלדת+עכבר+מסך קיימים.

תודה

איזה כייף לי :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצעת לאמא ללכת על לפטופ?

כל כך הרבה יותר שימושי היום, אני כבר לא שומע על אנשים שקונים מחשב לבית אם מדובר בשימוש כמו מיילים ואופיס בלבד.

פורסם

שאל את אמא מה היא רוצה - אולי בכל זאת היא תעדיף נייד? תופס פחות מקום ואפשר לקפל בזמן ניקוי הבית :lol: .

ברצינות - בתקציבך תוכל לקנות מחשב עם מסך "15.6 וכמובן לחברו לציוד הקיים - והרווחת פעמיים - פעם מחשב שישמש כ-desktop replacement ופעם ניידות לעת הצורך.

למטרות שאמך מגדירה יספיק כל מחשב שנמכר בשופרסל ב-999 ש"ח. איני אחראי לטיב השירות שתקבל. מצד שני - במחיר כזה המחשב הוא "חד פעמי" ויאם יתקלקל אחרי שנת האחרות יוחלף בחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הייתי ממליץ על זה :

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=14925&zap=1

מפרט בהחלט טוב,3 שנים אחריות עד הבית, בלי כאבי ראש ובלי דאגות, ובמינימום מחיר.

הצעה מצויינת, יש אחריות של שירות מעבדות DELL בבית הלקוח למשך 3 שנים על כל החלקים, גם ככה אתה הולך להתקין תוכנה וממילא אין אחריות על תוכנה, רק תמיכה טלפונית מצד החברות.

מחשב טוב, נסה למצוא במחיר דומה את הדגם DELL OPTIPLEX 390 עם אותו המפרט, המארז לטעמי יותר יפה והמחשב מאד שקט, הלקוח האחרון שמכרתי לו את הדגם הזה התקשר אלי "להתלונן" שהמחשב כל כך שקט שהוא לא יודע אם הוא דולק או מכובה.. :lol: ברצינות..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

האם אתה מכיר משווק באיזור ת"א/רמת-גן של מחשבי דל למגזר הפרטי ? האם האחריות היא של דל או של החנות שמוכרת את המחשב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

במחשבי מותג, האחריות היא ע״י מעבדות המייצגות את החברה בארץ, אם באחריות באתר הלקוח או אחריות במעבדה עצמה שמתבצעת ע״י איסוף המחשבים מנקודות איסוף הפזורות בארץ, או ע״י איסוף המחשב באמצעות שליח מבית הלקוח למעבדה והחזרתו.

כל חנות מחשבים אשר עובדת עם היבואנים של מחשבי המותג יוכלו לתת לך שירות ועזרה ברכישת מחשב כזה. למחשבי המותג קיים קוד אשר באמצעותו יודעות החברות במרכזי השירות שלהם מתי נרכש מהיבואן וכמובן חשבונית הקניה מהווה הוכחה לרכישה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אם המחשב הישן פועל, אין צורך להחליף אותו.

יהודה

1. לא צויין כי יש מחשב ישן תקין.

2. מעבר למספר שנים מסוים (בין 6-10) המחשב הופך כה מיושן שהוא כבר איטי וחלש, ומאידך אינו שווה השקעה בשדרוג. חשוב, למשל, כמה יעלה לך להוסף למחשב ישן 2 ג"ב של זכרון DDR1 שהוא כיום כבר מוצר די נדיר ויקר, שלא לדבר על עלות רשיון למהדורה מעודכנת של "חלונות". מחיר שני פריטים אלה יגיע כמעט למחיר מחשב חדש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחזק את ההחלטה למחשב נייח ולא נייד. מעבר לעלות הזולה משמעותית בקניה ובשדרוגים (איכשהו תמיד מגיעים), צריך לראות את צורת השימוש והנוחות שלה: עדיפה מקלדת נוחה וגדולה, מסך גדול, גבוה ומתכוונן, ופינה קבועה למחשב בבית.

הצרכים שלה הם בסיסיים במונחי התאמת מחשב. כל מחשב באיכות טובה בטווח 1500-2000 ש"ח יענה לדרישות.

דל מצויינים, אבל בקצה הגבוה במחיר. נסה לחפש מחשב עד מעבד I3, לוח אם של ג'יגהבייט או אסוס - חיבורי USB קדמיים.

בר"ג אני מכיר את סולי מחשבים, רח' בן גוריון ליד אוטודיפו, כאיש אמין ויסודי. אולי לא הכי זול, אבל קניה שקטה ובטוחה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
1. לא צויין כי יש מחשב ישן תקין.

2. מעבר למספר שנים מסוים (בין 6-10) המחשב הופך כה מיושן שהוא כבר איטי וחלש, ומאידך אינו שווה השקעה בשדרוג. חשוב, למשל, כמה יעלה לך להוסף למחשב ישן 2 ג"ב של זכרון DDR1 שהוא כיום כבר מוצר די נדיר ויקר, שלא לדבר על עלות רשיון למהדורה מעודכנת של "חלונות". מחיר שני פריטים אלה יגיע כמעט למחיר מחשב חדש.

עבור הצרכים הנדרשים, גם מחשב ישן יכול להספיק, בפרט אם מתקינים מהדורת לינוקס ידידותית שטסה על מחשבים ישנים.

לוח האם החזיר את נשמתו לבורא.

עבור מה שצינת, קנה מחשב מאייבורי או KSP . מנסיון, הם בסדר בטיפול בבעיות באחריות.

בהצלחה

יהודה

פורסם

מחשב נייד ישדרג את חייה של האימא היקרה בכמה דרגות.

עוד לא הכרתי מישהו שהצליח "לחזור" למחשב נייח אחרי המרת דתו...

ב-2500 אפשר להשיג יופי של נייד עם i3 או i5 עם ביצועי סוללה מרשימים בהחלט.

אגב, יהודה, בחייך... לינוקס לבנאדם מבוגר?!?!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, לא נאמר בת כמה האמא, אולי היא בת 50, שזה בסה"כ צעירה. אבא שלי התחיל להשתמש במחשב בגיל 80 בקירוב וסה"כ לא צריך יותר מדי תמיכה. השיא היה לא מזמן כאשר התקין "כרום" על מחשב של חברו בן ה-90 אחרי שהדפדפן מצא חן בעיניו.

גם לא נאמר אם היא חובבת טכנולוגיה שתשמח לחטט בקרביים של מערכת ההפעלה, או הטיפוס של "להתניע ולנסוע".

ובכל זאת - "חלונות" היא הסטנדרד, וכתוצאה מכך זו המערכת הנוחה ביותר, כמעט כל אפליקציה כתובה במהדורה לחלונות בצורה סטנדרטית שאתה כל אחד יוכל להסתדר. לינוקס יהיה אולי יותר זול, אבל יצריך יותר שעות לימוד והתמיכה תהיה פחות זמינה.

מרק - אתה בטוח שמה שהתקלקל זה רק לוח האם? האם המארז, הספק, הכוננים וכו' סבירים - הן מבחינת הגיל והן מבחינת התכונות (נניח - נפח כונן הקשיח)? אם כן, בהחלט יתכן שעדיף לך לבצע שדרוג על השלד הקיים ולהחליף לוח אם, מעבד ובמידת הצורך RAM. אם התקבלה החלטה לרכוש מחשב חדש ויש לך תקציב מתאים אני תומך ברכישת מחשב נייד.

• תוכן חדש...