Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום , היום התחדשתי לי בסיאט קורדובה SDI 1.9 2000 ידנית. 250K.

הבעיה שלה זה פלסטיקה שבורה בתא הנהג, רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג חלקי פלסטיקה מפירוקיה\קנייה מאיביי (איך נקרא חלקי פלסטיק באנגלית לא מצאתי), או שאפשר לקנות היישר מהיבואן לדגמים הישנים?

תודה רבה, פורום טוב ולעניין.

פורסם
תעלה תמונות.

בהצלחה

אני יעלה בהמשך, 2 הידיות של הדלתות הקדמיות (ימני ושמאלי) שבורות ישאר חלק קטן שאיתו פותחים, ועוד הידית של התא כפפות שבורה. מאיפה אני יכול להשיג את 3 הידיות האלה ?

פורסם

תתחדש זה אחלה אוטו! (רק תתפלל שלא יתלשו לך את הספוילר כמו שעשו לי)

בעקרון, חלקי פלסטיקה נקראים trims אבל זה מושג רחב. ידיות זה פשוט door handles

אחרי שיעור ה candy can do it הזה, אציין שזה עניין שכיח מאוד באיביזות מהשנים האלה. יש די הרבה מוכרנים של ידיות תחליפיות באי ביי, רובן עמידות ואיכותיות יותר מהמקורי. עם הקורדובה שלי הזמנתי מאיביי ידיות והרכבתי לבד, אבל קח בחשבון שכל ידית היא באזור ה 15-20 דולר לא כולל מכס אם ידרש וצריך לחכות עד שיגיע ו.. צריך להתחיל להרכיב. אם אתה מאזור המרכז, מוסך רון יסדר לך את זה בקלות ובכללי הוא הכתובת המומלצת לאוטו הזה.

• ספונסר פורום
פורסם
אני יעלה בהמשך, 2 הידיות של הדלתות הקדמיות (ימני ושמאלי) שבורות ישאר חלק קטן שאיתו פותחים, ועוד הידית של התא כפפות שבורה. מאיפה אני יכול להשיג את 3 הידיות האלה ?

את זירת חלקי החילוף של קארספורום וגלגלים כבר בדקת?

יש שם טופס קצר בו אתה ממלא את כל הפרטים על החלק שאתה צריך ותוך זמן קצר מקבל הצעות מחיר לחלקים חדשים או משומשים מפירוק.

פורסם
שלום שלום , היום התחדשתי לי בסיאט קורדובה SDI 1.9 2000 ידנית. 250K.

הבעיה שלה זה פלסטיקה שבורה בתא הנהג, רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג חלקי פלסטיקה מפירוקיה\קנייה מאיביי (איך נקרא חלקי פלסטיק באנגלית לא מצאתי), או שאפשר לקנות היישר מהיבואן לדגמים הישנים?

תודה רבה, פורום טוב ולעניין.

שלום רב,

נסה לברר זמינות ומחירים במחסן שלנו.

תגיע לדלפק המחסן עם מס' רישוי ומספר שלדה VIN , מוצע להביא גם דוגמא לצורך התאמת צבעים מדוייקת.

כל טוב,

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

פורסם

הידיות האלה עולות מאות שקלים, עם כל הרצון הטוב של פליקס.

אין ספק שכאן צריך להכות את היבואן ולתקוע אותו עם החלקים - הקונסולה המרכזית עולה כמעט 1000 ש"ח!

צור קשר בה"פ, אני אעזור לך להשיג חלק כזה.

פורסם

אתה מוזמן באמת לברר במורשה פולקסווגן ואז תגלה שכל ידית עולה אצלם 700 שקל, לפני מעמ ועבודה. ואז גם תגלה שמדובר בפלסטיק זול שלא שווה חצי סנט. שיהיה ברור שאני לא ממציא מספרים, ביררתי בצ'מפיון כשהידיות אצלי נשברו.

• תוכן חדש...