Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים, ברצוני לקנות GPS מ deal extreme או Ebay, שיענה על הדרישות הבאות:

אני צריך מכשיר עם מסך 5" או 6" איכותי, שישמש אותי לא (!) רק לניווט.

כלומר, שאוכל להציג בו תמונות וסרטים (לא בזמן הנהיגה כמובן ), שיהיה מהיר בתגובות שלו (לאו דווקא התגובות של המסך מגע, אלא יותר בכיוון של מעבד חזק אני מניח. ושלא ירסטרט את עצמו תוך כדי עבודה. ) וכמובן, שהמטרה העיקרית שלשמה התכנסנו- הניווט- תיעשה על הצד הטוב ביותר.

חשוב ביותר(!) שתהיה לו כניסה של AV כדי שאוכל לחבר אליו מצלמת רוורס שאני אקנה גם כן.

אשמח כמובן שתמליצו לי על מכשירים (עד 90 דולר במקסימום) שיש למישהו פה ניסיון איתם! בלי קשר, אני רוצה לשתף אתכם בכאלה שיכולים להתאים לדרישות שלי :

ebay.com/itm/150705957218

ebay.com/itm/150665986674

ebay.com/itm/200630397485

ebay.com/itm/270672252825

יותר מכל אשמח שתסבירו לי איך עובדת מערכת ההפעלה שבאה עם המכשירים הסיניים האלה win ce 5 ו win ce 6 ומה ההבדל בין השתיים. מתגובות בדיל אקסטרים ראיתי חלק שטוענים שהמערכת הפעלה הזו ממש גרועה ושהיא נעולה.

לא ברור לי אם כן, איזה אופציה אחרת יש.

תודה רבה חברים :)

• תוכן חדש...