Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

 

בבדיקת מכון נמצאו כמה בעיות. האם כדאי לקחת את הרכב ולתקן או לוותר עליו?

ואם לקחת לתיקון, כמה להוריד מהמוכר? הוא רוצה 16,500..

 

מנוע: רעש מערכת תזמון, סימנים לשריפת שמן, נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות, לנקות מערכת קירור, קורוזיה בחיבורי מערכת, לתקן מערכת הזרקת דלק.

 

מערכת פליטה: חלודה במערכת, רועשת, ממיר קטליטי רועש

 

מערכת היגוי: נזילת שמן מערכת הידרואלית, מעיכות בגשר

 

שילדה: תיקונים בעמודים, תיקון פגיעה בצד ימין.

 

מערכת בלמים: שחיקה בצלחות ורפידות. שריקות וחריקות בבלמים

 

צמיגים: צמיגים פגומים ויבשים

 

לטפל במצבר

 

נקישה בשילוב הילוכים, נזילת שמן תיבת הילוכים, שמן גיר כהה

 

זאת כל המגילה, מה דעתכם??

פורסם

אם זה היה רכב חדש יותר הייתי אומר לך לעבור הלאה.

אבל לאור העובדה שמדובר ברכב ישן, שמראש רמת הבטיחות שלו דומה לרמת הבטיחות של עגלת סופר, המצב לא כל כך נורא. עם רוב הליקויים שרשומים כאן אין ממש מה לעשות ואין טעם לתקן אותם כל עוד הם עובדים. תוריד קצת על הפגיעה בעמודים ועל הצמיגים וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...