Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואShock absorber מגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לייבא מגרמניה בולמי זעזועים חדשים לרכב שלי שנת 64 מישהו יודע מהי הפרוצדורה מבחינת משרד התחבורה?

בזמנו שהבאתי חלקי חילוף קוסמטים (פנסים, מראות וכו'...) כשהחלקים הגיעו לארץ קיבלתי מכתב שאני צריך ללכת למשרד התחבורה בת"א לקבל אישור, הגעתי למשרד הם ראו שזה רכב אספנות צלמו את הרישיון שלי, של הרכב וחתמו לי, אבל בגלל שהבולמים זה אביזר בטיחותי אני לא יודע אם זו אותה פרוצידורה.

תודה

פורסם

אותה פרוצדורה רק שאין קבלת קהל. ובנוסף הם יכולים לשלוח אותך להביא כל מיני אישורים.

לכן אני ממליץ לך - את הניירת תכין באופן מדוקדק, עם צילומים של קטלוגים שם רואים שהחלק שהזמנת מיועד לרכב שלך, כולל להדגיש במרקר את המק"טים בקטלוג ובחשבונית.

כדאי לטרוח מראש על אישור ממוסך שהחלק מיועד לרכב שלך, ושיהיה כתוב באישור מק"ט החלק ומספר שלדה של הרכב.

מי שטורח בערב שבת וגו'.

(בנושא הספציפי של בולמים, כיוון שאני יודע שזה כאב ראש מיוחד מעבר לכל החלקים האחרים, כי ברחוב המלאכה בטוחים שכל מי שמייבא בולמים או קפיצים עושה זאת כדי "לשפר" את הרכב, רחמנא ליצלן, הזמנתי דרך היבואן בולמים של קוני מסדרת ה"קלאסיק". פחות כאב ראש. עולה יותר - אבל ההפרש היה פחות ממחיר יום עבודה בשבילי)

אסף.

פורסם

מחזק את שנאמר

תצרף צילום קטלוג של חברת הבולמים שמראה בברור שמתאים לרכב שלך

תצרף אישור מוסך מורשה שברכב שלך יש להחליף בולמים וכי הבולמים הללו מתאימים (תכתוב ותדפיס לבד המכתב בנוסך יפה ורשמי, ותן למוסך לחתום ולשים חותמת)

כל זאת בנוסף לטופס הרגיל ולצילומי הרשיונות ות"ז כרגיל

אני עשיתי זאת כך פעמיים אפילו לא לרכב אספנות ולא היתה בעייה

פורסם

אם זה מוצר מאושר לשימוש בגרמניה צריך להיות לו מסמך TUV שבו רשום מה מדובר ולאילו דגמים הוא מאושר לשימוש. בקש מהמוכר את המסמך הזה, אישור TUV אמור להיות מספיק למשרד התחבורה כאן.

• תוכן חדש...