Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהחלט מסכים איתך לגבי הגיר הידני שהוא הרבה יותר מהנה לנהיגה אבל הDSG הוא גיר מעולה וטוב שטיפלו בבעיה. העניין בגיר ידני הוא שישראלים כמו האמריקנים עצלנים ואוהבים שמישהו עושה עבורם את העבודה (כולם מנהלים פלוס כוח עבודה זול שמגיע מעבר לגדר) ולכן תפס פה הקטע האוטומטי. הDSG בשילוב עם מנועי הטורבו של היצרן מביא לחיסכון בצריכת הדלק וזה היתרון הבולט שלו ולמעשה מאפשר להנות משני העולמות. כאמור, מסכים איתך לגבי העובדה שיותר ויותר אנחנו שוכחים איך לנהוג עם כל המערכות האוטומטיות וטוב שיש כיום יותר אופציות ידניות שחוזרות לשוק.

לעומת זאת אני לא חושב שגיר ידני יכול לתרום להורדת שעור התאונות. יש יותר מדי חסרי קורדינציה שכדי להעביר הילוך הם מורידים את המבט מהדרך ומסתכלים על ידית ההילוכים ומעבירים בטעות למקום לא נכון וכך מורידים בטעות שני הילוכים במקום להעלות אחד וכו'. במחשבה שניה, טוב שיש את התיבות האוטומטיות...

:lol:

אירופאים קונים ידני כי מלמדים אותם מגיל אפס לחסוך ולספור כל יורו. אין שום קשר בין תרבות נהיגה או עצלנות. אירופאים פשוט מאוד מחושבים מבחינה כלכלית. (*למעט יוון. ליוונים אין מנטליות אירופאית) אם תשווק רכב ידני במחיר זהה לרכב אוטומט לאותו הדגם ורמת אבזור תראה שכמעט אף אחד לא יקנה ידני.

פורסם
חברים אנחנו פה יושבים ומברברים על קלאצ'ים.

פרסמתי עכשיו שרשור בנושא ריקול 235,000 מכוניות מיני בגלל חשש להתלקחות תא מנוע. (כתבה שפורסמה היום ב-YNET)

כנסו לשרשור ותקבלו קצת פרפקטיבה מה זה אמינות.

לדעתי אחרי הכתבה הזאת הווגיסטים ומבקריהם יכולים לישון בשקט.

ועל זה נאמר - צרת רבים חצי נחמה.

או לחילופין, צרת רבים נחמת שוטים.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מרגיז אותי כל פעם מחדש שבעלי היפניות והקוריאניות למיניהן רק מחכים שיקרה משיהו לווגיות. רבותיי אף יצרן לא מושלם, אתם לא רוצים גרמנית, אל תקנו, ישאר לי יותר מקום במוסך בזמן טיפול, רק תעשו טובה, תפסיקו לרחף מעל קונצרן VAG כמו נשרים לטרף, זה מזלזל באינטליגנציה של כולנו.

אין צורך ישר לקפוץ למוד מגננה. זה שיש לך פולקסווגן לא אומר שאתה מחוייב ע"פ קשר גנטי לאהוב ולהגן בחירוף נפש על המותג. המצב נכון להיום בכל הקשור ל-DSG7 נראה לך הגיוני? באמת עם יד על הלב? ותעזוב כרגע את העובדה שצ'מפיון לוקחים "אחריות" (על מה לפרגן להם?! זו האחריות שלהם בכל מקרה זו לא טובה שהם לוקחים אחריות). ההסבר שזה בגלל החום נראה לך הגיוני? כל יצרן מריץ מכוניות במדבריות לוהטות על פני אלפי קילומטרים והאקלים הישראלי הוא זה שיפיל את הגיר המהולל?

אני למשל נוהג במרצדס, ובחיים לא תתפוס אותי מגן על הרכב או מאשים אחרים בהתנפלות על המותג. נכון, גם מרצדס זה לא שם מקביל לאמינות מופלגת וגם למרצדס יש המון פאקים. אתה מרוצה מהקניה שלך? תהנה, אבל גם אל תציג עצמך כקדוש המעונה של VAG, זה מה שמזלזל באינטליגנציה.

התגובה לא נועדה חלילה כדי לפגוע, אבל זו לא הפעם הראשונה שמישהו מרגיש פגוע בשם VAG כולה. כנראה שיש דברים בגו.

פורסם

בתור לקוח סקודה, השירות שלהם מתחת לכל ביקורת.

ובתור לקוח סקודה עם פביה 1.2 DSG7 שנת 2010, שהוחלפו לה כבר המצמדים, אני יכול להגיד שהתהליך לקח סביבות 4 שעות בערך.

רק בגלל השירות הזוועתי וכל מה שעברתי אצלם זה כנראה יהיה הרכב הראשון והאחרון אצלם בעשור הקרוב.

בהצלחה לכולם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אני כלקוח שלהם יכול לומר שהשרות שלהם הוא מתחת לכל ביקורת, ואני מכיר אישית גם לא מעט אחרים שהתנסו התנסות שלילית בהחלט, גם עם השרות של צ'מפיון מוטורס(או יותר נכון לומר חוסר השרות!), וגם עם ה DSG ספציפית!

עד לרגע זה הם ממשיכים להתעלם מפניות של חבר שנתקל לא פעם במצב בו הגיר נמצא במצב D אך הרכב מדרדר לאחור ולמעשה נשאר ב N, בפעם האחרונה זה עלה לו גם במכה בחלק האחורי בגלל אותו דרדור לאחור. כשהוא פונה אליהם הם בודקים, טוענים שהם לא מוצאים שום בעיה, ושולחים אותו לדרכו, כבר פעמיים!! מצחיק אותי גם שהם אומרים לו "זו פעם ראשונה שאנחנו נתקלים בתופעה כזו " כן בטח...

לרעשים המתכתיים שמייצרים הגירים הללו אין להם כל תשובה ותשובתם הגורפת לכל המתלוננים בעניין הזה נשארה אותה תשובה! "ככה זה, זה תקין"

ואליי ספציפית ? לא עונים למכתבים ואי מיילים, מתעלמים ממני לחלוטין!!! כל פנייה שלי למחלקת השרות נענית בבוז מוחלט והפנייה לנציג שרות מסויים באזורי, שמבחינתם הוא האדם היחיד עליי אדמות המוסמך מטעמם לענות לטענותיי, ואם לא מוצא חן בעיניי התשובות שלו? בעיה שלי! לא מעניין אותם בכלל! הם עומדים מאחורי החלטותיו של אותו נציג באשר יהיו.

מיותר לציין שאם תעורר בעיה רצינית, הם יקבלו מייד תביעה משפטית, לי אישית נמאס מהם לחלוטין!

ועכשיו לעניין הקלאצ'ים! שאלתי לא פעם במוסך החברה אם יש איזשהו ריקול לגבי הקלאצ'ים, והטענה שלהם הייתה שהם כלל לא מכירים את התופעה ושאין חיה כזאת, אז מה, לומר את מה שכבר ברור ? צ'מפיון מנסה להתחמק ולהתנער מכל דבר עד כמה שניתן, בהנחיות ברורות ככל הנראה למוסכי השרות שלהם לשקר במצח נחושה ללקוחות המתלוננים.

אז לאחר הגילוי בידיעות אחרונות, מדוע לא פונים מצ'מפיון מוטורס ללקוחותיהם ואומרים להם הארכנו לכם את האחריות ל 5 שנים ?

כולכם מתלהבים פה בפורום שהנה הם לקחו אחריות ושהם מאריכים את האחריות, ואני שואל למי ? למה? ובאילו מקרים ? אני לא מאמין שהדבר הזה גורף.

אז מה יעשה מי שיתקל בבעיה מאוחר יותר? שוב יריב איתם ויאלץ לשלם כספים לעורכי דין בכדי לתבוע אותם ?! אם הם כאלה צדיקים גדולים, שישלחו מכתבים ללקוחות בעלי הגירים המדוברים ויאריכו את האחריות לכולם.

פורסם
אין צורך ישר לקפוץ למוד מגננה. זה שיש לך פולקסווגן לא אומר שאתה מחוייב ע"פ קשר גנטי לאהוב ולהגן בחירוף נפש על המותג. המצב נכון להיום בכל הקשור ל-DSG7 נראה לך הגיוני? באמת עם יד על הלב? ותעזוב כרגע את העובדה שצ'מפיון לוקחים "אחריות" (על מה לפרגן להם?! זו האחריות שלהם בכל מקרה זו לא טובה שהם לוקחים אחריות). ההסבר שזה בגלל החום נראה לך הגיוני? כל יצרן מריץ מכוניות במדבריות לוהטות על פני אלפי קילומטרים והאקלים הישראלי הוא זה שיפיל את הגיר המהולל?

אני למשל נוהג במרצדס, ובחיים לא תתפוס אותי מגן על הרכב או מאשים אחרים בהתנפלות על המותג. נכון, גם מרצדס זה לא שם מקביל לאמינות מופלגת וגם למרצדס יש המון פאקים. אתה מרוצה מהקניה שלך? תהנה, אבל גם אל תציג עצמך כקדוש המעונה של VAG, זה מה שמזלזל באינטליגנציה.

התגובה לא נועדה חלילה כדי לפגוע, אבל זו לא הפעם הראשונה שמישהו מרגיש פגוע בשם VAG כולה. כנראה שיש דברים בגו.

אני לא מציג את עצמי כקדוש המעונה של VAG. אגב הקנייה שלי היא לא ראשונה, היא גם לא הרביעית של תוצרת הקונצרן ואני בהחלט נהנה מכל רגע עם הרכב.

מקוממת אותי העובדה שזה הוא הקונצרן שכולם אוהבים לשנוא. אם תשים לב פתחתי עוד שני שרשורים אתמול על ריקול של ניסן ג'וק וריקול המוני של מיני קופר.

שרשורים אלה מהר מאוד חדלו מלהיות מעניינים.

אבל השרשור על תיבות DSG דווקא ממשיך לפרוח.

למה?

כי כנראה הצלחת הקונצרן מקוממת רבים בארצנו.

זמין 8)

פורסם

איך ריקול קשור לעניין? פולקסווגן פרסמו ריקול ל-DSG7? אתה באמת לא מבין את ההבדל?

הצלחת הקונצרן לא מקוממת אף אחד. הם מצליחים? מעולה! אני בעד ההצלחה של כולם. גם לנו במשפחה אגב היו 2 מכוניות מהקונצרן - גולף דור 4 וסיאט טולדו, שתיהן מהתקופה היפה של VAG אם תשאל אותי, אבל זה כבר לשרשור אחר.

פורסם

זה בדיוק העניין.

פולקסווגן לא פרסמו ריקול ל-DSG7 אבל העניבות השחורות כבר הוצאו מהארון, למרות זאת, תקלות רציניות של יצרנים אחרים שאכן הצריכו ריקול, כמעט ולא נדונו בשרשורים שנפתחו בנושא.

כמו שנאמר, VAG זה קונצרן שרבים אוהבים לשנוא, השאלה היא - למה?

זמין 8)

פורסם

וזה בדיוק העניין, שפולקסווגן לא הוציאו ריקול, וזה רע

כי אחריי ריקול, לכאורה הבעיה נפתרת

כאן הבעיה לא נפתרה, מה יהיה אחריי 5 שנים? כשירצו למכור את הרכב ביד שנייה?

אם היה ריקול, מוסיפים יחידת קירור/מה שלא יהיה, ואתה יודע שהבעיה נפתרה

אבל ככה, להאריך את האחריות, זה רק פתרון זמני ולא באמת פתרון

פורסם

יש צדק בדברייך, העניין הוא שבמוקדם או במאוחר הקלאצ'ים יוחלפו, כמו לכל חלק ברכב יש להם בלאי טבעי.

חמש שנים או 150,000 ק"מ זאת אחריות הוגנת בהחלט לקלאץ' יבש.

אין פה כשל חמור שמצריך ריקול כמו במקרה של המיני לדוגמא.

לכן לדעתי היצרן טיפל בסוגייה בהוגנות והמקצועיות המתבקשת.

סביר להניח אכן תהיה השקעה בהחלפת הקלאץ' אחרי 150,000 ק"מ, זה בהחלט סביר, אין חלק ברכבים שלנו שהוא נצחי.

זמין 8)

פורסם

גולף,

אומנם אני עובד בחברה המדוברת אך עדיין אני חייב לשאול אותך משהו.

האם זה ,שחברה לוקחת אחריות,נותנת יותר אחריות,דואגת ללקוחות זה לא אומר משהו טוב בעיניך?.

כשזה קרה לטויוטה לא ראיתי שום דבר שדומה לזה ,אלא רק הורדת הגיר מהייצור (דבר שגרם עוד יותר לנפילה של מחיר הרכב באותו הזמן-מוזמן לבדוק מגרשי טרייד אין ומכירה).

אז גם פה לבוא ולהגיד שכל אותם אלא שמרגישים נפגעים מהתגובות לא יפות על צ'מפיון אז הם סתם בכיינים זה נראה לי קצת מעוות ולא יפה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מה שהכי מעוות זה שרות הלקוחות הארור של החברה בה אתה עובד.

אני בכ"א חוזר ושואל! האם יאריכו את האחריות על הגיר לכל בעלי ה DSG7 או רק לאותם אלה שתתגלה אצלם אותה בעיה ספציפית ושיוחלפו להם הקלאצ'ים?

מהכרותי עם מחלקת השרות שלהם והמוסך המרכזי בירושלים, אני חושש מאוד שהם פשוט יתנערו כמו שהם מנסים לעשות תמיד, וגם כשיפנו אליהם אנשים עם אותה הבעיה הנ"ל הם יבדקו, יעשו איתך סיבוב, ואז יגידו שהם לא מרגישים כלום ושאתה מדמיין ושהכל בעצם תקין.

דדי יקיר, עם כל הכבוד, לא אתה חווית שרות (או חוסר שרות) ויחס כה מזלזלים ובוטים כפי שאני חוויתי מצד גופי השרות בחברה בה אתה עובד, אז זכותך לומר שיש פה עליהום, אבל אני מבטיח לך שלכל מילה שאני כותב כאן יש כיסוי, אחרת לא הייתי כותב זאת.

לא ראיתי שמי מטעם צ'מפיון מוטורס אפילו ניסה להתערב ולעזור בענייני. יתרה מכך! יש לכם פה נציגים בפורום שגם לאחר שתי פניות שלי אליהם בהודעות פרטיות, החליטו (כמה מפתיע) להתעלם ממני לחלוטין!!

החוצפה הבלתי נסבלת של היבואן הזה צריכה להיעקר מהשורש, אך עד שלא יחטפו מבול של תביעות זה פשוט לא יקרה.

לצערי הרב, פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

בכ"א, לו הייתי מקבל יחס שונה הייתי הראשון להתנצל מעל בימה זו, אך לצערי המצב הוא הפוך! המעסיק שלך הוא זה שצריך להתנצל בפניי ובפניי רבים אחרים, ולא להיפך.

לבחור עם הפולו - אין לי דבר וחצי דבר כנגד מותגי VAG, אבל יש לי בטן מלאה על צ'מפיון מוטורס, ויש לי גם מספיק סיבות טובות לכך, אז בוא נישאר ענייניים, שהרי הטענה המגוחכת כאילו שכל מי שכותב משהו נגד יש לו משהו אישי נגד מותגי VAG היא טענה קצת ילדותית ולא עניינית.

אגב - קרא בפורומים אחרים בעולם! חפש תקלות DSG ב YOUTUBE...יש לך מושג מה קורה ביתר חלקי העולם ? מסתבר שהישראלים הם ממש לא היחידים שמתלוננים על מותגי VAG ועל ה DSG בפרט.

פורסם

לא ביקרתי במוסך המרכזי בירושלים, אך אכן קראתי בפורום ביקורות רבות אודות איכות ומקצועיות השרות שלהם.

אני טיפלתי ועדיין מטפל בכל הרכבים שלי בפליקס תל אביב.

מנסיוני האישי זה הוא מוסך מקצועי ביותר.

זמין 8)

• תוכן חדש...