Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אדים בפנסים - סיאט איביזה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

היום אספתי את האיביזה החדשה של רעייתי מהסוכנות, לאחר שהעברתי אותה שם בדיקת רנטגן לשריטות ושאר מרעין בישין. מזג האויר היה קר מאד וגם קצת לח - גשם לשם שינוי לא ירד.

כרבע שעה לאחר שהחניתי את הרכב בחניתנו המקורה, שמתי לב שהצטברו מעט אדים בחלקם התחתון של הפנסים הראשיים. כשעה מאוחר יותר יצאתי לנסיעה קצרה, לבדוק אם חום הנורות ייבש את האדים.

התוצאה, מעט אדים הצטברו בפינות הפנימיות של הפנסים, ליד הגריל.

האם מי מבעלי הדור הנוכחי של האיביזות נתקל בתופעה דומה?

תודה למשיבים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא שזכור לי הייתי שם לב אם כן.

מה שכן יש לי רעש מידי פעם של איזה חוט מתנדנד שעושה לי רעשים בדש בורד, וההילוך הראשון לא תמיד נכנס חלק.

מקס.

פורסם

בצר לי, התחלתי לחפש בפורומי סיאט בינלאומיים, שם גיליתי שזו מחלה ואגית מוכרת, שהיתה אקוטית במיוחד באיביזה דור 4. מסתבר שלחות רבה נוטה להצטבר במכסי הפלסטיק השחורים שמאחורי הפנס. הפתרון של לא מעט אנשים היה פשוט לקדוח בהם חורים.

אם כך, חשבתי, ארד לבדוק את האפורה שלי בחניה, אפרק את המכסים, אנגב לחות ואראה אם האטמים יושבים במקום.

יוק! על המכסים ישנה מדבקה המחברת אותם לגוף הפנס ואוסרת בעצם על מי שאינו איש שירות מורשה להזיז אותם. :evil:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אחרי 3000 ק"מ הילוך ראשון וגם שני (!) לא נכנסים חלק לעיתים.

אדים בפנסים אין לי... (עדיין?)

זה ידוע שהגרמנים רוצים להפוך את סיאט לאלפא רומיאו תוצרת ספרד :)

בקשר לפנס, לדעתי אל תתעסק עם זה לבד. גש למוסך, הרכב הרי חדש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מחלה מוכרת - עוד מהדור הקודם.

תעשה חיפוש בקופרהנט ותגלה שזאת אינה תופעה נדירה או חדשה...

גש למוסך ודרוש החלפת פנס. נקווה שזה יפתור את הבעיה.

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ואם יש אדים בפנס "פתאום" לאחר שטיפה כשהרכב אצלך כבר ארבע שנים? מה זה אומר ומה צריך םעשות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא שזכור לי הייתי שם לב אם כן.

מה שכן יש לי רעש מידי פעם של איזה חוט מתנדנד שעושה לי רעשים בדש בורד, וההילוך הראשון לא תמיד נכנס חלק.

מקס.

גם לי לפעמים יש קשיים על ההילוך הראשון.

זה לא שהוא לא נכנס חלק. יש פעמים שהוא לא נכנס עד הסוף משום מה. הפתרון הוא לחזור לניוטרל ולנסות שוב או להעביר לשני ואז לראשון.

זה לא קורה הרבה אבל קורה מידי פעם.

שני ומעלה נכנסים חלק.

פורסם

אחי קודם כל שלום.

לגבי הבעיה אז ככה יש בין הנורה למחבר גומיית אטימה , תבדוק אם הגומייה אכן יושבת נכון ואוטמת..

יום טוב.

פורסם
גם לי לפעמים יש קשיים על ההילוך הראשון.

זה לא שהוא לא נכנס חלק. יש פעמים שהוא לא נכנס עד הסוף משום מה. הפתרון הוא לחזור לניוטרל ולנסות שוב או להעביר לשני ואז לראשון.

זה לא קורה הרבה אבל קורה מידי פעם.

שני ומעלה נכנסים חלק.

אצלי בדיוק אותו דבר..

מקס.

• תוכן חדש...